2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Enaz iki yil olmalı demisti doktor bana. Rahmin tam iyilesmesi toparlanmasi. Benimde 15 subat dedi doktorum ama 16 subat istiyorum ben. 15 subat dogum gunum ayni gun olmasin. Kendine ozel birgun olsun.
Evet ayni olmasin bence de. Bu arada bizim doktorun 14 Subati doluymus, herkes o gune istemis. Ama ben zaten istemiyordum o gune denk gelsin.

Son 4 gün :)) 3 kişiyiz sanırım cuma yi bekleyen ..
Ah canım sorma
Bi heyecan ki gün içinde kac kez takvime bakıyorum-kaç kez o gün ve sonraki günlerin hava durumuna bakıyorum, oğlum hayırlısıyla hastaneden çıkarken soğuk mu olur-kar mı yağar..neler neler düşünüyorumdönup dönüp yatağına bakıyorum "haftaya burda bebeğim mı yatacak benim" ben burda 8.hafta, kesede mi-kalbini duyacakmıyız-detaylı ultrasonu 2'li - 4' lü testler derken ne aşamalardan geçmişiz hepimiz"...şimdi 4 gün kaldı diye matematiği yeni çözen çocuklar gibi parmakla günde kaç kez sayıyorum bi bilsen...Allah hepimizi sağlıkla-huzurla-kolaylıkla o güne eriştirsin, yavrularımıza kavuşup mutlulukla öpüşüp koklaşalım

Amin inşallah :) bebekler doğunca da başka sorular olacak hayatımızda :) bitmicek ayda kilo almaları boyları aşi zamanları geceleri uyumamalari gazları bizlerin böyle durumlarda ani çıkışlarimiz sonra vicdan yapmamız :) tek isteğim güzel yiyen ve uyuyan bir bebek olması inşallah kızımda cektim ben bunlardan çünkü

Selam gençler internete pek giremiyorum son günlerde doğuran var mı benim bebek gelmemek için şansını sonuna kadar zorlayacak gibi duruyor

Evet insanda bi gelsin artık modu oluyor . Bence haftaya gelebilirler artık ya.tabi ne kadar dursalar iyi de .37-38 haftalar olmuş olacak sakınca olmaz planlı olunmuyor gerçekten doğumda insan ne zaman geleceğini bilmeyince acaba mi diyor her sancı da . Hayırlı , sağlıklı şekilde gelsinler bakalım .

Merhaba kızlar kendi doktorum izinliymiş bıgün başka dokotra gittim bebek hala yukarıda istersen yarın suni sancı verelim ama ineceğini sanmıyorum dedi. Sizce direkt sezaryana mı razı olayım. Bugün 40+1

Selam herkese bugünlerde pek giremiyorum haftasonu baya bi dinlendim. Bugün tam 36 oldum. Perşembe günü tekrar kontrolüm var ve 1haftaya inecek artık. İlk defa nst’ye giricez bir de millet doğurdu bebesinin sütüyle ilgileniyor ben daha nst’lerde

Merhaba kızlar kendi doktorum izinliymiş bıgün başka dokotra gittim bebek hala yukarıda istersen yarın suni sancı verelim ama ineceğini sanmıyorum dedi. Sizce direkt sezaryana mı razı olayım. Bugün 40+1

Bu bebeğin kanala inmemesi de yeni mi çıktı yahu. Eskiden baş geliş mi diye düşünüyorduk şimdi bide kanala inmesi çıktı. Benimki de yukarda hala midemde hatta. Haftam erken olduğundan dert etmiyorum. Sende bekle derim ama bu kritik bi karar. Bir kaç gün bekleyebilirsin bence.

oylece bakiyordum bu mesajla karsilastim benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde 40+5de bebek inmeyince sancida ollmayinca suni verdiler ve bebegim normal dogumla geldi.bence dene mutlaka suniyi

Temizliklerde bitti yarın doktor kontrolüm var bakalım. Dün akşamdan beri bebeğim 1 hafta içinde doğucakmış gibi bi his var malum mu oluyor yoksa psikolojik olarak mı öyle düşünüyorum bilmiyorum sizdede böyle mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…