- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #40.101
Geçmiş olsun cnm. Yeni farkettim bendeTeşekkür ederim canım evet doktorda çok erken farketmişsiniz daha başlangıç aşamasında dedi çok şükür. Zaten benden geçmiş çocuğa anne krnındayken
Masallah ben ciktigimdan beri iciyorum hala da var hafif agri acaba dedim ben de mi sorun varBen ağrı kesici hiç yutmadım cnm enfeksiyona karşı antibiyotik ve demir ilacı verdi sadece benim doktor.
Ağrın oluyorsa doktoruna sorup kullanabilirsin bence parol içilebiliyor sanırım
Ben de sabah aksam iciyordum simdi agriyinca iciyorum bugun 6.gun acaba dedim ben de mi gariplik var.parol mu iciyordun sen de ? Parol etki etmezse arveles ic demisti doktor hakketen cok kesmiyor parol.sabredip icmemeye calisiyorum arvelesiCanm ilk uc 4 gun gunde iki defa sabah aksam iciyordum sonrasında agri hissettigim zmn ictim tam 8 gun sonra hic icmedim
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah .. erken ise cabuk toparlar inşallah bebiş deKızlar dün bebeğim hastaneye yatırıldı sabaha karşı ateşi vardı acile getirdik kanında enfeksiyon varmış 5 günlük bebeğin doktor bu sonradan olmaz hamilelikte anneden geçmiştir dedi ya idrar yolu enfeksiyonu ya vajinal enfeksiyon normal doğum olduğu için sanırım vajinal enfeksiyondur bilmiyorum hiç dün çok kötü oldum ağlamaktan bebeğimi aldılar 5 gün kalacak en az ne yapslım iyi olsunda diyorum herşeye katlanırız çok azmış ama enfeksiyonu doktor daha başı erken fark etmişsiniz dedi anlamıyorum doğunca neden bakılmıyor
Annen nerede kalıyor senin ? Ona gitsen onda kalsan sen ?Cok saol canm bnm takmamaya çalışıyorum
Ağrı kesici ne kullaniyorsunuz .. bana parol yazmış Dr bir antibiyotik bir de kan hapıSezeryanla dogum yapan anneler agri kesiciyi kacinci gun biraktiniz? Benim agrilarim oluyor hafif de olsa
Sakin hic stres yapma kuzum unursama bnm yaptigim hatayi yapma bn cok taktim kafaya bak sutum kactiEn azindan üzülmemeyi deneyeceğim canım. Ama bir iki gün kalmalarına izin verip sonra kendi ailem geliyor diyip onlari yollayacagim. Zaten onlar hic bir araya gelmiyorlar öyle diyince giderler
Evet parol iciyordum canm bnm agrimi kesiyordu agrin kesilmiyorsa baska ilac dene bi iki gunde zaten agrilar geciyo bn tam 10 gunde eskisi gibi hareket etmeyi basladimBen de sabah aksam iciyordum simdi agriyinca iciyorum bugun 6.gun acaba dedim ben de mi gariplik var.parol mu iciyordun sen de ? Parol etki etmezse arveles ic demisti doktor hakketen cok kesmiyor parol.sabredip icmemeye calisiyorum arvelesi
Ailem yurtdışında yasiyorlar ama annem suan yanimdaAnnen nerede kalıyor senin ? Ona gitsen onda kalsan sen ?
Saol canm evet sutum de gelmiyo artik hp onkarin yuzunden oldu dunden beri sut yok
Parol ve arveles.ilk gunler arveles kullandim parol kesmeyince.simdi arvelesi kullanmamaya calisiyorum.Ağrı kesici ne kullaniyorsunuz .. bana parol yazmış Dr bir antibiyotik bir de kan hapı
Sakın onlara kızgınlıkla tartışırsın falan sütüm kesildi sizin yüzünüzden falan deme prim verme onlara esin bilse yeter o ne diyeceğini ne yapacağıni bilir zaten sen elinden geldiğince takmamaya çalış ararlarsa açma da bence uyuyoduk oğlumla falan de hep bahane bul...Allah büyüktür canim bugün sana yapılan görümcene yapılır kayinvalidesi tarafından bi sekilde cikar evladına dokunuyor ucu bu zamana kadar her dediklerini dinlemissin artık taviz verme hiç değilse anne oldun artık evladına nasıl bakacağını sen bilirsin yani bol bol annen gelsin onlar gelmez annen gelince zaten hem sende rahat edersin herseyi herkesi at kafandan en azından dene gerekirse kimseyi kırmaktan çekinme varsın cevap veriyo desinler inan ki sinir hastası olursun kendimden biliyorum artık bıraktım bende bikac senedir takmayı ve kafam rahat..Cok saol canm bnm herseyi gectim en kotusude sutum kesildi cok zoruma gidiyo dogum yaptigim gunden beri boyle skntilar gecmedi ya
