2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim gunaydin, bizim artik bugunden sonra erken dogum sayilmiyormus, 36+0. 1 haftacik daha dursa tamam zaten. Bana 12 Subat`a gun verdiler.
Senin mesajıni okudum ama yazamadim o anda. Ben olsam sezeryan bile yapsa beklerdim ilk doğumda bebeğin kendi gelmesini. Nasılsa sezeryan kilo vs önemli olmazdı. Tabi doktorun benim gibi düşünürmü bilemedim.

Peki spinaldeki bu belden iğne vurma olayı?korkutucu geliyor kulağa ama acı ne boyutta oluyor?
Spinal oncesi uyusturucu igne yapiyorlar bele. Spinal anestezinin ignesi hissedilmiyor. Sadece egilirken uzerine bastiriyorlar kimildamaman icin. O ara zorlanmistim ben

Canim gunaydin, bizim artik bugunden sonra erken dogum sayilmiyormus, 36+0. 1 haftacik daha dursa tamam zaten. Bana 12 Subat`a gun verdiler.
Hiç duracak gibi değil ya muayaneden sonra birazda sıvı geldi progestan fitile başlıyorum yatıcaksın dedi günde en fazla yarım saat yürüyüş.

Canım benim de geçen pazartesi aynı şey oldu. Doktor aşağı inmiş dedi ama bunun kötü bişey olmadığını artık zamanı olduğunu falan söyledi. Ben de tedirgin oldum çünkü annem gelecekti daha. Ama bak bir hafta oldu bugün daha doğurmadım. Bugün yine kontrolüm var. Yani inince hemen olmuyormuş zaten. 2-3 hafta durabilir. Hemen olması daha düşük bir ihtimalmiş.

Canım peki böyle vajinanda baskı hissediyormusun baya aşağı indiğini yani.

Cnm ben bugün 39+0 oldum. İlk doğumum sezeryandı. Bende de şeker var. Doktorlara kalsa geçen hafta doğurtacaklardı. Bekliyorum. Tamam iri bebek olsun, tamam çatın dar olsun,tamam normal doğumdan korkuyor ol. Ama bebeğinin de gelmek istediği zamanı kolla. Baktın o an geldi normal olmayacak gibi sezeryana alınmak en fazla 30 dk nı alır. Oğlumda normal diye bekledik. Son anda sezeryan oldu. Ozamanda şekerim vardı. Oğlumun kafası büyüktü. Ama doktorum duni sancı sezeryan vs lafı etmedi hiç

C
Gunaydin kizlar guzel bir hafta olsun hepimiz icin...
Ofiste son 4 gunum, sonra doguma kadar hic yataktan cikmamayi planliyorum :)
Canim bende öyle diyordum ama oyle olmuyor oran buran ağrıyor çok yatınca birde bebeği ac bırakmış hissedip vicdan yapip kalkiyorsun ama evde olmak güzel istediğinde uzanabiliyorsun mesela

Canım benim bildiğim bebek aşağı inince hemen gelmiyor . Yani hemen gelebilir de haftasını bekleyebilir de. Öyle aşağı indi hadi iki saate doğacak diye bi şey yok . Hem ayrıca hafta da artık iyi bu haftada doğum yapan arkadaşlar vardı kuveze bile girmedi sanırm. Korkma yani . Hayırlısı olsun.

Kafam o kadar karisik ki ne yapacagimi bilmiyorum. Beklemek istiyorum son ana kadar, doktorum aslinda burda cok taninmis cok iyi degistirmek istemiyorum. Herkes doktora guven bir bildigi vardir diyor. Saldim artik valla ne olacaksa olsun. Ama kimseye haber vermeden baska bir doktor var bu hafta ona gidicem.

Hiç duracak gibi değil ya muayaneden sonra birazda sıvı geldi progestan fitile başlıyorum yatıcaksın dedi günde en fazla yarım saat yürüyüş.
Hep ayni gittik seninle, benden once doguramazsin bekle beni :) Icini ferah tut canim bundan sonra artik kotu birsey olmayacak insallah.

:)bende her yedigim ayvanin cekirdegini biriktirdim.yaŕim kavaanoz oldu insallah ise yarar :)

Benimki olasar birikmedi annemlere dedim biriktirin diye de akillarina gelirse iste :)) insallah yarar ben yuzum icin uyguluyordum sivilce lekelerine iyi geliyor cildi guzellestiriyor diye bakalim cok kiymetli su an biriktirdiklerim :))

Bu doktorlar niye hep kotu kotu konusuyor. Kac kisinin canini sıktılar burda aaa. Moralini bozma canim ne zaman gelmek isterse ozaman gelsin bebek.

Gunaydin kizlar guzel bir hafta olsun hepimiz icin...
Ofiste son 4 gunum, sonra doguma kadar hic yataktan cikmamayi planliyorum :)

Canim bende oyle yapiyorumda cok uyuyuncada vicdan azabi cekiyorum kizim napiyor acikmistir diye. Annelik iste :)) cok gec kalkamiyorum ama evde olmak cok guzel cok sukur.

Doktorun kimdi canim?

Ankara memorialda nesrin fener.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…