2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Liviya cnm başkasının emmesine izin verme lütfen sadece senin kokunu alsın cocuk eve geçince dene yine eltine ayar oldum hemen emzirmiş cocugu ona ne oluyor sa senin için cabalayıp yardım etmeleri gerekirken saçmalıktan baska bişi dil yaptıkları

Benimde gergin. Bide normal doğumu beklemek geriyor her an birsey olursa düşüncesi doğumu bilmekte geriyor beni. Yani ilkinde bilmemek daha iyiymiş. Oğlum tam 20 aylık hareketli oyunlar istiyor tabi ben ayak uyduramıyorum artık üzülüyorum.

Doğurunca daha da zor olacak belki ama en azından karnım gitse ağrılar bitse modundayım.

Yani kv yardımci biriyde ne ala. Ama benimki gibi çorabından yemene emzirmenden konuşmana herseye müdahale ederse sinirlerin biraz bozulabilir. Lohusayken çok daha göze batıyor. Annene dur diyorsunda ona diyemiyorsun.

Bende henuz yasamadim. Ve genel aneztesi ile spinal arasinda kararsizim. Acibadem bu combine dedigimi oneriyor. Yakin cevre ise genel aneztezi oneriyor.
Ben sezeryan gerekirse combine isteyeceğim baya okudum vs sonrası için epidural iyi oluyormuş ağrıların ilk şiddetli halini yaşamıyormuşsun. Doğum anındada spinal sayesinde hissizlik oluşuyormuş tamamen. Hem bebeği ilk görme anıda çok güzel.

Bende oyle dusunuyordum ama su varm combinede sadece aciyi hissetmiyormussun. Dokunma hissi hissediliyormus. Adam diyor ki bağırsağına dokundigumda dokundugumu hissedeceksin ama acimayacak :) garip bir his ama bilemiyorum simdilik.

Bugün sağlık ocağına gittim kontrol için. Daha kanala inmemiş en az bi 10 günü daha var bebişin gelmesine dedi ne zaman incek acaba kanala
Hiç belli olmaz ama. Bir anda inmişti benim. Kanala indi ertesi gün doğurdum. 2 hafta öncede inebilir doğum yaptığın günde.

Bende oyle dusunuyordum ama su varm combinede sadece aciyi hissetmiyormussun. Dokunma hissi hissediliyormus. Adam diyor ki bağırsağına dokundigumda dokundugumu hissedeceksin ama acimayacak :) garip bir his ama bilemiyorum simdilik.
Ya banada anestezi doktoru hem spinal hem epidural olursa his çok çok az olur dedi. Bende sezeryandan çok korkunca görüştüm kendimi hazırlamak için ne olur ne olmaz diye. Genel anestezide uyanınca öksürükte sorun oluyormuş canı yanıyormuş insanın öksürdükçe. Çok korkarsan o anda hemen bayıltırlar zaten.

Ben genele karar verdim cnm tamm bebeği ilk görmek çok güzel ama epidural ve spinalde çevremde bel ağrısı çok kalıyor diyorlar.
Kızımda genel oldum hiç şikayetim olmadı hemende ayılmıştım

Ben genele karar verdim cnm tamm bebeği ilk görmek çok güzel ama epidural ve spinalde çevremde bel ağrısı çok kalıyor diyorlar.
Kızımda genel oldum hiç şikayetim olmadı hemende ayılmıştım
Beni sonra ki agri kismi korkutuyor. Spinalde agri pompasi koyduklari icin agri cekmiyormussun 2 gun ama bilmiyorum spinalin o hissetme kisminda panik olurmuyum.

Benimkide çook inatçı. Burnu paçalarına kadar akacak sildirtmiyor. Herşeyi oyuna çevirmek naz niyaz oynamak yoruyor. Hangi burun deliğinden daha fazla çıkacak acaba aaa bilemedim falan. Ay canları sağolsunda geçenlerde karnıma sertçe bastı canım yandi ağlamak istedim. kızıyor kardeşine. Göbeğim yüzünden eskisi gibi yerde yuvarlanmalar hoplamalar tünek yapmalar vs yok oldu. Artık çocuğun anlayış göstermemesi mi yoksa ikisine de yetememrk mi hangisi bilmiyorum da çok zoruna gidiyor insanın. Ama geçecek. Geçici olduğunu düşünüp rahatlatmaya çalışıuorum kendimi

Ahaha en son ilkokuldayken başıma gelmişti böyle bir olay aklıma o geldi ondan çok güldüm.ogle arasında eve gelirdik tam kapının önündeyim gaz yapicam diye bir bırakırsam meğerse ishalmişim pacalarimdan çıkmıştı tuvalete nasıl girdiğini bilemedim çok utanmıştım

Beni sonra ki agri kismi korkutuyor. Spinalde agri pompasi koyduklari icin agri cekmiyormussun 2 gun ama bilmiyorum spinalin o hissetme kisminda panik olurmuyum.
Genelden çıkıncada zaten seruma ağrı kesici veriyorlar cnm benim ağrım olmamıştı ilk yürümede zorlanıyorsun biraz oda normal ameliyat oluyoruz sonuçta

Hahha allah tan altımda hasta bezi vardı da ona dolmuştu pijama filan batmamıştı benim.
Senin olay benden daha vahimmiş

Bunuda soracaktım yatak odasının peteği bile kapalıydı o kadar yanıyordum bu ara üşümeye başladim birden bire. Ellerim ayalalrım acaba kansızlıkmı arttı diyorum.
Yaa bendede var o bu zamana kadar hep kısa kollu ile gezdim iş yerinde evde hep sıcak basıyordu bugün ust uste giyindim ısınamadım sıcak dusa girdim ilk defa ancak ısındı bedenim bacaklarım felan buz gibiydi anlayamadım doguracammi acaba dedim

Sakin bozma moralini sütun bu geceden sonra gelecek hatta belki yarın gece benim de ilk kızımda öyle olmuştu takma millete soyle soyle onlara sizin böyle demeleriniz benim daha çok moralimi bozuyor de ... Çekinme mama verilmesi de canını sıkmasin memenin tadını sicakkigini alinca mubtelasi olacak ağlama şuanda canin yandığı için hareketin kısıtlı bebeği tam istediğin gibi bile tutamiyorsun . Günden güne daha iyi olacak yarın bugünden daha iyi olacaksın emin ol Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…