- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #38.801
Yok canım sanmam bana da öyle geliyodu ama okadar kalacak gibi değiller bence zaten okadar kalipta kendiliğinden sancılanmazsan ya suni ile yada sezeryan yaparlar en kötü doğumu..Sanki benim zaman hiç gelmicek gibi 40. Haftayı beklicem gibi geliyo
Kızlar bugün kontrolden geldim ama biraz moralim bozuldu. Bebeğin kilosu yine bu hafta geri çıktı . Kilosu önemli değil sağlıklı olsun diyorum da aklım takılıyor yine de. 37+2 2850 gr. Geçen haftadan beri hiç kilo almamış yememe de dikkat ediyorum aslında bilemedim ne yapsam.
Benimki de öyle 37+3 te 2800 gr dı. Önemli olan sağlığı takma kafanaKızlar bugün kontrolden geldim ama biraz moralim bozuldu. Bebeğin kilosu yine bu hafta geri çıktı . Kilosu önemli değil sağlıklı olsun diyorum da aklım takılıyor yine de. 37+2 2850 gr. Geçen haftadan beri hiç kilo almamış yememe de dikkat ediyorum aslında bilemedim ne yapsam.
Yumuşama varsa zaten doğum yaklaşmış canım senin açılma çoğu kişide vardı burda ama bi sıkıntı olmadı bildiğim kadariyla belki de nişanın atıldı ama gelmedi dışarıya dr da muayene edince eline bulasti o an..herseyin hayırlısı canım hiç üzülme bebeğin gelmek istiyor demek artık:)Üzülüyorum şu an doktor yüzünden mi oldu acaba diye ili gündür ishalim var bu gün sabahta kustum bunlardan şüphelendi zaten doktor çatıya bakınca da yumuşamış açılmış dedi nişanımı zorla mı getirtti ne yaptı bilmiyorum moralim çok bozuk ağlayacağım şimdi sinirden
Haha benim kızda universitesi bitti işte yüksek lisans yapıyor diye başlayan cümleler kurarız insallahyada torun bakan annane babanne modunda oluruz kim bilir
Yaa her doktorun muayene şekli farklı demekki ben her defasında şu itici çatala çıkıyorum malesefnormal doğumda onda oluyormuş bide
Nasilki canım o ben kaçırmışım o konusmayiben terligimin eşini giyerken bile tek ayak üstü duramıyorum zorlanıyorum onun gibi birseymiki
Benimki 37+2 de 2950 imiş. En son gittiğimde 3300 olmuştu. Bence normal kafana takacak bişey değil. Sana diyorum da bende boyu 2 haftada da aynı çıkmıştı. Niye uzamadı die düşünmüştümKızlar bugün kontrolden geldim ama biraz moralim bozuldu. Bebeğin kilosu yine bu hafta geri çıktı . Kilosu önemli değil sağlıklı olsun diyorum da aklım takılıyor yine de. 37+2 2850 gr. Geçen haftadan beri hiç kilo almamış yememe de dikkat ediyorum aslında bilemedim ne yapsam.
Aslında bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum da şeker olduğu için az yemeye dikkat ediyorum. Ceviz hariç diğerlerini yiyorum da düzenli yapayım bu hafta bakalım nasıl olacak . Doktor da bugün öyle dedi normal doğum açısından az kilolu olması çok daha iyi dedi de işte ben yine de taktım nedense niye almadı diye.Cnm benimde geçen hafta pek kilo almamıştı bende korkmuştum. Biraz bu hafta dikkat ettim bu hafta 400 gr almış. Benim yaptıklarımı söyleyim belki işine yarar ; hergün ceviz , peynir ,kaşar, yumurta yedim , günde en az 2 bardak süt içtim. Balık ve et yemeğe çalıştım. Ama ondan önceki hafta şekerli şeyler yemiştim onlarda negatif etkiliyor olabilir. Senin de Kilosu kötü değil bence iyi hatta ama seni anlıyorum çok az artınca insan yine de panik oluyor, hep böyle devam ederse diye. bebeğin çok kilosunun artması da iyi değil aslında doğum için...
Canim hic takma kafana sonucta 3000 gr dogan bebek de cok var. kotu degil kilosu. Saglikli olsun da dogunca toparlarsin zaten. Doktor ne dedi peki? Eger doktor bebege besin gidisi durmus azalmis falan demediyse hicbir sorun yoktur.Plasenta ya da kordonda problem olsaydi doktor gorurdu zaten.Kızlar bugün kontrolden geldim ama biraz moralim bozuldu. Bebeğin kilosu yine bu hafta geri çıktı . Kilosu önemli değil sağlıklı olsun diyorum da aklım takılıyor yine de. 37+2 2850 gr. Geçen haftadan beri hiç kilo almamış yememe de dikkat ediyorum aslında bilemedim ne yapsam.
