2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kız deli otur oturduğun yerde bebişimize birşey olmasın ben korkarım

Çiş ve kaka olayından anlayacaksın doyup doymadigini tabi kontrolde yapılan kilo kontrolü ile ..

Amin cnm inşallah etmesin zor ya insan eti agırdır agır geliyor insanlara

Tek ben degilmişim demekki sorun yaşayan tek ben sanır içim içimi yerdi bunlar bana örnek oluyor ben kızlarıma böyle davranmıycam aileme cok baglıydım bir dediklerini ikiletmezdim ama demekki yapmamak lazımmış tek kızım iki abim var abilerimi benden daha cok severler

Doyuyordur daha dur midesi tatlı kasıgı kadar cnm onun hem zaten ilk sarı süt gelir sonra beyazlar o :)
Sıcak banyo süt kanalları açmaya yardım edebilir uç için benim kanaya kanaya yara oldu Ögle uç cıktı simdi haşa acıyor aglayarak veriyordum simdi iyiyim.
Yarıklarım duruyor ama olsun o içsin de
Doyar cnm doyuyor mu diye düşünürsen olmaz yetiyor deki sütün artsın Emdikçe Gögüs dahada süt üretir bol su iç sen

Valla hakkında hayırlı olan olur inşallah ama evet sende bu takıntı oldu bence de ! Belki de sezeryan olmasi senin için daha hayırlı olandır

Bende bunu bir biz yasıyoruz sanardım bizde 3 kiz 1 erkegiz.annem bizim herseyimizde bulunur o cok ayri birsey iyide anlasiriz ama 3 kızdan değerli o oğlan bizde tekte heralde ondan diyorduk demekki tek olmakla alakası yok bende evlatlarim arasında ayrım yapmiycam insallah

Kızlar meme ucu ben garmastan pomad diye bir kremde fayda görmüştüm bunda ne olur meme uçlarım ama eğer olursa hemen bu kremden aldırmak olacak şiddetle öneririm 2/3 saate bebeği emzirebilir hale getiriyordu yoksa çocuğa meme vermeye korkuyordum .. temizlenmesi gerek meme vermeden önce göğüs ucu , lansinoh dan fayda görmedim hiç mesela .. tabi bünyeden bünyeye değişir sadece öneri tavsiye bunu da çocuk Dr una kontrole gittiğimde Dr tavsiye etmişti iyi ki de sormuşum ben hani çocuk Dr u ne anlar diye çekinmemişim

İlk günler 30 CC hazırlatiyorlar zaten normal miktarı yeter de ,,
@Liviya o sarı ya da su gibi dediğin süt mucize bişi işte çay kaşığı ile de olsan kesinlikle ver doymaz belki ama şifa olacaktır bebeğine ...

Canm bilmiyorum anlamadim ya nasil anlicam ac olup olmadigini
Ben her arandığında emziriyorum cnm. Sık sık Çiş kaka da yapınca doyuyo heralde diye düşünüyorum. Ama asıl haftaya kontrolde aldığı kilodan anlıycaz. Hiç bi zaman emin olamıyorsun annelik işte

Kızlar ilk kızım sezeryan benim çatın dar demişti Dr. O çatı değişmez mı öyle yapı meselesi mı bu yani ?

Aynen çocuk dr u da biz ilaç olarak görüyoruz o ilk günlerde gelen sütü dedi. Belki doyurmaz ilk zamanlar yapışık yaşarsınız ama mutlaka emzir dedi

Bugun 4 gunum yürüyüş yapıyorum ama biraz fazla
Yuruyince dikislerim geriliyo insallah gecer canm ya peki kac gunde banyo yaptin bn bugun yapicam ama korkuyorum
Hastaneden çıktığım gün evde banyo yaptım hemen canım su geçirmez bant yapıştırmışlardı zaten yürüdükçe o gerilme azalacak canım inşallah yataktan filan kalkmakta çok zor oluyor ilk 10 gün

Genel anestezi alan kızlar lavman ve sonda takıldı mı size.
Birde ayıkınca mı odaya alındınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…