2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende de aynen taytı sıyırdı sedye de yaptı ama benim o an kanama oldu şu an Yok bakalım yarına kadar beklesin bari eşim yarın gelecek hayırlısı

Canım bende muayeneye gittim bugün, benimde sancım çıkmadı, bebiş 2930 gr olmuş. Benimde haftaya çatı muayenesi olacak biraz tırsıyorum ama artık başa gelen çekilir. bebek kanala girmiş dedi, herşey yolunda dedi...bencede 15 güne kadar geleceğini sanmıyorum. Belki benimde 39, 40 da anca gelir diye düşünüyorum.

Cnm benimde dogum sabahı sancım vardı ve 4,5 5 cm acılma bendede mide bulantısı oldu acılma bulantı yapıyor zaman gelmiş inş kendi sancın sıklaşır sag salim kavuşursun :)
Amin canım inşallah bende kendi sancım gelsin istiyorum inşallah yarın gelsin ama eşim sabah 6 da yola çıkacak 10 gibi burada olur

Valla artık temkinliyim bu gece olmasın inşallah ama yarın gündüz olsun babasını beklesin :)

Cnm normal doğumu başlatacak sanırım, epidural yapacaklar mı belli mi şu an ? Bende bugün sordum bu kan pıhtılaşması bir problem mi epidurale diye , hayır dedi. Ama tabi benim gen de heterozigot olduğu için böyle sanırım. Bende haftaya kan sulandırıcıyı bırakıcam zaten. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. En azından tarihin belli olması da iyi birşey. İnşallah bebiş babasını bekler...

Kizlaaar bu arada hani gecen sirti duvara dayayip ayagi kaldirma testi diye bahsetmistikya ben onu merak edip bir daha yaptim ve sok kalkmiyo ayagim hiccc ozaman bildiginiz akrobasi hareketi bile yapmistim acaba diyorum dogacakmi gercekmiydi o yaaa

Canım beklediğini bildiğim için merak ettim. İyi olmuş insanın ablası ya da kız kardeşinin olması güzel bişey. Bende bugün bel ağrısı hissediyorum sadece. 39+1 oldum. Bekliyorum
Allah hepimizin yardimcisi olsun kuzum. Ben de yarın 39+0 olacagim nasipse.. Artik iyice zorlaniyoruz psikolojik olarak da zor artık.. Hayirla saglikla dogsalar artik

Evet paylasimlar hiç bitmeyecek bizim 2015 mart anneleri görüşmelerimiz hala devam ediyor hatta ortak şehirde buluşmalar bile yapıldı :)) burda da olur inşallah öyle güzel paylaşımlar..

Evet canım bende evde bekliyorum zaten gelirse sancım yetişirim hastaneye bende beklemek daha iyi belki o yüzden yapmıştır ama ben iki gün yokum yarın filan olursa seni burada başka bir doktora yönlendiririm istersen dedi illa bu gece yatış yapmak zorunda değilsin beklemek istersen bekle dedi

Kızlar bugün kontrolden geldim ama biraz moralim bozuldu. Bebeğin kilosu yine bu hafta geri çıktı . Kilosu önemli değil sağlıklı olsun diyorum da aklım takılıyor yine de. 37+2 2850 gr. Geçen haftadan beri hiç kilo almamış yememe de dikkat ediyorum aslında bilemedim ne yapsam.

Ay evet ya kimse gitmesin güzel oldu burasi kaynaştık sevdik birbirimizi:)

Haha benim kızda universitesi bitti işte yüksek lisans yapıyor diye başlayan cümleler kurarız insallahyada torun bakan annane babanne modunda oluruz kim bilir

Yaa her doktorun muayene şekli farklı demekki ben her defasında şu itici çatala çıkıyorum malesef normal doğumda onda oluyormuş bide

Kizlaaar bu arada hani gecen sirti duvara dayayip ayagi kaldirma testi diye bahsetmistikya ben onu merak edip bir daha yaptim ve sok kalkmiyo ayagim hiccc ozaman bildiginiz akrobasi hareketi bile yapmistim acaba diyorum dogacakmi gercekmiydi o yaaa
Nasilki canım o ben kaçırmışım o konusmayi ben terligimin eşini giyerken bile tek ayak üstü duramıyorum zorlanıyorum onun gibi birseymiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…