Bundan sonra oyle kuzum kimse umrumda olmicak artikCnm birak bosver bebeginden daha mi onemli onlarin dedigi. Kapat dunyaya kendini kimseyle ilgilenme gorme bebegin ve sen varsiniz sadece
Daha neler!iraden dışında kafani kapatmaya mi kalktılar pesssHaklisin canm basta bn yuz verdim ama inan hic bi zmn kim ne yaparsa yapaim esime hic soylemedim bn yabanciyimgidicek kimsem arkadasm vs yok diye hamileligim boyunca evdeydim evde oturdum diye ne iftiralar attilar disari cikiyim gene iftira geziyo tozuyo diye esimi araiyorlar Allahtan esime haber vermeden bi yere cikmiyorum esimde onlara kiziyo gezdin ne olucak diye ama inanirmisin bi whatsappa resm koyim bn İstanbuldayim taaaa muştan akrabalari ariyo resm koymasin kafasini kapatsin diye herseyime karisiyo hamileligimde de kaynimla kv dovmeye kalktilar burda da yazmistim o...pu yabancilar o...pu oluyorlar sari ciyan dedi gene affettim hepsini gectim ama suan tutamıyorum kendimi unutamıyorum artik cok fazla gelmeyi basladi hatta gidicektim kendi ulkeme esim birakmiyo yalvariyo ne yapsam bilemedimki
Oraya gitsen mümkün değil mi annen ile ?Ailem yurtdışında yasiyorlar ama annem suan yanimda
Bundan sonra oyle olucak tatlim insallah hepsini sildim hayatimdan bi insan bu kadar sklirmi herkesten bn onlarin yuzunden psikoloka bile gittim haberleri var artik yok eski Liviya bundan sonra hic tanimadiklari Liviya olucam Allah guc versin bana dik durucam karsilarindaSakın onlara kızgınlıkla tartışırsın falan sütüm kesildi sizin yüzünüzden falan deme prim verme onlara esin bilse yeter o ne diyeceğini ne yapacağıni bilir zaten sen elinden geldiğince takmamaya çalış ararlarsa açma da bence uyuyoduk oğlumla falan de hep bahane bul...Allah büyüktür canim bugün sana yapılan görümcene yapılır kayinvalidesi tarafından bi sekilde cikar evladına dokunuyor ucu bu zamana kadar her dediklerini dinlemissin artık taviz verme hiç değilse anne oldun artık evladına nasıl bakacağını sen bilirsin yani bol bol annen gelsin onlar gelmez annen gelince zaten hem sende rahat edersin herseyi herkesi at kafandan en azından dene gerekirse kimseyi kırmaktan çekinme varsın cevap veriyo desinler inan ki sinir hastası olursun kendimden biliyorum artık bıraktım bende bikac senedir takmayı ve kafam rahat..
Canm bnm Allah senden razı olsun hep pozitif yorumlarinla bni rahatlatiyorsun evet cok şükür esim hp yanimda severek evlendik cok zor oldu kavusmamiz oyuzdende hic bi zmn ayrilma konusu gecmedi aramizda bunlar hepsi akraba evliligi yapiyorlar hic birisi severek evlenmemis hepsi akraba tek bn baska ulkeden yabanciyim diye bi turlu kabullenemediler bnm umrumda degl kabul edip etmemesi ama boyle eziyet etmemeliler cekicegim varmis boyle insanlari kotuluklerinden Allaha sigindim elimden baska bsy gelmezkiDaha neler!iraden dışında kafani kapatmaya mi kalktılar pessscatliycam burda benim ağzıma geleni soyleyesim geldi sen eşini çok severek evlenmissin kuzum belli onlar da bunu bildikleri için sana eziyet etmişler resmen Allahtan esin galeyana gelen bir adam degil sana itimadı var...unutamazsin haklısın çok bende hicbiseyi unutmam mesela ama unutmazsan kendine eziyet inan ki...yabanci olman bişey değiştirmez ki sonuçta aşkla evlenmişsiniz ve annesi de oğlunun sevdiği kızı bağrına basmak zorunda yani ki 2 kat fazla sahip çıkmalı...esin ve kendi ailen sana yeter kuzum hiç düşünüp hatırlayıp üzülme ve esinle aranızdaki sevgiyi kimsenin bozmasına izin verme
Esim birakmiyo birde bebege pasaport evraklar vs hazirlanmasi lazim oyuzden de burdayizOraya gitsen mümkün değil mi annen ile ?
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah kavuşalım bir an önce çok zor gerçekten.evet çok şükür erken farkedildiGeçmiş olsun canım en kısa zamanda şifa bulsun yanına gelsin bebeğin inşallah...dr dediği gibi erken fark etmeniz iyi olmuş...acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?