2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu arada esim yazmami rica etti bu cumleyide.

Onlarda olmazsa esim beni 5.katin camindan bacaklarimdan tutup asagi silkeleyecekmis. Madem alttan cikmiyor agzimdan cikarmis belki cocuk bende o da kurtulurmus bunu da paylas dedi
Yok yok siz karı koca delisiniz efsun hanımın ters olması gayet doğal

Bu arada esim yazmami rica etti bu cumleyide.

Onlarda olmazsa esim beni 5.katin camindan bacaklarimdan tutup asagi silkeleyecekmis. Madem alttan cikmiyor agzimdan cikarmis belki cocuk bende o da kurtulurmus bunu da paylas dedi
Ay çok güldüm ya. Umarım bebis yarın kontrole gittiğinde dönmüş olur , başka şeye gerek kalmaz

KızlAr ben de zeytinyağı kullanıyorum. Göğüs ucu için
Lansinohtan bi farkı yok
Bana tahin üstü yağı da önerdiler , o da çok iyi geliyormuş, bizim evdeki yap tutmuyormuş:) onu deneyemedim
Ama zeytin yağını şiddetle tavsiye ederim, Uras'ın ağzı küçücük olduğu için canımı çok yakıyor, ama şu bir gerçek ki biz onlara onlar bize muhtaç
Bu bir döngü, emsin ki doysun büyüsün, emzireyim ki sütüm boşalsın sertlik gitsin, acım azalsın.

Anlaşılan senin doktor da sezeryanci çıktı :) Ankara'da ki fbtl nin doktoru 4 kiloluk bebekleri normal doğurtuyor her gün, onlar nasıl doğuyor o zaman.

Aradaki süre için en az bir yıl diyorlar ama benim İstanbul'daki doktoruma sorarsan 2 yıl ara verilmeliymiş.

Benim aslinda hic acimadi sadece orasi kuru diye batma hissettim. Beni bu haftaya kadar 2 haftada bir cagirdi, Simdi haftada 1 gidicem.
Benimde önceki yaptıklarında acımadı ama doğuma yakın farklı baktıklarını düşünüyorum yoksa o kadar kişi acı çekemez. Benim hastane gerçekten tuhaf saçmalık yani 3 haftada bir gitmem

Nasıl sakınca görmedi ki 16. Haftadan beri her hafta kanamam oluyo. Baştan beri hep riskli gruptasın diyolar. Sonra artıştığın zaman sen suçlu oluyosun işte konuşturmuyolar bile. Çok sinirlendim suan başından atıyolar

En güzeli dantelli külot olmuş :) en seksi hasta olarak giyseydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…