2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sanki benim zaman hiç gelmicek gibi 40. Haftayı beklicem gibi geliyo
Yok canım sanmam bana da öyle geliyodu ama okadar kalacak gibi değiller bence zaten okadar kalipta kendiliğinden sancılanmazsan ya suni ile yada sezeryan yaparlar en kötü doğumu..

Cnm benimde geçen hafta pek kilo almamıştı bende korkmuştum. Biraz bu hafta dikkat ettim bu hafta 400 gr almış. Benim yaptıklarımı söyleyim belki işine yarar ; hergün ceviz , peynir ,kaşar, yumurta yedim , günde en az 2 bardak süt içtim. Balık ve et yemeğe çalıştım. Ama ondan önceki hafta şekerli şeyler yemiştim onlarda negatif etkiliyor olabilir. Senin de Kilosu kötü değil bence iyi hatta ama seni anlıyorum çok az artınca insan yine de panik oluyor, hep böyle devam ederse diye. bebeğin çok kilosunun artması da iyi değil aslında doğum için...

Benimki de öyle 37+3 te 2800 gr dı. Önemli olan sağlığı takma kafana

Yumuşama varsa zaten doğum yaklaşmış canım senin açılma çoğu kişide vardı burda ama bi sıkıntı olmadı bildiğim kadariyla belki de nişanın atıldı ama gelmedi dışarıya dr da muayene edince eline bulasti o an..herseyin hayırlısı canım hiç üzülme bebeğin gelmek istiyor demek artık:)

Yok kiz oturarak yapiyosun biri demisti de baya oldu ama aklima geldi. Mesela yere oturuyorsun sirtinida duvara dayiyorsun kaldiriyosun ayaginin topugunu diger ayaginin bas parmagina degdiriyorsun. Bunu yaparsan daha doguma var demekmis diye demisti ozaman. Deneyenlerden doguranlar var sanki emin de olamadim ama

Benimki 37+2 de 2950 imiş. En son gittiğimde 3300 olmuştu. Bence normal kafana takacak bişey değil. Sana diyorum da bende boyu 2 haftada da aynı çıkmıştı. Niye uzamadı die düşünmüştüm

Aslında bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum da şeker olduğu için az yemeye dikkat ediyorum. Ceviz hariç diğerlerini yiyorum da düzenli yapayım bu hafta bakalım nasıl olacak . Doktor da bugün öyle dedi normal doğum açısından az kilolu olması çok daha iyi dedi de işte ben yine de taktım nedense niye almadı diye.

Canim hic takma kafana sonucta 3000 gr dogan bebek de cok var. kotu degil kilosu. Saglikli olsun da dogunca toparlarsin zaten. Doktor ne dedi peki? Eger doktor bebege besin gidisi durmus azalmis falan demediyse hicbir sorun yoktur.Plasenta ya da kordonda problem olsaydi doktor gorurdu zaten.

Canım doktor normal öyle abartilacak gerilikte değil dedi. Her şey normal görünüyordu. Diyetten olabilir diyor . Onun haricinde haftaya bakalım o zaman da kilo almazsa sıkıntı olduğunu düşünürüz ama kilo alırsa sıkıntı yoktur . Az kilo ilk doğum açısından daha güzel filan dedi . Işte haftaya bakalım ne çıkar .

Doğum yapanlar hastaneden eve gelince kaç kg gitmişti?kolay oluyor mu vermek
Bir de bebişler için kaç numara bez kullanıyorsunuz?0 numara hiç almadım ben ama almalı mıyım?

Kizlaaar bu arada hani gecen sirti duvara dayayip ayagi kaldirma testi diye bahsetmistikya ben onu merak edip bir daha yaptim ve sok kalkmiyo ayagim hiccc ozaman bildiginiz akrobasi hareketi bile yapmistim acaba diyorum dogacakmi gercekmiydi o yaaa
Nasıldı o hareket tam olarak ? Merak ettim

Benimki 37+2 de 2950 imiş. En son gittiğimde 3300 olmuştu. Bence normal kafana takacak bişey değil. Sana diyorum da bende boyu 2 haftada da aynı çıkmıştı. Niye uzamadı die düşünmüştüm
Annelik iç güdüsü mu acaba , eşime diyorum niye kilo almamış adam rahat diyor hep kilo alacak diye bisey yok haftaya alır ne olacak diyor . Ağlasam mi gülsem mi

Yarın üç kişi mi doğum yapacak . Maşallah maşallah. Kızlar şimdiden Allah yardımcınız olsun. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Eşinin senin boyu kilosu nasıl ? 38+2 de bizim de 3 kg di doğuma kadar buçuğa varsa keşke diyorum sut ceviz ağırlık verdim ama pazartesiye kadar kilo alsa diyorum bazen de diyorum ben öyle boylu Poslu değilim eşimde standart ondan galiba benden 4 kiloya yakın bebek cikartamam

Bugün doğum yapanlara Y yyllzz de ekleyebilirsiniz. Homely_angel
Sabah saatlerinde aramıza katıldı Selim bebek

Bugün doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum, sağlıkla büyüsünler inşallah... yarın doğum yapacak annelere de şimdiden bol şans diliyorum..

Biz de 1 haftalık olduk bugün, şükür herhangi bir problemimiz yok, büyüyoruz günden güne..

Doğum yapanlar hastaneden eve gelince kaç kg gitmişti?kolay oluyor mu vermek
Bir de bebişler için kaç numara bez kullanıyorsunuz?0 numara hiç almadım ben ama almalı mıyım?
0 numara pramature bebekler için 1 numara tercih edebilirsiniz premium care 1 numara primanin yeşil rengine göre az daha büyük oluyor tecrübe :)))

İnşsllah canım kendi gelsin istiyorum zaten bekliyorum evde Bakalım hakkımızda hayırlısı

Ben 1.65 , eşim 1.75 civarı . Ben kiloda normaldim ama eşim boyuna göre filan zayıftır . Büyük ihtimal babasına çekecek . Sağlıklı olsun da kilo önemli değil diyorum da kafama takmadan da edemiyorum.inşallah senin ki de alır canım ya . Ben de çok kilo istemiyorum aslında. 3200-3.400 arası doğsa yeterli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…