2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım nasıl oldun ? Yürüyüş yaparken yorulmussundur ondandir muhtemelen . Geçmiş olsun. Bebeklerde ne yapacağını sasirdi bi gelsin diyoruz bi hazırlıklar tamam değil diyoruz napsin garipler
Yatarken cok iyiyim canim ayaga kalkamiyorum, 3 saat boyunca kasilma olur mu anlamadim. Bebek de cok hareketli. Simdi esim geldi biraz rahatladim, kotulesirsem gidicem hastaneye

Arkadaşlar merhaba bebeğim bugun çok şükür evimizde doktor çok güzel şekilde beslemen gerek dedi fakat sütüm üzüntü stres derken azaldı gitti aptamil verdiler hastanede bende evde devam ediyorum 2 saatte bir 30 cc veriyorum günde kaç cc alması gerek yada nasıl besliyim bir daha vucudu su kaybetmemesi gerek

Herkese merhaba, uzun zamandır yazamadım benim sezeryan olacak gibi bebek iri dedi doktor siz de durumlar nasıl bebeğin kilosu ve boyu ne durum da
Benim 35+4 de 3200 kg boy 49 cm

Benim36+3de 3080di canım. Bana da benimki fazla geliyor. Ultrasonda illa ki yanılma payı vatdır başka bi dr’a da git istersen. Bana sezeryan yapalım irileşti derse başka dr’la görüşücem.

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun yavrunun. Ne güzel normal doğumla kavuştunuz. Darısı başımıza

Allah sağlıklı hayırlı bereketli uzun bir ömür nasip etsin bebeğine

Canım inşallah gönlüne göre bir doğum olur. Akışına bırak sıkma kendini. Çok endekslersen illa normal olsun diye inan ki olmuyor. Arkadaşım çok ısrar etti sancıyı çekti 7cm açıldı bebek kafasını kanala sığdıramadı sezeryan oldu. Allaha emanetiz artık, hayırlısı olsun diyelim.

Canım ablam 2saatte bir sağıyordu bi sene verdi sütünü. Tabi ki üzülmemen de şart. Stres yapmamaya çalış direkt etki edecektir.

Canım bizim gelin evde yattı yattı son 10gün anca yürümüştür ve normal kolay bir doğum yaptı. Benim pilates hocam var o da 37hafta çalıştı aktif spor ve hareketliydi sancı bile gelmedi doğuramadı. Son zamanki yürüyüşler çok etkili.

aynen kuzum amin inşallah

Çok geçmiş olsun, bende bundan korkuyorum. Hep idrar enfeksiyonuyla uğraştım durdum. Aklımda olsun bebek doğunca direkt test yaptırıp baktırayım bende. Allah bütün yavruları korusun, onlara bişey olmasın da biz çekeriz sıkıntıyı

Canım sen eşinle aranı hep iyi tutacaksın. Boşuna ailesinin hatalarını ona mâl etme. Sen anlayışlı oldukça eşin de sana daha çok yakınlaşacak ailesinin huzurunu tercih edecek. Kv de konuşsun dursun. Bir de insanın kaynı niye arar ki. Beni aramanızı hoş karşılamıyorum de bence. Çok saçma yahu.

Canım bende hep kabızlık çekerdim geçen hafta benim de ishal gibi oldu. 3-4gündür de bel ağrısı var ama sancı filan çıkmadı nst’de. Yalancı sancı olabilir belki de.

Kizlar oglumun bugun 10. Gunu doldu ve sunnet yaptirdik :)

Benim de erkek olsa yaptıracaktık, geçmiş olsun canım, çok doğru karar vermişsiniz. Sıkıntısız geçer inşallah.

Canım öncelikle gözünaydın. Allah sağlıklı ömürler versin kuzuya. Çok zor bir durum ne desek seni teselli edemeyiz ama bir kaç gün sonra kucağında olacak öyle düşün. Allah beterinden korusun daha fena bişeyinde olabilirdi.

Bugün 3 saate bir sagmaya çalıştım ama yok sut gelmiyor hele sol mememden 20 cc ancak geliyor ilk günler duş sonrası akardı üstüm basım hep sut olurdu şimdi eser yok

Kızlar bugün 3 saate bir sağmaya çalıştım ama nafile sut gelmiyor 20 cc ancak çıkıyor sol göğüsümde resmen sut yok önceden her göğüsümden 100 cc çıkartırdım birkaç gün sağamadim bu hale geldim sutum çekiliyor resmen ilk günler atletim her Yerim ıslanırdı duşta akardı hele duş sonrası acayip akardı şimdi eser yok
Bana bi önerisi olacak var mi ne yapmayalım zaten emmiyor sütümde çekilirse iyice kötü olacak

Günde 2 bardak rezene 2 bardak humana içiyorum sanırım artık üzüntüden sutum çekildi

Canim tekrar gecmis olsun, insallah hepsi gececek. Sezeryanla doganlarda olabiliyormus, normal doguma gore daha yuksek ihtimalmis. Senin nedenini soyledi mi doktor? Sekerden miymis?

Canim ben de tecrubeli degilim ama uyku da cok onemliymis.

Telaş yapıyorsun ve beynine yanlış mesaj gönderiyorsun herşey yoluna girecek sağmaya devam et miktara takılma şimdi 20sonra 25 az az çoğalacak merak etme

Kızlar bemim gebelikte göbeğim koltuk altım ve genital bölgem çok kararmıştı. Doğum yapalı 10 gün oldu haşa duruyor. Geçiyor mu bu kararmalar????
Aynı sorun bendede var canım. Ki lazerli olmama eapmen tüğlü gibi duruyo bi çözüm bulursun haber ver

Sicak havlu su torbasi vs koy canim gogus kanallarina. Birde 2 saatte 1 sag. 3 saat uzun.

Kızlar gogus ucu yarası olan var mı ?
Olduysa neler yaptınız nasıl çözümler buldunuz ? Ne kadar sürede geçti ?
Sezeryan yeriniz kapalı mı açık mı durdu ? Ağrı yanma durumunuz nasıl ? Bir de benim yanlarim da çok ağrıyor kasların filan böyle olan var mı ? Helppp meee modundayim resmen . Bugün aglatti beni göğüs acim sezeryan yerimin yanması mahvetti

Bugun yaptirdik hastanede cocuk cerrahi yapti. 20 dk falan surdu. Kremle local uyusturup yaptilar. Agri kesici fitil verdiler bide merhem simdilik emip uyuyo pek sıkıntı yok
Geçmiş olsun canm Allah damatligini gormeyi nasip etsin bizde yaptrmayi dusunuyoruz da

Uyku+dinlenme+moral yediğinden içtiğinden daha önemli,onun dışında bol sıvı tüketmeye çalış,çok da kafana takma ben oğlumu mama ve meme beraber büyüttüm,şükür sağlıklı bir çocuk,bir şekilde büyüyorlar

Geçmeyecek diye çok korkuyorum. Cildiyeye gitsem diyorum sonra da emzirince kimyasal bir şey kullanmayayım diyorum.
Benimde korkum öyle kalmak çok kötü bi görüntü. Kimyasal bi krem bende kullanmak istemiyorum ama böyle de kalmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…