- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.181
Ne bileyim. Adam surekli nolursa bebek ölür onu anlatti. Nerdeyse ilk taksiye atlayip acil sezaryene aldiracaktim kendimi :/
Bir suoer haber daha ohh masallah subhanallah kuzucugunu sar sarmala annesi miss kokuna doysunArkadaslar kızım dün kuvezden çıktı çok şükür iyiyiz ben toparlanma ya kısımda emmeye çalışıyor allahım şükürler olsun doğum yapıcak arkadaşlarım allah kolaylik versin diliyorum
Masallah aldin yavrunu kucağina masallah sana insallah emer kisa zamanda hayirli uğurlu olsun canımİyi akşamlar kizlarrrr tek tek alintilayamadim saat 3 te dogdu oglusum 3400gr 52 cm bnm ayilmam biraz zor oldu birde gogus ucum yok ememiyo gogus ucu aldik onunlada ememiyo hic aglamadi hp uyuyo sekerine bakildi iyi ama hp uyuyo insallah emer bn sabahtan beri bsy yiyip icmedim 22:00 de izn verecekler bogazim kurudu tas gibi oldu susuzluktan ama cok şükür yavrum yanimda dari sizlere Allah hepinizin yavrusunu saglikla kucagniza almayi nasip etsin
aha oaralardada varmıs ultroson ama son bi kere bakacaklar sanırim hadi bakalım topigin açlisi senden kapanisida sendenmi olcakkiEvet canım, yarın ultrasonla bakacaklar inşallah her şey yolundadır. Zaten buralarda son ana kadar sezeryan yok.
Çok sevindim cnm maşallah iyiki doktorunu değiştirmişsin Allah gönlüne göre bir Doğum nasip etti güle güle büyüt bebeğiniKızlar 21 saatlik serüvenin sonunda kızım İpek normal doğumla dünyaya geldi saat 14:22 de 2750 gr 48 cm doğdu
2 iç 2 dış dikişim var agrim var alttan tabi dikişlerden
Bebisim ayni babası gibi sarı
Zorlandım ama atlattım çok şükür catidan korkarken gebenin elleri içimdeydi
Hiç korkmayın o an cidden doğurmayı düşünüyorsun hiç takmiuorsunuz
Epidurali kesinlikle tavsiye ediyorum mucize
Bizden haberler böyle sayfaları okuyamadım
Hepinize teşekkürler
Gene denedik hic gogus ucum yok makineyle sagicaz biberonla cok guzel emiyo ama bnmkinin ucu yok
Ben hiç gelemem böyle emri vakilere, tamam gerektiğinde tabi ki yardımcı olunur ama sana sormadan çok ayıp. Yerin de olsam bir bahane bulurdum durumu anlasın diye.
Allah yardımcın olsun karşı taraf düşüncesiz olunca yapacak bişey yok araya mesafe koy.
Gözün aydın canım benimde aynı sorun vardı ilk başlarda zorlanıyorlar biz de birkaç gün çok uğraştık ama alır merak etme. Uçla ya da uçsuz ikisini de deneyin sürekli hangisi kolay gelirse alıcaktır zamanla.İyi akşamlar kizlarrrr tek tek alintilayamadim saat 3 te dogdu oglusum 3400gr 52 cm bnm ayilmam biraz zor oldu birde gogus ucum yok ememiyo gogus ucu aldik onunlada ememiyo hic aglamadi hp uyuyo sekerine bakildi iyi ama hp uyuyo insallah emer bn sabahtan beri bsy yiyip icmedim 22:00 de izn verecekler bogazim kurudu tas gibi oldu susuzluktan ama cok şükür yavrum yanimda dari sizlere Allah hepinizin yavrusunu saglikla kucagniza almayi nasip etsin
Ne bileyim. Adam surekli nolursa bebek ölür onu anlatti. Nerdeyse ilk taksiye atlayip acil sezaryene aldiracaktim kendimi :/