Doktor bi de diyor cihazın yanılma payını alsak 2700 diye düşünelim diyor . Stres yapmamam lazım sağlık önemli gerçekten.ama bugün takıldım inşallah yarına düzelirim .Benimki de öyle 37+3 te 2800 gr dı. Önemli olan sağlığı takma kafana
Canım doktor normal öyle abartilacak gerilikte değil dedi. Her şey normal görünüyordu. Diyetten olabilir diyor . Onun haricinde haftaya bakalım o zaman da kilo almazsa sıkıntı olduğunu düşünürüz ama kilo alırsa sıkıntı yoktur . Az kilo ilk doğum açısından daha güzel filan dedi . Işte haftaya bakalım ne çıkar .Canim hic takma kafana sonucta 3000 gr dogan bebek de cok var. kotu degil kilosu. Saglikli olsun da dogunca toparlarsin zaten. Doktor ne dedi peki? Eger doktor bebege besin gidisi durmus azalmis falan demediyse hicbir sorun yoktur.Plasenta ya da kordonda problem olsaydi doktor gorurdu zaten.
Nasıldı o hareket tam olarak ? Merak ettimKizlaaar bu arada hani gecen sirti duvara dayayip ayagi kaldirma testi diye bahsetmistikya ben onu merak edip bir daha yaptim ve sok kalkmiyo ayagim hicccozaman bildiginiz akrobasi hareketi bile yapmistim acaba diyorum dogacakmi gercekmiydi o yaaa
Annelik iç güdüsü mu acaba , eşime diyorum niye kilo almamış adam rahat diyor hep kilo alacak diye bisey yok haftaya alır ne olacak diyor . Ağlasam mi gülsem miBenimki 37+2 de 2950 imiş. En son gittiğimde 3300 olmuştu. Bence normal kafana takacak bişey değil. Sana diyorum da bende boyu 2 haftada da aynı çıkmıştı. Niye uzamadı die düşünmüştüm
Yarın üç kişi mi doğum yapacak . Maşallah maşallah. Kızlar şimdiden Allah yardımcınız olsun. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.@gurbet @Concerto @hifam0242 Kızlar hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden geçmiş olsun hepinize darisi kalanlarin basina artikbir günde 3 kişi daha gidiyor vay bee baya eksildik şaka maka bundan 2 hafta sonra bakalım kimler doğurmuş olacak
Eşinin senin boyu kilosu nasıl ? 38+2 de bizim de 3 kg di doğuma kadar buçuğa varsa keşke diyorum sut ceviz ağırlık verdim ama pazartesiye kadar kilo alsa diyorum bazen de diyorum ben öyle boylu Poslu değilimKızlar bugün kontrolden geldim ama biraz moralim bozuldu. Bebeğin kilosu yine bu hafta geri çıktı . Kilosu önemli değil sağlıklı olsun diyorum da aklım takılıyor yine de. 37+2 2850 gr. Geçen haftadan beri hiç kilo almamış yememe de dikkat ediyorum aslında bilemedim ne yapsam.
Amin canım hayırlısıyla sağ Salim :)Rabbim sağlıkla doğum nasib etsin hayırlısı ile kurtul inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)
0 numara pramature bebekler için 1 numara tercih edebilirsiniz premium care 1 numara primanin yeşil rengine göre az daha büyük oluyor tecrübe :)))Doğum yapanlar hastaneden eve gelince kaç kg gitmişti?kolay oluyor mu vermek
Bir de bebişler için kaç numara bez kullanıyorsunuz?0 numara hiç almadım ben ama almalı mıyım?
İnşsllah canım kendi gelsin istiyorum zaten bekliyorum evde Bakalım hakkımızda hayırlısıYumuşama varsa zaten doğum yaklaşmış canım senin açılma çoğu kişide vardı burda ama bi sıkıntı olmadı bildiğim kadariyla belki de nişanın atıldı ama gelmedi dışarıya dr da muayene edince eline bulasti o an..herseyin hayırlısı canım hiç üzülme bebeğin gelmek istiyor demek artık:)
Ben 1.65 , eşim 1.75 civarı . Ben kiloda normaldim ama eşim boyuna göre filan zayıftır . Büyük ihtimal babasına çekecek . Sağlıklı olsun da kilo önemli değil diyorum da kafama takmadan da edemiyorum.inşallah senin ki de alır canım ya . Ben de çok kilo istemiyorum aslında. 3200-3.400 arası doğsa yeterli .Eşinin senin boyu kilosu nasıl ? 38+2 de bizim de 3 kg di doğuma kadar buçuğa varsa keşke diyorum sut ceviz ağırlık verdim ama pazartesiye kadar kilo alsa diyorum bazen de diyorum ben öyle boylu Poslu değilimeşimde standart ondan galiba benden 4 kiloya yakın bebek cikartamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?