2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Banada benim ki hic gelmeyecekmis gibi geliyor :)

Enaz iki yil olmalı demisti doktor bana. Rahmin tam iyilesmesi toparlanmasi. Benimde 15 subat dedi doktorum ama 16 subat istiyorum ben. 15 subat dogum gunum ayni gun olmasin. Kendine ozel birgun olsun.
Benimde 16 şubat. Dr dedim senin gibi 16 olmasın kendine ait günü olsun... babaya biraz yük olalım 14 15 16 şubatta

Merhaba kızlar kendi doktorum izinliymiş bıgün başka dokotra gittim bebek hala yukarıda istersen yarın suni sancı verelim ama ineceğini sanmıyorum dedi. Sizce direkt sezaryana mı razı olayım. Bugün 40+1
Ben beklerdim. 42 haftaya kadar miat kabul ediliyor. Yok beklemem dersende suni dancı alırdim doktor daha bugün sanciyla girer kanala dedi.

Banada benim ki hic gelmeyecekmis gibi geliyor :)

Ben hep içimde tutacak gibi hissediyorum. Sanki hiç doğmayacak.

evet sesi biraz cikiyor ama etrafi rahatsiz edicek kadar degil.

Aynen valla :) korku heycan panik stress her sey var zaten :)

Ben hep içimde tutacak gibi hissediyorum. Sanki hiç doğmayacak.
Banada oyle geliyor. Diger yanimda zoraki sezaryen olacagima en azindan surekli yuruyeyim biran once dogum baslasin en azindan kendi gelecegi zaman sezaryen olsun diyor.o yuzden sik sik yuruyus yapıyorum. Evin icunde bile habire geziniyorum. Arada comelme hareketi filan yapiyorum.

Bende izne ayrılayım 37 de işlerimi hallederim 38 de dogurrum kesin diyordum ama 39 a girdik daha ses yok artık hiç doğmayacak gibi bir his var icimde

Ozm doyuyordur canm bnde uc 4 kez degistiriyorum ay anne olmak boyle bsymis doydumu gazi ciktimi rahatmi bsksbilicekmiyim diye dusunmekten alamıyorum kendimi cok guzel bi duygumus ya:)
Benim kızımda doyuyor cevrem doymuyor mama ver diyor ayar oluyorum yok sütün suludur yok vitaminsizdir diye diye sinirden sütüm kaçacak.
Canım moralını yüksek tut cok önemli normal evet ben ikinciyi yasıyorum allahım a bin şükür Rabbim isteyen herkese versin inş

Sabah esimden kesin talimat aldim gunduz kendi basima sokaga cikmam yasaklandi adam panik oldu resmen yolda molda dogururum diye. Cok sıkıldimm

Bende ayni seyi dusunuyorum niyeuse niyeti yok benimkinin:)) yukarida daha . Sokaktakilere gore benimkide erkek gorunumlu kiz zaten dikine dikine buyuyor arayanda daha dogurmuyormusun diyip diyip beni sinir ediyor
Aynen yaa birde onlar var gece uyuyamadim sabaha geç kalkayım dedim sessizdeydi telefonum ortalık ayağa kalkmış ulaşamayınca eşimi aramışlar ulaşamadık hastanedemisimiz diyeeşimde gece uyuyamadı uyuyacaktı demiş o ara ben uyanmıştım geri döndüm ama niye sessize almışım haa sessize almayimda uykumun içine edin

Sabah esimden kesin talimat aldim gunduz kendi basima sokaga cikmam yasaklandi adam panik oldu resmen yolda molda dogururum diye. Cok sıkıldimm
Hahahah bende 1 haftadır öyleyim yaa araba kullanma dışarı çıkma napacam evde parka yarim saat yürüyüp geliyorum bende

Ben de aynı hislerleyim. Dün ev de temizlendi herşey hazır. Yapsın şu çatı muayenesini de söylesin artık bir şeyler. Yarın kontrolüm benim de. bicirbicircadi

Son düzenleme:
3saat cok degil mi enaz iki saatte emzirmek gerekiyor diye biliyorum.
Canim ben 10 gun oldu sut hala yok cok az sari sut gibi geliyor gogsumu almiyo mama veriyorum onda cok heycanlaniyo agzinda biriktiriyo bogazinda kalir gibi oluyo cok korkuyorum sendede boyle oluyormu biberonlami alakali acaba hangi biberonu kullaniyorsun yoksa benmi yanlis veriyorum

Ayva aldirim ozmn bi denim denenmis bsymis insallah banada iyi grlir saol canm
Canim hangi biberonu kullaniyorsun benimki mama icerken cok heycanlaniyo agzinda biriktiriyo bogazinda kalir gibi yapiyo cok korkutuyo beni sende boyle bir sorun yasiyorsmusun acaba biberonlami alakali diyorum yarin kontorolu var disari cikmisken biberonu degistireyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…