2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
36 da banada cati muayenesinde bebek asagi inmis acilmandan var fazla ayakta kalma dedi. 38 i gordum suan. Sorun olmaz bence panik yok :)

3saat cok degil mi enaz iki saatte emzirmek gerekiyor diye biliyorum.

Enaz iki yil olmalı demisti doktor bana. Rahmin tam iyilesmesi toparlanmasi. Benimde 15 subat dedi doktorum ama 16 subat istiyorum ben. 15 subat dogum gunum ayni gun olmasin. Kendine ozel birgun olsun.

36 da banada cati muayenesinde bebek asagi inmis acilmandan var fazla ayakta kalma dedi. 38 i gordum suan. Sorun olmaz bence panik yok :)
İşte benim tek korkum benden az az sıvi geliyor akıntımıdır nedir anlamadım bugün suyu yeterince var ne çok ne az dedi.ama oturdukca kalktıkca bıseyler akıyor.

İşte benim tek korkum benden az az sıvi geliyor akıntımıdır nedir anlamadım bugün suyu yeterince var ne çok ne az dedi.ama oturdukca kalktıkca bıseyler akıyor.
Canım enfeksiyon da olabilir benimde öyle olunca alttan muayene etmişti fitil filan verdi . Stres yapma suyu da iyiymiş . Haftası da iyi . Güzel şeyler düşün .

Ayva aldirim ozmn bi denim denenmis bsymis insallah banada iyi grlir saol canm

Ozm doyuyordur canm bnde uc 4 kez degistiriyorum ay anne olmak boyle bsymis doydumu gazi ciktimi rahatmi bsksbilicekmiyim diye dusunmekten alamıyorum kendimi cok guzel bi duygumus ya:)

Bugün geldim bile başka doktora bende dayanamıyorum zaten pimpirikliyim. Şükür bişey yok kanala inmiş bebek bi heycan bastı beni

Canim banada 35 de öyle yaptılar.3 hafta sonra gel diye ben 37 de rapor alicam zaten dedim 37 de gittim tekrar.37 de gittim 2 hafta sonra gel dedi tepem atti gene 38 de gittim niye geldin diyecek hali yok boşver sen haftada bir git
Ben zaten tek bi hastaneye yetinmeyip 3 hastanede takipte olduğum için her hafta birine gidiyorum bugün birine geldim bile mesela duramadım yine

Kizlae benimde 2 gundur akan burnum aciyan bogazima bugun siddetli oksuruk eslik etmeye basladi.
Aneztezistde ozellikle demisti sakin usutme ozellikle cigerler onemmli diye.
Acibademde gebe egitiminde bize dediler ki eger sizan amniyon sivisi ise hic durmaz. Surekli sizar. Caamsir degistirince 15 20 dk camasir kuru kaliyosa amniyon degildir. Hemen islaniyorsa amniyon sivisidir demislerdi. Ona gore bir takip et bence.

Bugün geldim bile başka doktora bende dayanamıyorum zaten pimpirikliyim. Şükür bişey yok kanala inmiş bebek bi heycan bastı beni
Ay çok sevindim bisey olmamasına. Ya benimki ne zaman inecek acaba , perşembe gideceğim belki o zamana iner. Artık insan sabirsizlaniyormus hayırlı olsun

Tamam canım çok sağol bir dikkat edeyim

Ay çok sevindim bisey olmamasına. Ya benimki ne zaman inecek acaba , perşembe gideceğim belki o zamana iner. Artık insan sabirsizlaniyormus hayırlı olsun
Aslında daha erken doğum için ama insanda bi heycan doğsun da seviyim yanımda dursun istiyo ortalama ne zaman doğum olur dedim onun için alttan bakıp inme boyunu ölçmem lazım oda doğumu erkene alabilir daha erken 38 de bakalım dedi. Yine gün belirli değil bütün hayatımı planlı yaşarken doğumu böyle beklemek çok zor ama sağlıkla gelsin de beklicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…