2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Peki spinaldeki bu belden iğne vurma olayı?korkutucu geliyor kulağa ama acı ne boyutta oluyor?
Ben iğneden korkan biri olarak, kemiğime denk gelirse diye orda kalırsa diye korkularım vardı. Hiç ağrı hissetmedim. İlaç da yakmadı .. her gün cleaxane kullanan biri olarak ondan bile daha iyiydi, el farkı da olabilir..

Çok teşekkürler :) geçen yıl bu zamanlar öyle heyecanlı ve endişeliydim ki.
Şimdiki aklım olsa tadını çıkarır keyifli ve deliksiz uykular uyurdum :))))

Aynen dediğinizi yapmaya çalışıyorum, her gün film izleyip kitap okuyorum. Parklarda yürüyüşe çıkıyorum. Annem Doğum için selli yağmur der, yani sancı başlayınca bir şekilde olacak gibisinden. Ben de sürekli düşünüp kendimi germektense bu iki kelimeyi aklımda tutuyorum :)

Evet ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün,Ağrı eşiğim de düşük değildir,o Zaman bir de spinali denicem galiba :)

Evet bende öyle düşünmüştüm zaten steril edicem sorun olmaz galiba.birde yorumlarda hep sesinden sikayet etmisler sesi cokmu cikiyor?teşekkürler

Evet Can'ım benimki de medela gayet memnun kalmıştım oğlumda,yine onu kullanıcam inşallah.
Canim yorumlarda sesinden şikayet eden çok sesi çokmu gerçekten ? Teşekkürler.

Ne kadar güzel ilk defa sezeryan olsamda olur diye düşündümki ben bana sezeryan olsana ne bekliyorsun diyenleri boğup atmak istiyorum o derece istemiyorum.cunku boşaltım sistemim anestezi alınca iflas ediyor benim çok fena sıkıntı yaşıyorum.en ufak apandist ve hemoroid ameliyatımda cok cektim 1 ay ilacla ciktim tuvaletehakkımızda hangisi hayırlaysa o olsun insallah

Evet sesli çalışıyor biraz ama diğerleri Nasıl çalışıyor hiç bilmediğim için az çok diye kıyaslayamıyorum

Aynen şekerim tekle ilgisi yok yapılmaması gerek yapmamız lazım ayrım cok kötü bişi yasıyorum zoruna gidiyor insanın dışlanmak gibi bişi resmen aileden.
İkisininde eşit sevicem Ögle ayrı gayrı yok ona ne veriyorsam öbürüne de aynı

Bnmde uclari cok kotu yara oldu kanadi cok canm yaniyo ama dedigin gibi o emsin yeter ama iste doyup doymadigini merak ettim Çarşamba konturolu var bi sorim doktora gend
Bezi nasıl ben 4 sefer degiştiriyorum baya cişli kakada yapıyor yani doymasa sürekli aglar ve bezini islatmaz mantıken.
Sorarsın sekerim yinede sen
Benim yarıldı resmen etler koptu basta simdi alıştı hissetmiyorum cok eskiden bayılacak gibi oluyordum acıdan düşün
Emzirmek işkence gibi geldi 2 gün
Simdi kanaması da durdu alıştı artık

Sen de mi cleaxane kullanıyorsun canım peki Doğum olmadan önceki en son iğneyi ne zaman vurmuştun üstünden ne kadar zaman geçmişti

Bende çok kararsızım spinal olmak daha bana yakın geliyor ama hala çok kararsızım anestezi uzmanın yönlendirmeside önemli bakalım ne olucak

Ay ben boyle okudukca çok rahatlıyorum mecburiyetten sezeryan olucam çünkü tabiki çok tedirginim

Kızlar günaydın
Bende kontrolden çıktım bebek iyice aşağı inmiş doktor bu hiç hoşuma gitmedi dedi.
Perşembe birdaha çağırdı heralde benimde erken doğurma şansım çok yüksek.umarım 37.haftayı görürüz.
Çok korkuyorum haftam çok kötü değil dimi kızlar.

Bende yazacaktım gördün dimi. Kadin gayet normal diyor. Anlamıyorum bu doktorları ben artık.

Ikiz bebektede uygunsa normal doğum deniyor mesela. Tüp bebekte zaten normal gebelik muamelesi yapıyor. Ya bizim doktor kendine güveniyor diyeceğimde oda iyi bir hastanede o kadar eğitim almış neden tehlikeye atsın anneyi.

Ben bir kere sormuştum doktora siz neden bu kadar normal doğum yanlısısınız diye. Risk çok çok daha az anne ve bebek için gerekirse zaten sezeryana her an alınır ama neden bunu denemeyelim demişti.

Canim gunaydin, bizim artik bugunden sonra erken dogum sayilmiyormus, 36+0. 1 haftacik daha dursa tamam zaten. Bana 12 Subat`a gun verdiler.

Günaydın. Ne kadar dursa kar ama gelmek istersede haftan gayet güzel. 37+3 tü oğlum doğduğunda bir sorun olmadı. Bebek kendi gelmek isterse bu haftalarda bir sorun olmuyor merak etme

Spinal oncesi beli uyusturan bir igne yapiyorlar, boylece spinalin igne acisini hissetmiyorsun. Sadece spinal anestezi esnasinda iyice egilmen ve kımıldamaman gerek, ayaklarini hissetmeye baslayinca biraz agri oluyor tabii. Ayağa kalkarken zorlaniyor dik duramiyorsun ama serumla igne ve ilacla zaten agri kesici veriyorlar. Inan dayanilmayacak bir sey degil. Spinali tavsiye ederim. Benim dogumdan sonra rahimde operasyon yaptigi icin uyuttu durumum ozel oldugu icin. Ama bebegin dogdugu an uyanik olmak ve ilk aglayisini duymak cok guzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…