2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne bileyim. Adam surekli nolursa bebek ölür onu anlatti. Nerdeyse ilk taksiye atlayip acil sezaryene aldiracaktim kendimi :/

Yahuuu bu haftadaki hamile kadına doktorun yaklaşımına bak. Gece kabusun olur ya, canım takma Allah aşkına şunları kafana, tamam normal Doğum önermiyorlar da sen de kör cahil değilsin zaten sonuçları biliyorsun. Bunu konuşmanın anlamı ne acaba? Valla dönünce bir kaç doktor pataklayasın var, sonra sağlıkçılara kaba kuvvet haberleri çıkıyor.

Arkadaslar kızım dün kuvezden çıktı çok şükür iyiyiz ben toparlanma ya kısımda emmeye çalışıyor allahım şükürler olsun doğum yapıcak arkadaşlarım allah kolaylik versin diliyorum
Bir suoer haber daha ohh masallah subhanallah kuzucugunu sar sarmala annesi miss kokuna doysun
Masallah aldin yavrunu kucağina masallah sana insallah emer kisa zamanda hayirli uğurlu olsun canım

Evet canım, yarın ultrasonla bakacaklar inşallah her şey yolundadır. Zaten buralarda son ana kadar sezeryan yok.
aha oaralardada varmıs ultroson ama son bi kere bakacaklar sanırim hadi bakalım topigin açlisi senden kapanisida sendenmi olcakki

Y yalnizim35 hayirli ugirlu olsun allah anali babali büyütsün insallah

Çok sevindim cnm maşallah iyiki doktorunu değiştirmişsin Allah gönlüne göre bir Doğum nasip etti güle güle büyüt bebeğini

Liviya cnm maşallah atlamışsın biberon alışmaz inş kızım alıştı zor oldu beni bir daha istemedi
Meme ucum benimde yok ama cıkartmak için sıka sıka cıkarttım ellerimle ondan yara oldu baya zaten tutturmak için zorladım hep
Allah analı babalı büyütsün inş maşallah kilosuda boyunda cok iyi

Gene denedik hic gogus ucum yok makineyle sagicaz biberonla cok guzel emiyo ama bnmkinin ucu yok

Biberon kolayına geliyor canım, mümkün mertebe memede ısrarcı olmaya çalış. Bir de normalde de mi yoktu göğüs ucun?? Benimde küçük gibi ama var. Bende aynı sıkıntıyı yaşar mıyım acaba

Ben hiç gelemem böyle emri vakilere, tamam gerektiğinde tabi ki yardımcı olunur ama sana sormadan çok ayıp. Yerin de olsam bir bahane bulurdum durumu anlasın diye.

Valla gerildim ya. Gerçekten kayınpederim çok iyidir sağolsun hakkını yemek de istemiyorum. Ama böyle emrivaki de beni daraltıyor. Bir de istanbul içinde yazlıkları var. Yazın bebeği de alıp hep beraber oraya gidip kalacağımı falan düşünüyor galiba. Bazen öyle laflar ediyor.. Hiç benlik şeyler değil kusura bakmayacak artık.

Allah yardımcın olsun karşı taraf düşüncesiz olunca yapacak bişey yok araya mesafe koy.

Canım normalde hakkaten iyidir sağolsun işimize koşar gelir ama ben sorulmamasına kızdım daha çok. Yani eskiden hakkaten erken uyanırdım uyku tutmazdı sabahları, şimdiyse gece uykum kalitesizleştiğinden sabahları zor kalkıyorum. Artık şurda kalmış 2-3 haftamız doğurmaya benim de bana göre işlerim var. Bidaha bi bahane edip kabul etmicem uğraşamam yani yeter.

Gözün aydın canım benimde aynı sorun vardı ilk başlarda zorlanıyorlar biz de birkaç gün çok uğraştık ama alır merak etme. Uçla ya da uçsuz ikisini de deneyin sürekli hangisi kolay gelirse alıcaktır zamanla.

Ne bileyim. Adam surekli nolursa bebek ölür onu anlatti. Nerdeyse ilk taksiye atlayip acil sezaryene aldiracaktim kendimi :/

Yuh yani yüzmüş kuyruğuna gelmişiz ki sonlara doğru insanda kaybetme korkusu daha da baskınlaşıyor. Hiç söylenecek şey mi

Yuh yani yüzmüş kuyruğuna gelmişiz ki sonlara doğru insanda kaybetme korkusu daha da baskınlaşıyor. Hiç söylenecek şey mi
Sorma bebek ters oldugu icin suyum gelirse acil sezaryen gerekirmis olmazsa yetişmezse bebegin kalbi durabilir filan dedi. Birde bu doktora iyi seyler duymaya gitmistim guya.

Gözün aydın canım. Evladınla sağlıklı, mutlu ömrünüz olsun.Bahtı açık şansı bol olsun.

Kavuştun ya canım hepsi hallolur, gözün aydın, bu bir iki gün alışma süreci sonrası da daha da güzel inşallah.

Oğluşuna sağlıklı, mutlu, başarılı, şanslı bir ömür diliyorum.
Saol tatlim insallah darisi sizlere dus edin sutum gelmiyo pompaylada gelmiyo ya

Sorma bebek ters oldugu icin suyum gelirse acil sezaryen gerekirmis olmazsa yetişmezse bebegin kalbi durabilir filan dedi. Birde bu doktora iyi seyler duymaya gitmistim guya.

Boyle korkutanı da ilk defa duydum. Su geldikten sonra bebek anne karnında 3 gün kadar kalabilir diye biliyorum ben ve bunu doktordan duydum öyle herhangi bir yerden değil. Ters zamanına mı denk geldin canım neden böyle konuştu anlamadım.

Liviya hayırlı uğurlu olsun canım sana da tez zamanda sütün de gelir inşallah.

Liviya Çok sevindim canım bak ne guzel kurtuldun stres yapacak birşey yok sütünde gelir en kısa zamanda insallah.ilk zamanlar zorlayabiliyor bebisler bizim sabretmemiz lazim sadece

Gözün ayaydın canim. Cok ama cok gecmis olsun. Rabbim uzun saglikli mutlu sansli bir ömür versin minisine. Bol bol sütun olsun oglusunda emsin insallah

Canlarim daha gormeden sevdigim arkadaslarim siz bnm garcek kardeslerim gibisiniz tek tek alintilayamadim hepinize cok ama cok teşekkür ederim insallah hepiniz saglikla kucagniza alirsiniz yavrularinizi dualarim hepinizle olucak sizde bana dua edin sutum gelsin hepinizi seviyorum

Hayirli olsun canim. Merak etme emer bebegin. Gogus ucunu dert etme bugun emzirme hemsiresi gogus ucu olmasa bile bebegin orayla isi yok dedi etrafindaki kalin kahverengi kismi verin bebek emer dedi. Alisirsiniz insallah birbirinize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…