2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Daha çok erken doğurmamam lazım. Bebişinkileri yıkadım ütüledim. Kendi kıyafetlerim kurumadı onları hemen peteğe serip ufak ufak toplanayım
Canım sancıların siklasirsa o zaman gerçek sancı olduğunu anlarsın . Boşver hazirliklari düşünme sen şimdilik küçük bi çanta hazırla istersen belli olmaz. Belki yalancı sancıdir. Hayırlısı hadi bakalım.

Daha çok erken doğurmamam lazım. Bebişinkileri yıkadım ütüledim. Kendi kıyafetlerim kurumadı onları hemen peteğe serip ufak ufak toplanayım
Sancin gercekten baslamis olsa bile önünde saatler var canim panik olmadigin sürece hersey yetişir endiselenme. Ayrica bebeklerin gelmesi icin erken degil artik hicbisey olmaz bu saatten sonra Allah in izniyle gelmek isteyen minnoş buyursun gelsin :))

Ilk tuvaletlerinde peceteye falan gelmediyse büyük ihtimal gelmez artik. Benim canim baya yandi muayenede ama leke olmadi olsaydi da panik yapmazdim heralde
Benim muayene değilde sonrasında canım acıdı hala bi acı var orda. Ama leke kan filan gelmedi öğleden beri . O zaman gelmez benimde inşallah.

Benim muayene değilde sonrasında canım acıdı hala bi acı var orda. Ama leke kan filan gelmedi öğleden beri . O zaman gelmez benimde inşallah.
Ayyy benimde elini sokunca degil de cikarirken cok canim yandı ya kasmaktan vakumlamisim kadinin elini ama dayanilmayacak bir aci degil bir sefer yaptiysak digerleri daha kolay gecer insallah

Bende sürekli atıştırma halindeyim doğru düzgün yemek yemiyorum sürekli açım...
Meyve kuruyemiş süt ama yemek öğünlerini geçiştiriyorum
Bende öyleyim ya yemek zaten canım hiç istemiyor . Süt , yoğurt , peynir böyle bunlarla günü bitiriyorum resmen .hem kendimizi aç bırakmakta iyi değil bebek strese giriyormus o yüzden az da olsa atıştırmak gerekir bence .

Kızlar doktora gittim geldim, yarın ultrasonla bakacağız, burada son haftalarda yapılan ultrason bu. Sonra da haftaya görüşürüz dedi :) yani hala doğurmuyormuşum :) ben de sonları beklemeyeceğim galiba :)
Hadi bakalım sorun yok Demekki gözün aydın sağlıkla doldursun haftaları bebiş

Yaklaştıkça sanırım bu pskolojiye giriyosun, sokunca değilde içinde bi açıyo bişiler yapıyo amann ben zaten ilişkide bile kasan insanım inşallah bitsin gitsin yavrumuza kavuşalım

Epiduralle ilgili bir şey söylemedi gerçekten bende hiç sormadım aklıma gelmedi haftaya gideceğim tekrar sorayım bir bakalım

Ayyy benimde elini sokunca degil de cikarirken cok canim yandı ya kasmaktan vakumlamisim kadinin elini ama dayanilmayacak bir aci degil bir sefer yaptiysak digerleri daha kolay gecer insallah
kesinlikle ya kapalı kutu gibi biseymis de hırsız eldiven takmış açmak istiyormuş gibi hissettim bi an orda bi de hazırlıklı değildim utandım biraz. Sonrasında hissettim acıyı . Aman bencede bi kere yapmissak yaparız inşallah. Mesela benim annemin çatısı darmis ben merak ediyordum belki ona benzerim diye ama çok şükür normal dedi.

Kızlar Hazar ismi nasıl sizce hala işime karar veremedim ya ne kararsız kadınım Yusuf Hazar nasıl sizce. Ben Yusuf mert istiyordum ama sülalede 2 tane mert var maalesef
Güzel bence anlamı nedir ? Hani deniz ismi olarak bir de Hazarlar var tarihte ama kelime anlami da güzelse bence koyulabilir

Yaklaştıkça sanırım bu pskolojiye giriyosun, sokunca değilde içinde bi açıyo bişiler yapıyo amann ben zaten ilişkide bile kasan insanım inşallah bitsin gitsin yavrumuza kavuşalım
Kesinlikle ya bebeklere kavuşalım da diğerlerini unuturuz onları görünce .

Geçmiş olsun canım gözün aydın sağ salim doğdu ya sende iyisin en kisa zamanda emmeye de başlar merak etme

Tek gün için demi ? Yaşları küçük mu ? Çalışmak bazen iyi oluyor böyle durumlarda kimse sana bişi yukleyemiyor

Gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin sütün bol olsun inşallah

Ca
Saol tatlim Allah razı olsun canm sut gelmesi icin neler yapmaliyim ya
Canim benimde sutum yok hala bir hafta olacak nerdeyse humana cayini icince birkac damla cogaliyor onu farkettim mecbur mama veriyorum.yeni dogum yaptigin icin sutun gelmemesi normal benimde ilk 3gun hic yoktu bu gunlerde birde caydan sonra hafif hafif geliyor sagiyorum gunde bir defa doyuyor sutumle hic yokdan iyidir ins senin sutun en kisa zamanda gelir

Son düzenleme:
SAol canm mutlaka denicem insallah faydasi olur
Canım humana diye bir çay var sanırım toz olarak hazırlanan içeceğide car ınu aldır oda çok iyiymiş gerçekten anında süt yapıyomuş, ama sen zaten 10a kadar bir şey yiyip içemedin sütün olmaması çok normal bol sıvı tüket roka ye bir kaç güne gelir:) en en en mühimi NO STRES

Artık heyecan yapacağın bir durum yok minik kuzun yanında sakin ol ve tadını çıkar sağlıkla huzurla büyüteceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…