2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım çok sevindim . Allah analı babalı büyütsün inşallah. Göğüs ucunda emmeye çalıştıkça çıkar öyle diyorlar büyükler stres yapma inşallah da öyle olur . Hayırlı olsun tekrar .

Hayırlı olsun gözün aydın canım:) maşallah bebişine de. Göğüs pompası almış mıydın cnm onunla biraz sağınca ucu çıkıyordaha rahat alıyor. En zor kısmı uyuyan bebişi uyandırmak. 2 saati geçirmeden emzirmek gerekiyor. Söylemişlerdir sana da. Allahım kolaylık versin inşallah

Gene denedik hic gogus ucum yok makineyle sagicaz biberonla cok guzel emiyo ama bnmkinin ucu yok
Biberonada fazla alışmasın cnm yoksa bebişler biberondan daha kolay süt geliyor diye memeyi almıyormuş.
Onda güç sarfetmesi gerekiyor çünkü..
Arkadaşlar göğüs kalkanı falan almışlardı onlardan denesen

Ben hiç gelemem böyle emri vakilere, tamam gerektiğinde tabi ki yardımcı olunur ama sana sormadan çok ayıp. Yerin de olsam bir bahane bulurdum durumu anlasın diye.

Arkadaslar kızım dün kuvezden çıktı çok şükür iyiyiz ben toparlanma ya kısımda emmeye çalışıyor allahım şükürler olsun doğum yapıcak arkadaşlarım allah kolaylik versin diliyorum

Güzel haberler almak bize de çok iyi geliyor, gözün aydın :) artık sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah :)

Teşekkür ederim tatlim insallah cikar cunku hic yok gogus ucum ya

Allah yardımcın olsun karşı taraf düşüncesiz olunca yapacak bişey yok araya mesafe koy.

Saol kuzum hayir pompa almamistim bugun hastaneninkini kullanicam yarin alcak esim evet uyandrmak zor oluyo ama hemşire her 2 saatte gelip emzirmeye yardmci oluyor ama simdi mama vercek yoksa kan sekeri duscek dedi

Evet bebeginde kolayina geliyo biberon bni emmeye bile calismiyo cani cok tatli zorlaniyo ama mecbur emmesi lazim bni yoksa dedigin gibi alışır biberona

Kavuştun ya canım hepsi hallolur, gözün aydın, bu bir iki gün alışma süreci sonrası da daha da güzel inşallah.

Oğluşuna sağlıklı, mutlu, başarılı, şanslı bir ömür diliyorum.

Ne bileyim. Adam surekli nolursa bebek ölür onu anlatti. Nerdeyse ilk taksiye atlayip acil sezaryene aldiracaktim kendimi :/

Saol kuzum hayir pompa almamistim bugun hastaneninkini kullanicam yarin alcak esim evet uyandrmak zor oluyo ama hemşire her 2 saatte gelip emzirmeye yardmci oluyor ama simdi mama vercek yoksa kan sekeri duscek dedi

Canım daha su içmeye başlamamışsındır fazla, o yüzden de gelememiş olabilir, bu geceden sonra dinlenince gelir süt, meme ucu da alışır. Sarılık olmasın diye de mama vermeleri önemli şimdilik, şakın üzme kendini.

Evet bebeginde kolayina geliyo biberon bni emmeye bile calismiyo cani cok tatli zorlaniyo ama mecbur emmesi lazim bni yoksa dedigin gibi alışır biberona
Avent in anne gögüs ucuyla uyumlu biberonu var kullananlar memnunmuş hem anne sütü hem mama kullanılabiliyomuş memeyi bırakmıyomuş bebişler. Ben her ihtimale karşı aldım istersen sende sütünü yada mamayı onla ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…