2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım senin de az kalmış günün belli olmaz bebeklere biliyorsun , sağ gösterip sol vuruyorlar ona göre. Psikolojin hazır olsun da yeter bence

Psikolojik olarak tamamım gibi ama bakalım göreceğiz. Bir de pazar günü hastanede tatbikat yapmak iyi oldu sanırım.

Kızlar galiba benim sancı başladı. Yani adet sancısı gibi ama su ya da nişan yok. Şu an hazırda değilim çantamı yapmadım annem gelmedi kv yi çağırmak istemiyorum. Dayanılmayacak bi ağrı değil. Dün nst de 60 80 çıktı hissetmemiştim. Şimdiki daha çok galiba. Şayet doğum olursa ne kadar sürem var?

Saol canm bnm evet onemli olan sariliga yakalanmasinda Allah korusun hp duadayim canm Robbim sag salim kucagniza almayi nasip etsin

Canim beni de uyardi doktorum muayeneden sonra lekelenme olabilir diye.. Ki benim plasenta da asagida ama çok şükür leke falan gelmedi.. Gelecek diye şartlama kendini gelirse de onemsizmis zate
Öğlen oldum muayeneyi daha bisey gelmedi , inşallah da gelmez o zaman .

Sancıların sıklaşması lazım cnm

Saol tatlim Allah razı olsun canm sut gelmesi icin neler yapmaliyim ya
Kaynanam diyordu süt gelmese de bol bol emzir diye . Ondan sonra geliyormuş zaten ucunda çıkar oylelikle. Bi de e bebekte görmüştüm bi içecek varmış anne sütünü artırmak için bilmiyorum ne kadar ise yarıyor. Onun harici bol bol su canım.bildiklerim bunlar.

Hayirli olsun canim. Merak etme emer bebegin. Gogus ucunu dert etme bugun emzirme hemsiresi gogus ucu olmasa bile bebegin orayla isi yok dedi etrafindaki kalin kahverengi kismi verin bebek emer dedi. Alisirsiniz insallah birbirinize :))
SAol canm mutlaka denicem insallah faydasi olur

Canim hemen pratik yollu bir çanta hazirla kendine. Kıyafetler yikandiysa dolduruver cantaya. Panik olma yalancı sancılar da çok oluyor bu dönemde. Ilık bir dus al istersen boynundan altını yika gercek sanci degilse seni rahatlatır. Panik olma hakkinda hayirlisi olsun bizi de haberdar et

Daha çok erken doğurmamam lazım. Bebişinkileri yıkadım ütüledim. Kendi kıyafetlerim kurumadı onları hemen peteğe serip ufak ufak toplanayım

O rahatlik bana da geldi canim valla sanki bakkala gidip bebek alacakmisim gibi rehavet var içimde :))) aman yeter ki öyle olalim psikolojik rahatlik kaslarimizin da daha esnek olmasini sağlar insallah

Kızlar ben sürekli acıkıyorum sizde durumlar nasıl yemeyede korkuyorum aç aç bekliyorum
Bende acıkıyorum sürekli en fazla iki saat tok kalıyorum. Şeker var zaten o da etkiliyor olabilir bebek istiyor olabilir ama ben yine de aç kalmıyorum . Biseyler atistiriyorum.

Bende acıkıyorum sürekli en fazla iki saat tok kalıyorum. Şeker var zaten o da etkiliyor olabilir bebek istiyor olabilir ama ben yine de aç kalmıyorum . Biseyler atistiriyorum.
Bende sürekli atıştırma halindeyim doğru düzgün yemek yemiyorum sürekli açım...
Meyve kuruyemiş süt ama yemek öğünlerini geçiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…