2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar merhaba biraz alakasiz olacak ama size bir sorum olacak kusura bakmayin.anne karnindaki cenine nazar değer mi?? Mesela benim ilk gebeligimde esim herkese söylemişti.benim esimin yengeleri akrabalari falan cok kem gozludur.cok fitne fesat dedikodu vardir.kendileriyle 3 senedir konusmuyorum.ama ben soyledikten sonra bebegimin kalp atisi duyulmadi flaan.kurtaj olmak zorunda kalmıştım.insan bi kayıp verince korkuyor acikcasi herşeyi aklina getiriyor.acaba nazar degmis olabilir mi.anne karnindaki bebege nazar deger mi

Ay cok saol canm ya yarin alim denim ozmn evet bir gun boyunca bsy yiyip icmedim.ondandr insallah

Ay cok saol canm ya yarin alim denim ozmn evet bir gun boyunca bsy yiyip icmedim.ondandr insallah
Arkadaşların dediği gibi emzirmek, şu içmek ve sütün geleceğine inanmak en önemlisi ama takviye olarak humana still tea bir de maltlı içecekler var maltana gibi bunlar benim fayda gördüklerim.

Bi hoca da duymuştum eğer fesat düşünürseniz nazar değer üstünüze nazar çekersiniz diye. Ben nazara inanırım ama herseyde nazar olacak diye bişey yok. Öyle bişeyden şüphelendiğin an hatta normalde de nas felak fatiha ayetel kürsi yi oku dua et hiç bişey olmaz inşallah

Ya kızlar bu kadar emzirmekten bahsetmişken ben bi gögsümü sıkıyım süt gelcek mi acaba dedim sütü bırak sıvı hiç bişey gelmedi normal mi bu korktum suan

Her gün okuyorum korkumdan insan bi kayip verince acaba bidaha olur mu diye korkuyo onlarin nazarinin korkusuna her gun felak nas ayetel kursi okuyorum

Her gün okuyorum korkumdan insan bi kayip verince acaba bidaha olur mu diye korkuyo onlarin nazarinin korkusuna her gun felak nas ayetel kursi okuyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım kaybın olmasa bile insanda hep bi korku oluyo. Sen kalbini ferah tut kendini doldurma. Okuyarak ferahlat. Aklına getirme nazarı felan. Kenzül ars süresinin faziletlerini oku kendine nasıl uygunsa öyle oku inan çok için rahatlar

Ya ben yine klasik eşimi uyuttum sonra da o benden önce uyudu diye triplenip (kendi kendime) uykumu kaçırdım. Uyuyan adama kızıyorum şu an ama onun dünyadan haberi yok. Zaten 5 dakikada bir de tuvaletim geliyor. Yat kalk baya spor yaptım gece gece

İnsallah bnmkide gelir canim sıktığım zaman şeffaf sıvı geliyor aslinda bebek emse devami gelirde ama meme ucum hic yok ucu cikartmak icin yapmadigimiz sey kalmadi simdi biraz emseydi sut gelirse bn sagar verirdim

Arkadaşların dediği gibi emzirmek, şu içmek ve sütün geleceğine inanmak en önemlisi ama takviye olarak humana still tea bir de maltlı içecekler var maltana gibi bunlar benim fayda gördüklerim.
Yarin onlari denicem insallah bnde faydasini gorurum canm ama gogus uclarim nasil cikicak acaba ya

Merhaba dunyanin en tatli en mukemmel anneleri... Sut gelmesiyle ilgili saglik ocagindaki ebe hanimla konusmustuk.. Dedi ki bikmadan emzirmek emzirmek emzirmek.. Bol su icmek .. Yukardan asagiya goguslere masaj yapmak sivazlar gibi bi hareket gosterdi o sirada .. Sicak dus almak veya sicak su torbasi bekletmek hatta hastane cantana bile koyabilirsin bunu dedi .. Bi de bu eczanelerde caylar sular falan varmis onlari arastir dedi.. Dogumuma daha var ilk dogumum olacak nasipse o yuzden denemedim aklimda kalanlari yazdim sadece.. Umarim faydasi olur .. ha bi de gogus ucun yoksa dogumdan sonra uclariyla oynarsan cikacaktir simdi yapma dogumu tetikleme ihtimali var dedi o nasil biseyse anlamadim... İyi geceler hanimlar...

Sen yazalı baya olmuş ama dalgaların arası düzenli mi önemli olan o.

O rahatlik bana da geldi canim valla sanki bakkala gidip bebek alacakmisim gibi rehavet var içimde :))) aman yeter ki öyle olalim psikolojik rahatlik kaslarimizin da daha esnek olmasini sağlar insallah

İnşallah, annem ve buradaki yardımcılarımız benden daha panikler. Sancı tutsa arabayı ben kullanacağım bu gidişle :)

Gunaydin kizlar sezeryan olan arkadaslar agrilariniz tam ne zmn gecti ne zmn yuruyebildiniz bn dun iki kez yurumeye calistim cok ama cok agri oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…