2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

teşekkürler canım. doktora artık gelsin istiyorum deyince yarın da başlatabilirim, haftaya perşembe de dedi :) ben birazcık daha dursun hem de eşim de yetişsin diye böylesini seçtim. bakalım umarım her şey sağlıkla güzellikle olur da, biz bekleyenler de kavuşuruz bebeklerimize.

Kızlar yarın bende alacagım bebeğimi inş sanırım morale ve destege çok ihtiyacım var bol bol dua bekliyorum

canım o kadar güzel bir gün olacak ki senin için de, sıcacık kucağında olacak, mis gibi kokacak. ne günler geçirdik ve şimdi zafer zamanı

kimse bir yere gidemeeeeeeez, daha bebeklerin dişlerini konuşacağız, emeklemelerini yazacağız, yürüyecekler pıtış pıtış... hatta belki ikinci-üçüncü bebeklerin müjdesini vereceğiz

bu mesaj bol uyarı içerir :)

Bende doktora ne zaman gelicek artık gelsin dedim sabırlı ol yoksa bi 9 ay daha gelmezse görürsün dedi Dün ve bugün kasılmalar yaşamayada başladım artık ama kanala inmemiş sürekli rüyamda doğumla ilgili şeyler görüp gece wcye gidip iç çamaşırıma kan varmı diyr bakıp yatıyorum kafayı yedim resmen

Annem diyor sakın ha ikinci çocuğa bi 5 sene bekle çok zorlanırsın diyo zaten benimde bi taraflarım yemiyo eşime kalsa 1 sene sonra ikinciyi yaparız diyo ama ben biraz keyfini sürmek istiyorum. ( 3 ay sonra hamile kaldı)

canım nişanını getirmiş olsa bile ki mümkün mü bilmiyorum, 3-4 cm açıklığı eliyle yapamaz. hayırlısı sağlıklısı ne ise öyle olsun. acaba diyorum özel hastaneye korkup yatışını yaptır diye mi öyle söyledi. yerinde olsam sancımı beklerdim. sonuçta nişansa ve o kadar açıklığın varsa sancın da başlayacaktır.

içerde kalma şansları en fazla +2 hafta daha, belki bunu da zorlayan çıkar ama sonra el mecbur doğacaklar :) bizim köyde bir kadın var, hesabını doğru yapıyorsa 11 aylık doğum yaptım diyor. ben ona fil teyze diyorum içimden :)

ben ne zaman gelirse kabulüm diyorum ikinci için. hatta çok ara açmadan gelsin ne güzel :)

Bekliyorum canım yarın eşim gelecek yanıma inşallah oğlum da bekler

kızlar bu arada dün doktor beni de aşağıdan muayene etti, sanırım o çatı muayenesiydi. bana öyle zor ve büyütülecek bir şey gibi gelmedi. hatta sedye gibi yattığım şeyin üzerinde taytı biraz sıyırdı, öyle halletti bitti.

sonra kanama filan olmadı.

ama sabaha karşı wc ye gittim, tuvalet kağıdına baya bir sarı jolemsi bişi geldi, içinde hafif bir pembelik vardı. nişan olabilir diyorum. ama acemilik işte emin de olamıyorum. bakalım kendiliğinden başlayacak mı doğum yoksa 8 şubat ı bekleyecek mi?

maviucurtma33 ikimizin de aynı gibi durum, bana açılma filan bir şey demedi gerçi.

Sancılarını bekle . Vakti gelmiş demek ki.
Çok teşekkür ederim kızlar demek ki hayırlısı buymuş bekliyorum evde napim artık yarın eşin gelsin de öyle başlasın sancılar inşallah. Evet doktorda mide bulantısından filan şüphelendi zaten ysni sonuçta rahim yumuşamış dedi doktor yumuşatacak değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…