2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hahhaaa minnacık bebek bile onları göreceğime biraz daha içerde kalırım demiş resmen :)

Belli mi olur, ben son dakika gollerine inanırım :)

Bu arada esim yazmami rica etti bu cumleyide.

Onlarda olmazsa esim beni 5.katin camindan bacaklarimdan tutup asagi silkeleyecekmis. Madem alttan cikmiyor agzimdan cikarmis belki cocuk bende o da kurtulurmus bunu da paylas dedi

Ohooo sizde esas keçileri eşin kaçırmış galiba

Bnmde uclari cok kotu yara oldu kanadi cok canm yaniyo ama dedigin gibi o emsin yeter ama iste doyup doymadigini merak ettim Çarşamba konturolu var bi sorim doktora gend

Evet canm ya anlamiyosun iste doyuyomu doymuyomu ac kalmadin diye elimden gelenini yapiyorum insallah ac kalmiyordur

Kizlar kontrolde catisi dar cikan oldu mu hic? Cati darligindan dolayi normal dogum yapamazsin denen oldu mu?

Dikislerim cok geriliyo yataktan tek kalkamiyordum wcye gidemiyordum artik rahatlikla tek basima gidiyorum islerimi hallediyorum bebegimle ilgileniyorum ama cok agriyo gobegimi hissetmiyorum insallah cabuk gecer agrisi ya

Valla su siralar inanmadigim o kadar cok sey yapiyorum ki anlatamam. Bakalim. Olursa olur olmazsa ani olur ileride torunlarima ananiz cok naletti o kadar ugrastim donmedi gudubet diye anlatirim

Ben o hipnozu çok merak edip, rahatlama için gitmiştim bir kez. Ama yapamadılar bana, ben gülme krizine girince :)

Ama haklısın güzel bir anı olur :)

Bu arada, son ultrasonda şunu gördüm ki bizim gibi vücutlarda hala yer var. Mesela bizimki öyle sımsıkı durmuyor hala, ayaklarla kafa aynı yerde değil. Eğer yer yoksa öyle olurmuş. Ellerini kaldırdı filan. Yani sende de yer olabilir hala.

Cnm mehmet kuşku Çok ilaç yazıyordu sanırım. Bi sorayım ablamla görümcfme. O muydu başkamıydı bizim gittiğim acaba.

Bebişini sağlıcakla kucağına alan anneler gözünüz aydın darısı sırada bekleyenlerin başınaKızlar sezeryanla Doğumda sizce hasta bezi mi daha rahat olur yoksa külot tarzdaki bezler mi?valizinize koymayı düşünüyor musunuz

Deliiğine değil umuduna, sonuna kadar gitmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…