- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #38.061
Evet cnm sendemi kayseridesin dünyama gidiyorum ben sen hangisine gidiyorsum
Benimlide o saatlerde hadi hayırlısı cnmSabahtan
Sabahtan dedi Dr ilk sıraya yazalım demişti yanındaki kıza 8.30/9 arası olur sanırım
Içimi rahatlattin sağol valla tombik olur doguramam diye çok korkuyodum..birazda hemn kavuşma isteği var heralde bendeCok kilolu olmaz canim benim bebeğim de 35. Haftada seninkiyle ayni kilodaydi ama haftalar ilerledikce bebegin kilosu yavasliyor. Dün bebek 3250 civarı 53 cm çıktı 40 haftayi doldursa bile 3750 yi gecmez artik
Tüm belirtiler aynı ama nanik yaptı benimkideValla benim kafa da asagi inmiş az gayret etse cikacak ama anca midemi böbreklerimi teklemeain sıpa:)) çişe de çok cikiyorum ayrica catı agrim da cok var ordaki kemikler resmen dayaktan morarmış gibi aciyor ama bunlarin hiçbiri yakinda geleceğinin işareti değilmiş doğum olabilir diye gittik doktor 8 gün sonraya randevu verdi
Ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorumtekme atip icimde fir fir donunce hatirlatiyo kendini Benim ağrılar arttı 3 gündür ama sanırım yalancı ağrılar doktoruma kalsa 40 haftada doğacak yani 35 haftadayken daha 5 hafta civarı var dediydi...bana da hiç doğmayacak gibi geliyo bazen
Aynen ya aşağı indi herhalde diyordum bende ama inmedi heralde çünkü dün mide yanmam beni mahfetti bide mide bulantısı ustune istifra etsem edemiyorum yanmadan bide üşüme titreme geldi ölüyorum sandım...göbek erkek göbeği diyorlar bana da dogum yakin mi diye soruyo herkes bana da gina geldi artik zaten agirlastikca daha fazla yorulmaya başlıyor insan adet ağrılari da sinir yapıyor
Bende suni sancıyı dene derim son haftalar çok riskli bekliceğin kadar beklemişsinMerhaba kızlar kendi doktorum izinliymiş bıgün başka dokotra gittim bebek hala yukarıda istersen yarın suni sancı verelim ama ineceğini sanmıyorum dedi. Sizce direkt sezaryana mı razı olayım. Bugün 40+1
Evet arkadan bakınca belli olmuyor hiç hamile olduğum...valla 1 aydan az kaldı diyorum artık soranaBende ağrı filan da yok anam nasıl doğacak bilmiyorum. 36 da kızların çatı ağrısı filan dediğini biliyorum. Bende ara sıra bacak ağrısı oluyor adet olduğum zamandaki gibi başka yok.
Ay daha var de. Ben öyle diyorum yoksa soruyolar hep. Göbek de erkek göbeğiymiş benimki de sivri ortada füze gibi çıktı. Arkadan hamile değilim hiç
Biraz geç de ilsa anlamasi iyi olmuş canim bir zahmet biraz da onlar panik yapsin :)) benim kocam o kadar ilginç bilgiler arastirip buluyor ki ben kocamdan öğreniyorum. Erkegim diye meraksiz sanma şimdiden dogurmaya basladim ben diyoIçimi rahatlattin sağol valla tombik olur doguramam diye çok korkuyodum..birazda hemn kavuşma isteği var heralde bendeherkes doğurdu ya bende bian önce kucakliyayim istiyorum...dun agrım vardı yine akşam yemekten sonra kasılma falan oldu elimle kukuyu tutuyodum ağrıyo diye eşim geldi o sırada noldu doguruyon mu yoksa diyo ben panik yaparım diye ilk defa söyledi bide hastahaneye yatıcaz orda ilaç verip öyle doğurtacaklar saniyormus adamcağız ondan okadar rahatmış her an dedim gelebilir deli misin sen sonunda anladı
Ahahah bizimkiler saç sakal karışık çıkarmışTüm belirtiler aynı ama nanik yaptı benimkide
Daha doğmaz en az 1 hafta daha dedi. Ki en az. Herhalde direk okula yazdıracagm ben bunu
Ne güzel meraklı demekkiBiraz geç de ilsa anlamasi iyi olmuş canim bir zahmet biraz da onlar panik yapsin :)) benim kocam o kadar ilginç bilgiler arastirip buluyor ki ben kocamdan öğreniyorum. Erkegim diye meraksiz sanma şimdiden dogurmaya basladim ben diyoçok düşünüyor valla salya sümük ağlayıp rezil edecek beni hastanelerde. Doguma ben de girecem diyo oldu dedim beni bırakır seni yerlerden toplarlar artik
Brnim ki ziplayip kapi kolu acmayi ogrendi :)Ay sorma benimkide gelip dikizliyo sonra miyavliyo kapısi kapalı diye dusakabinin salak sudan zaten korkuyo ama dizinin dibinde olacam hep wc de bile rahat vermiyo kapıları acıyo ittirip patisiyle
Yok benim ki hala kafa. Donemez artik dedi. Yuzde 1 ihtimal ancak.
Malesef bu da gil degilnemesis evet haber ver bize de...
MaşallahBrnim ki ziplayip kapi kolu acmayi ogrendi :)
Yok benim ki hala kafa. Donemez artik dedi. Yuzde 1 ihtimal ancak.
