2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Doğum denince akla gelen şey normal olan zaten, sezeryan zorunlu hallerde yapılan bir ameliyat olarak bakılmalı. Ama biz de her şey de olduğu gibi kafaya göre uygulanıyor işte. Ama doktorunuzu ben uzaktan sevdim yani :)

@kaancelil canım ben de cok istedim ssvdyi hatta şimdiki doktoruma da destekliyor diye gittim. %1 deniliyor ya rüptür riskine iste onu yasayan annenin hikayesini okuyunca vazgectim. Rüptür olursa doktorun farketmesi ve aninda müdahale gerekiyor doktorun tum dogum boyunca basimizda olmasi da zor olduğu icin zaten doktorlar bu riske girmek istemiyor. Onlar bu riskten korkarken ben bebegim ve kendim icin bu riski alamam dedim.
Demekki senin icin de hakkinda hayirlisi buymus Allah sana sebep göndermis. Saglicakla yavrunu kucagina al ins

Hadi hayırlısi canım
Her şey gönlünce ilerlesin, sağlıkla kucağına al yavrunu

Selam gençler internete pek giremiyorum son günlerde doğuran var mı benim bebek gelmemek için şansını sonuna kadar zorlayacak gibi duruyor

Benim bebeto yine gelmiyor yeri rahat demek ki

Sancı yok keyfi yerinde nst tekmelesin ancak

Sanırım kapanışı biz yapacağız kızlar :) ben de eğer yürüyüş yapmasam hiç bir şey hissetmiyorum. Biraz fazla yürürsem ancak o zaman kadıklarımda Ağrı oluyor. Bakalım Çarşamba ne diyecek doktorumuz :)

Merhaba kızlar kendi doktorum izinliymiş bıgün başka dokotra gittim bebek hala yukarıda istersen yarın suni sancı verelim ama ineceğini sanmıyorum dedi. Sizce direkt sezaryana mı razı olayım. Bugün 40+1

Ben olsam bir kaç gün daha bekler, o sırada bol yürüyüş yapar sonra suniyi denerdim. Zaten inmezse sezeryan mecburi olur.

Keşke bende normal doğırsaydım içerde bebişin keyfi yerinde zorla doğutturuyorlar ya

Hadi inşallah senle yaparız açılışı yahu en azindan sancilar acilmalar baslasin:))

Ben bir öyle düşünüyorum, bir hep içimde kalacakmış gibi hissediyorum :)

Tüm bu aöylediklerin bendede var, ne zaman gelecekler yaa:)))

O ne kiz benimkide kapiyi kapattirmiyor. Bu sefer kediler girip oturuyor dusa kabinin onunde beni dikizliyorlar yıkanırken
Sapiklarin toplanmis yine basina diyor esim.
Bizdede kuvet var. Kayar duserim vs diye korkuyor esim :)

Hahhaaaa o da komikmiş, önceden muhabbet kuşu vardı ben de. Hiç kafesini kapatmazdım. O da gelir banyoda otururdu, şapşal bir gün gelip omzuma konmaya kalkıp benle banyo yapmıştı :)

Hadi hayirlisi olsun canim, saglikli bir sekilde bebegine kavus insallah.

Hahhaaaa o da komikmiş, önceden muhabbet kuşu vardı ben de. Hiç kafesini kapatmazdım. O da gelir banyoda otururdu, şapşal bir gün gelip omzuma konmaya kalkıp benle banyo yapmıştı :)
evlenmeden önce bende de vardı muhabbet kuşu. şuan annemlerde. her duşta gelir konardı kabine. duşum bitince suyu ip gibi akar hale getirirdim. omuzuma gelir kendi duşunu alırdı.artık annemle alıyor duşu. duştan sonra annem onu beze sarıp sallıyor ee ee diye ninni söylüyor duş sonrası uyku keyfie yapıyor =)

Merhaba kızlar kendi doktorum izinliymiş bıgün başka dokotra gittim bebek hala yukarıda istersen yarın suni sancı verelim ama ineceğini sanmıyorum dedi. Sizce direkt sezaryana mı razı olayım. Bugün 40+1
Suni sancı bence,yada git şöyle 2-3km yürü, bi oyun havası aç oyna, sabaha başlar belki sancın

Püfff gelsin istiyorum artık, gerçi doğum korkusuda bastı
Normal mi olacaksin sezaryen mi canim. Ben normal istiyorum ama daha dokunulmasina alisamiyorum doktorun elini turuyorum muayene ederken. Ne olursa olsun yumurta dayaninca kaçış yok diyip kendimi düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum bebegin ordan çıkmasından korkmuyorum ama doktor ebeler hemsireler dokununca korkarim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…