2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Mamayi artik sadece gece veriyorum canm insallH doyuyordurÇarşamba konturolum var bi sorim doktora
Sor bakalım ne diyecekler birde beni sağlık ocağından aradılar bebek 4 gün emdikten sonra getirin topuk kanı alacagız diye siz götürdünüzmü

Baştan beri riskli gruptaysan her hafta çağırması lazım ya. Son zamanlar gerçekten önemli . Insan daha da hassas oluyor zaten. Bi de duyuyoruz sancı yokken hissetmiyor açılması oluyor , suyu bitiyor , kordon dolaniyor vs. Derken bi sürü şey olabilir . Üç hafta da. Sen başka doktora da git hem içinde rahat etsin. Ben dayanamazdim giderdim zaten.

Ben kızımda sadece ped götürmüştüm hasta bezini hastane vermişti

Canm msjini yeni gordum Gozun aydin Allah bağışlasın anali babali buyusun insallah canm sutun geldimi sezaryen agriparim gaz sancin kac gunde gecti
Allah analı babalı büyütsün canım.süt bebek emdikçe gelecek inşallah incir hurma ye en az 2 litre su iç canım.mideleri küçücüj daha yeter süt ilk başta zamanla artar Allah'ın izniyle.sezeryan ağrılarına gelirsek uyuşukluk sonrası kaldırdılar sık sık yürüdüm dayanılmaz bir ağrı ama yürüdükçr açılıyorsun evdeyim şimdi çok yoröadan kendimi bebeğime bakabiliyorum saılsun annemde geldi o da evle büyük kızla ilgileniyor.

Ayyy yapilacak listesine bak ben yoruldum kız ben evden dışarı çıkmıyorum doğurursam diye dikkat et bunlara yetişeyim derken doğurma

Evet canım banada saglik ocaginin ebesi önerdi tahinin üstündeki yağı 20 gündür sürüyorum 2 günde 1 göğüs uçlarına umarım faydası olur.Dr.umda vajene zeytinyağı sürmemi söylemişti orayada onu sürüyorum.karnimada bademyagı sürüyorum.sonrasinda haydebre pehlivan modunda dolaniyorum

Ayyy yapilacak listesine bak ben yoruldum kız ben evden dışarı çıkmıyorum doğurursam diye dikkat et bunlara yetişeyim derken doğurma
Kiz keske dogursam sanci gekince bebeklerin donemsi daha kolay oluyor diyorlar. Gorumcemin mesela ilk bebegi makatmis haftasi dolupta donmeyince doktoru suni sanci denemis belki doner diye. Donemzse sezaryen demis. Sanciyi yiyince donmus. Onu bile soracagim doktoruma.

Not aldım bu doktorları, kalça ultrasonu çekilecek 1. Ayda bu yüzden dr önemli açıkçası,ç

Dikislerim cok geriliyo yataktan tek kalkamiyordum wcye gidemiyordum artik rahatlikla tek basima gidiyorum islerimi hallediyorum bebegimle ilgileniyorum ama cok agriyo gobegimi hissetmiyorum insallah cabuk gecer agrisi ya
Bir süre ameliyat yerinde hissizlik olacak telaş yapma:)

İlk bir kaç gün hgün hasta bezi seni daha çok rahat hissettiriyor sizma konusunda ben sonrasında orkid gece pedi kullandım iki tane koyuyordum 17. Gün bitmişti kanamam

Nasıl çok acıdı mu muayene bende 35 haftalıkken gittim 38. Haftaya gün verdi son ay için 3 hafta fazla uzun değil mi ? O yüzden başka bi hastaneye daha gidicem ben
Canim banada 35 de öyle yaptılar.3 hafta sonra gel diye ben 37 de rapor alicam zaten dedim 37 de gittim tekrar.37 de gittim 2 hafta sonra gel dedi tepem atti gene 38 de gittim niye geldin diyecek hali yok boşver sen haftada bir git

Sor bakalım ne diyecekler birde beni sağlık ocağından aradılar bebek 4 gün emdikten sonra getirin topuk kanı alacagız diye siz götürdünüzmü
İlk topuk kani hastanese alindi birdahakisi saglik ocagna yada dogum yaptigim hastanede yapilicak doktor ister burda ister saglik ocagnda yaptr demisti canm

Bnide hastanede yuruttuler canm ama evde de yuruyorum ama hala gobegim uyusuk cok agriyo ne zmn gecicek acabs

Kizlar selam daha öncede sormuştum ama elekrikli süt sağma makinası kullanan varmi ? Marka önerebilirmi? Daha önce sorduğumda medela öneren birisi olmuştu kullanıcı yorumlarına baktım baya memnuniyet var.isviçre malı arastirdim.fiyatında 320 tl civarında letgodan buldum hediye gelmis ama hiç kullanamamış işe başlayınca sütü kalmamış satıyor 100 tl ye yarın bakıcam ona ama emin olamadım.

Doğum yapan bütün annelere sağlıkla büyütmelerini diliyorum çok şükür kurtuldunuz Kızlar sağlıkla
Sorum şu ; kaç kilo ve cm doğdu bebişler? Birde doktorun dediğiyle uyumlu mu oldu ölçümler ? Bazen Farklı oluyor ya

Kızlar bi sorum var doğum olunca hastanede . Anne isterse ek çarşaf pike filan alıyor yanına da bebek için ne götüreceğiz , sizler neler aldınız yattığı yere koymak için . Yorgan , battaniye , çarşaf , yastık ne gerekli acaba hiç bilgim yok :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…