2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim insallah benimkini de etkilemez seker, cok sevindim sizin iyi oldugunuza

Günaydın datlı gızlar. Yine geç uyuyan gece devamlı tuvalete kalkan ve güneş dogmadan uykusu açılıp tavuk gibi evde dolanan ben.. Bugünleri çok arayacagim evet biliyorum ama napayim uyuyamiyoruummmm bu arada kendimi pazar gününe hazirladim sanırım epidural dorucagim zaten acilmam vardi egzersizleri de yapiyorum 3 cm olmussa doktor sunni sancıyı takacak bence

Bende uykuya doymuyorum :)

Geçen pazar ben aynı şekilde ben doğurcam mı demiştim, çok heyecanlı oluyor :)

Kız kolay mı evde 3 cm e kadar beklemek, hissetmiştin şimdiyr

Günaydın kızlar. Pazartesi günü spinal sezeryanla kıxımı kucağıma aldım.seseryan biraz sıkıntılı bir süreç olsa da kızımın mis kokusunu içime çekmek her şeye değer.
Rabbim olmayan isteyene nasip etsin bu mis kokuyu.
inşallah doğum yapmayanlarda bir an önce kavuşursun uz bebeklerinize.
Bu arada bizim gaz sancılarımız uykusuz gecelerimiz başladı bile bebişleri doğmayanlar kızz yatın uyuyun çok ararsonız bu günleri 4 gndür ikişer saatlik ıykularls duruyorum

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evet öyle olacak uykusuz geceler bizi bekliyor ama işte insan yatıp dinlenemiyor nedense hiç heyecanlarda başladı artık . Sağlıklı olsunlar da herşeye razıyız ne yapalım allah kolaylık versin sana da

bence bekleme çantanı hazırla hemen eğer yalancı sancı değilse giderek artacak sancın çünkü hazırlayamazsın o zaman.

Liviya Allah analı babalı büyutsün ins gözünüz aydın.
Philips aventin gögus ucu çıkariciyi deneyebilirsin canım ucunu buyutmek icin. Süt için de dereotu,dut kurusu,rezene,humana çayı fayda eder ins

Canim seni korkutmak istemiyorum ama benim deneyimledigim, annenin gebelikteki son gunlerindeki uyku duzeni bebise de yansiyor. Ben de ilk oglumda hic uyuyamazdim geceleri, oglan da 2 bucuk yasina kadar hic uyumadi. Umarim sende tersi olur

1 haftada 250- 300 gram falan alan bebislerin tatlış anneleri, ne yiyorsunuz siz acaba? Benim minnak daha 2 bucuk kiloydu dev gobegimin icinde.... Bu gun ceviz yemeye basladim. Ben hep ekmek arasi ile gecistiriyorum doktorum da yediklerin pek etkilemez onemli olan kan dolasimin demisti ama deneyimler de cok onemli. Nasil kilo aldiracağım ben Arden oğlan'a?

Sorma bebek ters oldugu icin suyum gelirse acil sezaryen gerekirmis olmazsa yetişmezse bebegin kalbi durabilir filan dedi. Birde bu doktora iyi seyler duymaya gitmistim guya.

Ay niye dursun ki. Suyu gelip ters doğuran bir sürü insan var. Kaldı ki sen direkt sezeryana gidiceksin böyle bi durumda. Dağ başında hastaneye ulaşamayacak yerde değilsin. Stres yapma bence. Hayırlısıyla gelecek bu bebek

Canım belki de doğurdun şimdiye kadar

Tek gün için demi ? Yaşları küçük mu ? Çalışmak bazen iyi oluyor böyle durumlarda kimse sana bişi yukleyemiyor

Evet bugün için geldiler. Biri 8, biri 10 yaşında. Bilgisayar oyun bağımlısı gibiler akşama kadar bilgisayarı ver kenara çekil gıkları çıkmaz Allahtan.

İnsallah bnmkide gelir canim sıktığım zaman şeffaf sıvı geliyor aslinda bebek emse devami gelirde ama meme ucum hic yok ucu cikartmak icin yapmadigimiz sey kalmadi simdi biraz emseydi sut gelirse bn sagar verirdim

Canım o şeffaf su kolostrum, çok önemli. Az da olsa onu bebeğin ağzına vermeye çalış. İlk aşısı denir ya o işte.

Bende her fırsatta uykum geldikçe uyuyorum valla. Gözünaydın seninde. Sağlıklı huzurlu bereketli bir ömrü olsun bebenin

Uyku olayını sormayın öglene kadar yatıyorum sonra bebiş aç kaldı diye vicdan yapıyorum.
Birde kızlar ben +13 olmuştum yine +11 olmuşum ben kılo alamayonca sanki bebişte almıyor gibi hissetmeye başladım asıl şimdi kilo almam gerekmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…