2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tek tek alıntı yapamadım cevap veren herkese teşekkür ederim. Doktor alttan muayene etti açılma yok yumuşama var dedi. Bebek yukarıda kanala inmemiş ama istersen suni sancı verelim ineceğini düşünmüyorum ama deneyelim dedi. Yoksa sezaryana alacam dedi. Aklım çok karışık yarına kadar karar vermeliyim

Avent al, yeni doğan , tek delik, anne memesine en uygun olanlardan, ben memnunum

Kizlar merhaba
Acemi anne olarak tecrübeli annelere bir sorum olacak
Ben bugün saganadim hiç mememi tas kesildi böyle damarlarım çıktı üstü sert masaj bile kart etmiyor avent cekici ise yaramadi ne yapmalıyım
şakın duşa girme, daha kötü oluyor
Sıcak sulu bez koy , kaloriferin yanına geç.sonra yavaş yavaş masaj yap, rastgele değil, emzirenanne istagram hesabında hangi aşamalarla masaj yapacağın videosu var. Onu yap, ucuna sürekli dokun çek elini dokun çek elini----pompadan daha etkili olacaktır

S
neden öyle dedin cnm bana sıcak duş çok iyi geliyordu

Canim cok kafaya takma diretme artik. Vardir bundada bir hayir. Normal olacaksa doner zaten. Ben kizimda cok istedim normal olsun diye 40+3te sancim geldi 10 saat sanci cektim ama sonra sezeryan oldum ve az daha bebegim oluyordu. 1 hafta yogun bakimda kuvezde kaldi. Cok pisman oldum bu kadar beklemeseydim bunlar olmazdi diye hep kendimi sucladim. Bazi seyleri oluruna birakmak lazim.

Kizlar merhaba
Ben bugün saganadim hiç mememi tas kesildi böyle damarlarım çıktı üstü sert masaj bile kart etmiyor avent cekici ise yaramadi ne yapmalıyım
Sıcak su ile yika elinle yukardan aşağı sivazla yavaş yavas damla damla da aksa rahatlatır o seni ki o meme dolması acayip bir ağrı verir kolunu oynatamazsin

@gsm_lee canm bnmde dun oyleydi sicak su torbasi koydum hmn ardindan pompayla ciktim fışkıra fışkıra geldi bi dene cok iyi geliyo

Evet canim eşim dışarıdan bakıldığında klasik karadeniz erkegi biraz odun biraz höthöt sanırsın ama çok duygusal malesef :)) işteyken yoldayken her an sana dua ediyorum Allah ım karıma acı çektirme bir anda dogursun o diye hem diyo hem gözleri doluyo sabaha kadar öksürsem kalkıyo ben uyumasam o da uyuyamiyo minnoşum benim ya. Valla Allah eşlerimizi basimizdan eksik etmesin aslında kaynanalar kaynatalar bir rahat dursa evlilik güzel şey

Ayyy hadi hakkinda hayırlısı kuzum heyecanlandim simdi bakk:))

Kızlar adet ağrılarım başladı hiç geçmiyor bugün doktordan sonra başladı iyice sanırım benim bebişte geliyor.

Her zamanki doktor korkutmalarından biri daha, canım sakin ol lütfen. Bak Birdilimkek açıklık vardı sancı vardı, 10 gündür duruyor. Seni strese sokmak yerine ne yapman gerektiğini söylese keşke. Haftan kötü değil, 34 ten sonra daha rahat

Kizlar merhaba
Sıcak duş al.. havlu ısıt koy ve mutlaka sütü boşaltmaya çalış... ben oğlumda acıyo diye emzirememiştim süt doldu meme.. ateşledim çok fena.. allahtan duş masaj ılık kompres derken rahatlamıştım

Evet canim doguracam diye gittim doktora sancilarim artacagina kaybolmuş tam dogurma havasina girmiştim şok olup geri döndüm hayırlısıyla gelsinler artik bu saatten sonra zamanlama olarak bir korkumuz yok insallah dogumlarimiz da kokay gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…