Sorma bebek ters oldugu icin suyum gelirse acil sezaryen gerekirmis olmazsa yetişmezse bebegin kalbi durabilir filan dedi. Birde bu doktora iyi seyler duymaya gitmistim guya.Yuh yaniyüzmüş kuyruğuna gelmişiz ki sonlara doğru insanda kaybetme korkusu daha da baskınlaşıyor. Hiç söylenecek şey mi
Arkadaslar kızım dün kuvezden çıktı çok şükür iyiyiz ben toparlanma ya kısımda emmeye çalışıyor allahım şükürler olsun doğum yapıcak arkadaşlarım allah kolaylik versin diliyorum[/QUOTE
Maşallah kuzuya
Hep güzel haberlerini alalım inşallah
İyi akşamlar kizlarrrr tek tek alintilayamadim saat 3 te dogdu oglusum 3400gr 52 cm bnm ayilmam biraz zor oldu birde gogus ucum yok ememiyo gogus ucu aldik onunlada ememiyo hic aglamadi hp uyuyo sekerine bakildi iyi ama hp uyuyo insallah emer bn sabahtan beri bsy yiyip icmedim 22:00 de izn verecekler bogazim kurudu tas gibi oldu susuzluktan ama cok şükür yavrum yanimda dari sizlere Allah hepinizin yavrusunu saglikla kucagniza almayi nasip etsin
Arkadaslar kızım dün kuvezden çıktı çok şükür iyiyiz ben toparlanma ya kısımda emmeye çalışıyor allahım şükürler olsun doğum yapıcak arkadaşlarım allah kolaylik versin diliyorum
Saol tatlim insallah darisi sizlere dus edin sutum gelmiyo pompaylada gelmiyo yaKavuştun ya canım hepsi hallolur, gözün aydın, bu bir iki gün alışma süreci sonrası da daha da güzel inşallah.
Oğluşuna sağlıklı, mutlu, başarılı, şanslı bir ömür diliyorum.
Teşekkür ederim canmm bnmm Allah razı olsunGözün aydın canım. Evladınla sağlıklı, mutlu ömrünüz olsun.Bahtı açık şansı bol olsun.
Benim okudugumdada doğum başlayınca okunursa bebegin dönmesini sağlar yazıyordu detaylı bakmak lazım tabikiEvet eve geldim kitaba baktım oymuş. Ama sancılanınca filan diyor. Sancı beklemesini sağlıklı bulmuyor dr’lar.
Insikak suresini doğumun kolay yapılması için de öneriyorlar , son zamanlarda okumak lazım aslında .Benim okudugumdada doğum başlayınca okunursa bebegin dönmesini sağlar yazıyordu detaylı bakmak lazım tabiki
Sorma bebek ters oldugu icin suyum gelirse acil sezaryen gerekirmis olmazsa yetişmezse bebegin kalbi durabilir filan dedi. Birde bu doktora iyi seyler duymaya gitmistim guya.
Gözün ayaydın canim. Cok ama cok gecmis olsun. Rabbim uzun saglikli mutlu sansli bir ömür versin minisine. Bol bol sütun olsun oglusunda emsin insallahİyi akşamlar kizlarrrr tek tek alintilayamadim saat 3 te dogdu oglusum 3400gr 52 cm bnm ayilmam biraz zor oldu birde gogus ucum yok ememiyo gogus ucu aldik onunlada ememiyo hic aglamadi hp uyuyo sekerine bakildi iyi ama hp uyuyo insallah emer bn sabahtan beri bsy yiyip icmedim 22:00 de izn verecekler bogazim kurudu tas gibi oldu susuzluktan ama cok şükür yavrum yanimda dari sizlere Allah hepinizin yavrusunu saglikla kucagniza almayi nasip etsin
İyi akşamlar kizlarrrr tek tek alintilayamadim saat 3 te dogdu oglusum 3400gr 52 cm bnm ayilmam biraz zor oldu birde gogus ucum yok ememiyo gogus ucu aldik onunlada ememiyo hic aglamadi hp uyuyo sekerine bakildi iyi ama hp uyuyo insallah emer bn sabahtan beri bsy yiyip icmedim 22:00 de izn verecekler bogazim kurudu tas gibi oldu susuzluktan ama cok şükür yavrum yanimda dari sizlere Allah hepinizin yavrusunu saglikla kucagniza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?