2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaa ben son 1 haftada fena şiştim ayaklarımın bacaklarımın maşallahı var. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Arabadan inerken eşim arkadan itip pehlivan pehlivan diyo Bu şişme ne kadar devam eder böyle. Artık rahatsız olmaya başladım.

Hadi yaaa bende lansinoh aldim

Hayranım sana umarım bebiş döner ve iyi ki dersin.

Hayranım sana umarım bebiş döner ve iyi ki dersin.
Kiz neyine hayran oldun. Deliligime mi
Ben boyle seylere inanmam bile
Ama düşünüyorum kaybedecek neyim var ki. Alacagi 3 5 kurus bir para. Icimde acaba yapsam ise yararmiydi dusuncesi kalacagima yapayim geceyim.diyorum.
Yapamadigim icin pisman olacagima yaptim.olmadi derim.en azindan

İyice korktum hemen halletmeliyim işlerimi

Alakasız olacak da, haftasonundan itibaren bir süre esk de olacağız, dolayısıyla ilk ay muayenesi vs için bir çocuk doktoruna ihtiyacım var, var mı aklında bir doktor tavsiye edebileceğin?

Ayık olmaktan korkuyorum panik atak var bende birde kprkuttular acıyı hissediyorsun falan diye ondan cnm
Ben spinal sezeryan oldum hiç mi hiç operasyon sırasında acı hissetmedim sadece değme hissi vardı o da el mi yoksa aletler mı bilmiyorum hatta ilk iğneyi yapınca belimden ben dedim ben uyuşmadim heralde diye onlarda kalçani kaldir bakalım dediler ben kaldırdım ama onlar " sen kaldırdığını zaanediyorsun dediler :))) sonra sıvı bişi suruyoruz sıcak mı soğuk mu dediler ben yine bilemedim:) uyuşmusum :) bana başımdaki hemsire an be an neler olacağını anlattı yani iste şuanda midem bulanirsa hemen söyle basın dönüyorsa hemen soyle şuanda bebeği alacaklar az sarsilabilirsin sakın korkma gibi ki çok fazla sarsilma da hissetmedim ... Acı sıfırdı ta ki anestezinin etkisi gidene kadar :)) sonra bana ağrı kesici yapın diye söylendim durdum :)) Sabah 09:09 da oldum saat 1 e doğru bir de akşam 5 e doğru agrim çok fazlaydi.... Hı bir hatam su oldu serumu ben kolumdan taktirdim elimin üstünden taktırmadim pişman oldum bebeği almakta emzirmekte zorlandim haliyle siz siz olun koldan taktırmayin ben elimin üstünden korktuğum için koldan istedim ama sonrasında böyle sıkıntı yaşadım ... Ay ne çok alıntıladim:))) sevgiler kizlar :)

Alakasız olacak da, haftasonundan itibaren bir süre esk de olacağız, dolayısıyla ilk ay muayenesi vs için bir çocuk doktoruna ihtiyacım var, var mı aklında bir doktor tavsiye edebileceğin?
Bana en cok batikent umit hastanesinde oya hanim ile acibademde mehmet kuskuyu onerdiler canim. Batikent bize uzak oyuzden mehmet kuskuya gidecegiz muhtemelen. Birde tsg anadoluda sevgi hanimi cok oneriyorlar ama ben tsg yi begenmiyorum hastahane olarak ondan tercihlerim arasinda degil.

Yok yok ben uyuyum uyanıyım korkuyorum düşündükçe

Yarın mı gidicen
Yok yarin doktor kontrolum var. Once ona danisacaklarim var. Sonrasinca acibademin yiga egitmeni ile seansim var.Sali gunu biyoenerji reiki uzmaniyla gorusecegim. Carsamba hipnobirthingci psikiyatristle. Espirisi bir yana hipnibirthing yapacak olan psikiyatrist. Oyle vudu buyucusu tarzi bir islem degil yani. Bildigin tip fak mezunu adam yani.

Belki yarın dönmüştür cnm bebiş hadi hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…