2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayni dert bende de var eşimle gezmeye ciktik telefonu evde biraktim. Döndüğümüzde komşuyla karşılaştık gözleri pörtlemiş korkudan kulaginda telefon bana bağırıyor. Noldu dedim şu anda hastanenin sekreteriyle konuşuyorum seni arıyorlar dogum mu yapiyorsun diye dedi ayyyy telefonumu artik yanimda taşımak istemiyorum valla biktim herkese ayni seyleri anlatmaktan
Yok daha çıkmadı
Yok doktor var dedi
Yok günü belli degil
Evet hastane cantamiz hazir bagaja koyduk
Hayır sancılarım başlamadı
Evet kocam da heyecanli..
Bla bla bla.......

Benimki de bana evde kimse yokken dusa gitme diyor adamlarda manyadi
Benimki de evlendigimizden beri evde yalnizken duş almami istemez canim ben sakarimdir adam malını tanıyor ama valla bu hamileligin son zamanlari da ayri zevkli oldu her an dogum olabilir diye iki günde bir keseliyor benj adam sürtmekten deri falan kalmadı üstümde

O ne kiz benimkide kapiyi kapattirmiyor. Bu sefer kediler girip oturuyor dusa kabinin onunde beni dikizliyorlar yıkanırken
Sapiklarin toplanmis yine basina diyor esim.
Bizdede kuvet var. Kayar duserim vs diye korkuyor esim :)

Wee baby canm agzinda biriktirmiyo ama heycanli heycanli iciyo cunku bnm gogusumden bukadar cok sut gelmedigi icin bibironda bibanda gazına doluyo oyuzden heycanlaniyo bence

Kızlar bende kontrolden geldim. Bebek kordonu çözmüş. Hoca bu hafta kordon göremedi 38+5 olduk. En son haftaya çarşambaya kadar bekleriz dedi. Normal doğum istediğim için sancıyı açılmayı bekliyoruz. Benim de psikolojim elden gidiyor. Bir an önce tabi en hayırlı zamanda doğursam da rahatlasam.

O ne kiz benimkide kapiyi kapattirmiyor. Bu sefer kediler girip oturuyor dusa kabinin onunde beni dikizliyorlar yıkanırken
Ahahahha vallaha benim koca çok kiskanctir o kedileri klozete atıp sifonu çeker heralde

Hahaha aynen yaa hiç sorma vallahi

Bana da sanki hep hamileymişim ve hiç doğmayacakmış gibi geliyor

Hele ki bebek doğunca karnım nasıl boş olacak diye düşünüyorum. O kadar unutmuşum
Ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum tekme atip icimde fir fir donunce hatirlatiyo kendini Benim ağrılar arttı 3 gündür ama sanırım yalancı ağrılar doktoruma kalsa 40 haftada doğacak yani 35 haftadayken daha 5 hafta civarı var dediydi...bana da hiç doğmayacak gibi geliyo bazen

Kiz benim erken doğum riskim vardı 36. Haftalari görsem diye dua ederken fazla dua ettim heralde çocuk 50 haftaya anca gelecek bu gidişle gecen hafta açılma ve sancı çıkıp bu hafta çıkmaması nedir arkadas

Kızlar benimde kontrol bu çarşamba 11 de önden nst sonra ara randevu verecekler dr um doluymuş o gün kendi verdi bide o günü neyse dr uma şey demeyi düşünüyorum annem tam tarih isteyince 5 hafta civarı var daha demişti 35 haftalikken ve 2725 gramdi eğer doguma kadar 4000 gram üzerine çıkarsa ya suni ile başlatın dicem yada sezeryan günü verin dicem çünkü daha çatı muayenesi de yapmadı alt taraf ayni kaldi benim çok kilolu olursa kızım doguramam diye korkuyorum

Bende ayni seyi dusunuyorum niyeuse niyeti yok benimkinin:)) yukarida daha . Sokaktakilere gore benimkide erkek gorunumlu kiz zaten dikine dikine buyuyor arayanda daha dogurmuyormusun diyip diyip beni sinir ediyor
Aynen ya aşağı indi herhalde diyordum bende ama inmedi heralde çünkü dün mide yanmam beni mahfetti bide mide bulantısı ustune istifra etsem edemiyorum yanmadan bide üşüme titreme geldi ölüyorum sandım...göbek erkek göbeği diyorlar bana da dogum yakin mi diye soruyo herkes bana da gina geldi artik zaten agirlastikca daha fazla yorulmaya başlıyor insan adet ağrılari da sinir yapıyor

Canim benimde kontrolüm çarşamba günü 1 hafta önce 3600 dü egerki 4000 geçmiş olursa sezeryane alırız demişti bakalım ne olacak heyecanla bekliyorum bende çatı muanesi yapması lazimdi niye bu zamana kalmiski

Kiz benim erken doğum riskim vardı 36. Haftalari görsem diye dua ederken fazla dua ettim heralde çocuk 50 haftaya anca gelecek bu gidişle gecen hafta açılma ve sancı çıkıp bu hafta çıkmaması nedir arkadas
haha aynen valla vazgeçmiş senin bebe kararsız kalmış bi cikayim artik demis sonra da az daha duram demis icerde benim bilmiyom açılma falan var mı da ağrı çok yapiyo artık karnım kasiliyo adet sancisi oluyo 3 gundur bazen çisim gelince oturdugum yerden kalkarken kuku sizlamasi oluyo çiş yapınca geciyo ama wc ye kadar kukumu tuta tuta bacaklarimi aça aça gidiyorum bazen çişim gelince adım atamıyorum sızıdan...bakalim çarşamba nst de ne çıkcak

Valla benim kafa da asagi inmiş az gayret etse cikacak ama anca midemi böbreklerimi teklemeain sıpa:)) çişe de çok cikiyorum ayrica catı agrim da cok var ordaki kemikler resmen dayaktan morarmış gibi aciyor ama bunlarin hiçbiri yakinda geleceğinin işareti değilmiş doğum olabilir diye gittik doktor 8 gün sonraya randevu verdi

Valla canım sordum nezmana diye ama doguma yakın gibi biseyler dedi sanırım açılma başlayınca yapcak...ya epidural isterim de aci esigim de yuksek zaten hadi doğurayım 4000gram üstü normal de bu sefer kesi falza olcak dikiste ona keza normal doğumda kararliyim ama kilolu olursa cidden güvenmiyorum kendime

O kemik sızısı cok can yakiyo zaten..evet bendeki çoğu şeyde değilmiş doğum belirtisi artık kendimi dinliyorum sonra açıp açıp internetten araştırıyorum O çiş olayı zaten çok sisiriyo insanı...o 8 gün içind e doğmayacak diye dusunuyo ozaman rahat ol

Cok kilolu olmaz canim benim bebeğim de 35. Haftada seninkiyle ayni kilodaydi ama haftalar ilerledikce bebegin kilosu yavasliyor. Dün bebek 3250 civarı 53 cm çıktı 40 haftayi doldursa bile 3750 yi gecmez artik

Ay sorma benimkide gelip dikizliyo sonra miyavliyo kapısi kapalı diye dusakabinin salak sudan zaten korkuyo ama dizinin dibinde olacam hep wc de bile rahat vermiyo kapıları acıyo ittirip patisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…