Malesef bu da gil degil
Vay be nasıl becermis hakikaten öyle durmayı bebeklerin sağı solu değişik. Bacakta kıpırtı hissetmen de ilginç demkki duruşuyla alakaliymis. Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı sıhhatli şekilde kavusun inşallah.Kızlar aykırı anadan normal çocuk çıkmıyo galiba. Bugün farklı doktora geldim gene. Hocam normal olmuyor dimi dedim. Ben yapmam dedi dürüstçe . Bugün ameliyat günü olduğunu doğumu bugün yapmak istiyorsam bugün yatmam gerektiğini söyledi. Bi ultrasona bakalım dedi. Çapraz duruyor kafası sol kasığında dedi güldü nasıl becermiş böyle durmayı dedi. İlki sezeryan olmasaydı da normal doğamazdı makatı bile normal doğurabiliriz ama bunu asla olmaz kanala inemez yan çıkamayacağına göre sezeryan dedi. Tıpın doktoru yrd doç.kendisi. Mesai saatlerinde çalışıyor yani sezeryan normal farketmiyor onu. Gerçekten ben hep sol bacağımın üzerinde hissederdim kıpırtı. Eşime bacağımı kendime çekemiyorum yerde oturtmuyor ittiriyor diyordum hep. Nide sağ kaburgalarımın altına baskı yapıyordu. O yüzden inandım kadına. Bugün sezeryana alacaktı doluymuş ameliyathane. Yarın öğlenden önce ayarlayıp yapacak ameliyatımı. sancı beklememin anlamı yok gelemez stres yaşamasın dedi. Bu gece yatışım yapılacak. Bizden böyle gelişmeler.
Hayırlısı olsun canım demek böyle olması gerekiyormus...saglikla al kucağına inşallah şimdiden çok geçmiş olsun gözünüz aydınKızlar aykırı anadan normal çocuk çıkmıyo galiba. Bugün farklı doktora geldim gene. Hocam normal olmuyor dimi dedim. Ben yapmam dedi dürüstçe . Bugün ameliyat günü olduğunu doğumu bugün yapmak istiyorsam bugün yatmam gerektiğini söyledi. Bi ultrasona bakalım dedi. Çapraz duruyor kafası sol kasığında dedi güldü nasıl becermiş böyle durmayı dedi. İlki sezeryan olmasaydı da normal doğamazdı makatı bile normal doğurabiliriz ama bunu asla olmaz kanala inemez yan çıkamayacağına göre sezeryan dedi. Tıpın doktoru yrd doç.kendisi. Mesai saatlerinde çalışıyor yani sezeryan normal farketmiyor onu. Gerçekten ben hep sol bacağımın üzerinde hissederdim kıpırtı. Eşime bacağımı kendime çekemiyorum yerde oturtmuyor ittiriyor diyordum hep. Nide sağ kaburgalarımın altına baskı yapıyordu. O yüzden inandım kadına. Bugün sezeryana alacaktı doluymuş ameliyathane. Yarın öğlenden önce ayarlayıp yapacak ameliyatımı. sancı beklememin anlamı yok gelemez stres yaşamasın dedi. Bu gece yatışım yapılacak. Bizden böyle gelişmeler.
Sağolasın cnm inşallah sağlıklı sıhhatli oluruz ikimizde. Hepimiz de inşallahVay be nasıl becermis hakikaten öyle durmayı bebeklerin sağı solu değişik. Bacakta kıpırtı hissetmen de ilginç demkki duruşuyla alakaliymis. Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı sıhhatli şekilde kavusun inşallah.
Kızlar aykırı anadan normal çocuk çıkmıyo galiba. Bugün farklı doktora geldim gene. Hocam normal olmuyor dimi dedim. Ben yapmam dedi dürüstçe . Bugün ameliyat günü olduğunu doğumu bugün yapmak istiyorsam bugün yatmam gerektiğini söyledi. Bi ultrasona bakalım dedi. Çapraz duruyor kafası sol kasığında dedi güldü nasıl becermiş böyle durmayı dedi. İlki sezeryan olmasaydı da normal doğamazdı makatı bile normal doğurabiliriz ama bunu asla olmaz kanala inemez yan çıkamayacağına göre sezeryan dedi. Tıpın doktoru yrd doç.kendisi. Mesai saatlerinde çalışıyor yani sezeryan normal farketmiyor onu. Gerçekten ben hep sol bacağımın üzerinde hissederdim kıpırtı. Eşime bacağımı kendime çekemiyorum yerde oturtmuyor ittiriyor diyordum hep. Nide sağ kaburgalarımın altına baskı yapıyordu. O yüzden inandım kadına. Bugün sezeryana alacaktı doluymuş ameliyathane. Yarın öğlenden önce ayarlayıp yapacak ameliyatımı. sancı beklememin anlamı yok gelemez stres yaşamasın dedi. Bu gece yatışım yapılacak. Bizden böyle gelişmeler.
Yokk o ihtimal elendi. Cok riskli bir sey o riske giremem dedi.Maşallahbaya akıllı demekki...biz yine kediye rağmen yaptık çocuğu ama odaya gidince uyanıp pıtır pıtır geliyodu dikiliyodu basimiza Allah allah senin kız hep yaniltiyo beni yalancı cikariyo neyse sağlık olsun canım belki sezeryana gidince dr demis ya suni sancı veririz döner diye belki de o zaman dönecek öyle de böyle de sağlıkla kavuş inşalla h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?