2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kabahat bende. Kendi doktorum olabildince pozitif yaklastikca baska fikir aliyorum.onlarda felaket tellali gibi davraniyor.

Kız kolay mı evde 3 cm e kadar beklemek, hissetmiştin şimdiyr
Zaten 1.5 cm acilmam vardi kuzum simdi hic oturup kalkamaz yataktan kalkamaz oldum. Cati kemiklerim cok kötü ağrıyor ama açılma oluyor mu bilmiyorum doktorun verdigi egzersizlere devam ediyorim her gün hurma yiyorum. Acilmamissa da aslinda ben önümüzdeki cumayi beklemek isterim en azindan 39+0 olur normal doguma acele etmeye gerek yok. Hayirlisi artık:)

Canim seni korkutmak istemiyorum ama benim deneyimledigim, annenin gebelikteki son gunlerindeki uyku duzeni bebise de yansiyor. Ben de ilk oglumda hic uyuyamazdim geceleri, oglan da 2 bucuk yasina kadar hic uyumadi. Umarim sende tersi olur
Ben de hep ondan korkuyorum canim. Hem kendim uyumuyorum hem de bu bebek ne zaman uyuyor anlamiyorum. Hani zaman yaklastikca bebegin hareketleri yavaslayacakti. Benimki hala camasir makinesi gibi dönüyor içimde kaburgalarima basiryor nefesim kesiliyor bobreklerime basiyor kafam zonkluyor acidan :)) gece uyaniyorum hareketli gündüz her an hareketli.. Allah im bana yardim et insallah sakin bir bebis olur huy degistirir

Benim yavruda 1 ayda 800 gram almış bu ay,önceden daha fazlaydı,şöyle Bi düşündüm de kırmızı Eti azalttım hamur işini artırdım sanki..oğlumda deli gibi et yerdim onun kilosu iyiydi,bu sabah ekmeksiz yumurta,tahin pekmez ve kaşarla başladım güne bakalım inşallah faydası olur.

Kabahat bende. Kendi doktorum olabildince pozitif yaklastikca baska fikir aliyorum.onlarda felaket tellali gibi davraniyor.
Tatlim benim en yakın arkadasim 39. Haftaya kadar dönmesini bekledi ama bebis dönmedi o da gitti sezaryen icin hasta eye yatis yaparken o halde suyu geldi. Ama hic panik olmadi. Saatler sonra da ameliyata girdi.. Sen böyle degildin niye bu kadar dert ediyorsun anlamiyorum. Daha once de söylemiştim. Benim plasenta asagida ve her ihtimalde kanamam fazla olacak buyuk ihtimal kan nakli gerekecek belki hastanede günlerce yatacagim. En iyi çözüm sezaryen oldugu halde plasenta kesik yapilmasi gereken yere yapışmış sezaryen benim icin daha tehlikeli cok daha fazla kanamaya sebep olabilir. Mecbur epidural dogum mantıklı geliyor doktoruma.. Ben de hayirlisi neyse o olsun diyorum.. Artik bence sen de biraz rahatla

Sen kilo almasanda bebek alıyor canım ya takma kafana . Ben dört kilo vermiştim bebek aliyordu. Sonra şeker diyetini abartip aç kaldığım için almamaya başlamıştı sanırım . O yüzden merak etme almıştır bebek. Hem bugün randevun varmış için rahat eder inşallah iyi şeyler duyarsın.

Benimki 120-150 gram falan aliyor haftada. 3 kilo dogsa bari diyorum. 38.haftada alacak doktorumuz, tabi plesantam o zamana kadar dayanirsa... O yuzden bir an once kilo aldirmam lazim

Yaaa ben de cok gıpta ediyorum sakin bebeklere. Ilkinde sakin bebek yapmayi beceremedim. Bu seferki olacak umutluyum :) ama en zor cocuk bile 3 yaşında degisiyor hiicc korkma. Sihirli bir degenek degiyor 3 yasta. Ben ayvayi yedim diye dusunurken buyuk oglum bir iki aydir cok akıllı, soz dinliyor, kuduzluğu gecti gecen hic bir an geri gelmiyor. O yuzden en yorgun anin bile tadı çıkartilmali bence

Bı sık wc ye gitme işi bende neden olmuyo gece 1 kere kalkıyorum okadar.

Aynen canim sagliklari olsun da napalim yaramaz da olsalar sabredicez:)

Valla tam rahatliyorum bir doktor bir sey diyor yine panik oluyorum. Ciddi soyluyorum. Dunku doktor oyle bir konustu ki az daha konussa nesteri alip kendim cikaracaktim cocugu icimden.
Zaten doktordan ciktik annem bile nasil panik olduysa gerekirse ekstra odeme yapalim biran once sezaryeni yaptiralim doktoruna hani hastane uygun degilse torpil arayalim.moduna girmisti adam. Dusun yani doktor bizi nasil telaslandirdi. Ve bunu diye adam annemin 35 senelik doktoru.cok guvenirler kendine.

Yarin onlari denicem insallah bnde faydasini gorurum canm ama gogus uclarim nasil cikicak acaba ya
Emdikçe cıkar cnm benimde yoktu hemşire cıkarttı vallahi sıka sıka agzına verdik oda bir alamadı iki alamadı üçüncüsünü kaptı kaptığı gibi uc cıktı

Gunaydin kizlar sezeryan olan arkadaslar agrilariniz tam ne zmn gecti ne zmn yuruyebildiniz bn dun iki kez yurumeye calistim cok ama cok agri oluyo
Sezeryandan sonra ayaklarımın uyuşulugu geçince yürüttürdüler her 2 saate bir gece bile kaldırıyordu hemşire yürüyorduk düşün agrı kesici igne ve ilaç verildiğinden agrı cok anladım eve geçtim agrı kesici içmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…