2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Öncelikle hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmek basip etsin.
Hiç dert etme herşeyin zamanı var yavaş yavaş yapacak oğluş

Maşallah canım benimde 36+2 günüm , ikinci doğum mu ondan mi sezeryan ? Artık insan çabucak kavuşmak istiyor . Hayırlısıyla günler de geçer bakmışız bebisler kucağımızda.

Canım ilk doğum geçmişte geçirdiğim trafik kazasından dolayı başımdan darbe aldığım için normal doğumu uygun görmedi beyin travması geçirmiştim şimdi çok şükür iyiyim ama doktor riske atmak istemedi

Saolasın cnm . Zaten az haftan kalmış cnm inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna,sezaryanı sen mi istedin ? yoksa doktor belli bir durumdan dolayı mı tercih etti ?

Canım geçmişte geçirdiğim trafik kazasından dolayı başımdan darbe aldığım için normal doğumu uygun görmedi beyin travması geçirmiştim şimdi çok şükür iyiyim ama doktor riske atmak istemedi o yüzden sezeryan caım

Maşallah, grubumuzun en tombiş bebeği ünvanını da kazandı o zaman :) güle güle büyüt canım, sağlıkla mutlulukla inşallah.

Gerçekten mi? En tombişi biz miyiz?

Bu arada bikiyosunuzbende şekerli annelerdenm ve diyetle takip edildim ama şükürler olsun kı bebeşimde sorun olmadı, şekerine düzenli olarak bakılıyor ve normal sınırlarda. En korktuğum şey şekerdi ama şükürler olsun ki biley olmadı.. çok sıkıntı yapmeyın kendinize..

Bu arada sondr kontrolüm 1 hafta önceydi ve dr 3800
Demişti. Bugün 4,340 kılo doğdu kızım, ölçümlere güvenip normal deneseydim galiba 5 kıloyu geçecektik

Bugün çatı muayenesinde çok zorlandım, inanlmaz bi korku geldi, muayenede çok canım yandı

Varmış bakalım yarın göreceğiz :) hamilelik boyu toplam 2-3 kere bakılıyormuş :) biri bu benim yarın gireceğim işte. Doğum öncesi ultrasonu. Ayy yok o kadar beklemese iyi olur, çatlarım ben. Zaten çok sabırlı bir insan değilim :)

Anladım canım doktor öyle uygun gormusse doğrudur , hem bebeğe kavuşmak için az zamanın kalmış oluyor . bende herkes doğum yaptıkça sabırsızlanıyorum doğsa diye

Canim cok sukur Allah ikinizede saglik sihhat ve guzel mutlu gunler nasip etsin

Sorma bebek ters oldugu icin suyum gelirse acil sezaryen gerekirmis olmazsa yetişmezse bebegin kalbi durabilir filan dedi. Birde bu doktora iyi seyler duymaya gitmistim guya.

Canım kızma ama annenin doktor da annen gibi çıktı. Seni kızdırıp strese sokmaktan başka bir faydası dokunmadı

Benimde bugün çatıya bakıldı bi anda oldu bittiye geldi ama şu an kan filan göreceğim diye korkuyorum. Görsem panik olurum sanki.oysa ki normal dedi doktor.
Benim canım yandı biraz kastım galiba, banada normal doğuma çok uygun dedi ama bi korku sardı beni

Maşallah canım ya bende şekerden çok korkuyorum inşallah ne bizde kalıcı olur ne de bebekler etkilenir .

Benim canım yandı biraz kastım galiba, banada normal doğuma çok uygun dedi ama bi korku sardı beni
Korkma ya bak günün de az kalmış kendini rahatlat ki bebekte rahat olsun , herkes nasıl yapıyorsa bi şekilde bizde yapacağız , yapacak bisey yok . Bugün doktor çatıya bakarken onu anladım zaten . Öyle ya da böyle çıkacak bi şekilde napalim. Ne olacak bilemeyiz belki son anda sezeryan olmak gerekecek o yüzden hayırlısı olsun.

Evet sizsiniz tombiş bebek :) bakalım tahtınızı alabilecek mi kimse :) tabi işin şakası.

Şeker durumunuza da sevindim, önemli bir konu. Valla ben de bir rahatlık var bu ara ama anlamadım, sanki başkası doğuracak :)

İyi ki normal denemedin, sağlıkla kavuştun ya gerisi çok da önemli değil.

Saol tatlim insallah darisi sizlere dus edin sutum gelmiyo pompaylada gelmiyo ya
Kuzum Allah in izniyle sütün de gelecek sabirli ol. Önemli olan bu süreçte bebegin hic ac kalmasin sarılığa yakalanabilir mazallah.. Sütunu dert etme doktor muhakkak mama takviyesi onermistir onu kullan ve devamli sagma işlemi yap. Dualarimiz seninle kurtuldune çok şükür sen de bize dua et olur mu

Canım senin de az kalmış günün belli olmaz bebeklere biliyorsun , sağ gösterip sol vuruyorlar ona göre. Psikolojin hazır olsun da yeter bence

Benimde bugün çatıya bakıldı bi anda oldu bittiye geldi ama şu an kan filan göreceğim diye korkuyorum. Görsem panik olurum sanki.oysa ki normal dedi doktor.
Canim beni de uyardi doktorum muayeneden sonra lekelenme olabilir diye.. Ki benim plasenta da asagida ama çok şükür leke falan gelmedi.. Gelecek diye şartlama kendini gelirse de onemsizmis zate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…