2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doğum yaptım 37+3 .3700 kg 53 cm doğduk.ama maalesef şu an yoğun bakımda ve ben ağlamaktan mahvolmuş durumdayım.solunum sıkıntısı yaşıyoruz akciğerden dolayı.
Böyle olan varmıydı?bir iki güne belli olur deselerde ben hiç iyi değilim süt sağmamı istediler bu kafayla süt gelmesi ne kadar mümkünse

Oy maşallah tosuncuk 40 haftayı beklese 4 kiloyu geçecekmiş demekki üzülme canım birçok bebekte oluyo o sorun 39 da doğupta küvözde kalan var. Nihayet kavuşmuşsun bebeğine. İnşallah en kısa sürede küvözden çıkarda koklarsın doya doya

Ay maşallah boyu kilosu çok iyiymiş. Cnm benim kardeşimin bebeği 39. Haftada sezrryanla doğdu o da solunumsıkıntısından 4 5 gün kadar kaldı küvezde. Sezeryanla doğan bebeklerde olabiliyormuş bu durum. Bi de gebelik şekeri vardı ondan da olabilr demiş dr. Kolay değil biliyorum ama Hiç canını sıkma bebeğin yanına gelinceye kadar dinlenip toparlanmaya bak

Kızlar bemim gebelikte göbeğim koltuk altım ve genital bölgem çok kararmıştı. Doğum yapalı 10 gün oldu haşa duruyor. Geçiyor mu bu kararmalar????

Canım moralini yüksek tutman lazım çok zor bir durum benimki 5. Gün küvöze girdi onu hastanede bırakıp eve gitmek çok zor ama sırf sütüm kesişmesin diye kendime gelmeye çalışıyorum çok önemli bir şey süt sık sık sağ inşsllah hemen topatlanır bebişin kavuşursunuz sağlıkla merak etme

Maşallah canım , Allah analı babalı büyütsün. Moralini bozmamaya çalış , sütünü düşün , inşallah çıkar bu kaç gün sonra merak etme.

Canım nasıl oldun ? Yürüyüş yaparken yorulmussundur ondandir muhtemelen . Geçmiş olsun. Bebeklerde ne yapacağını sasirdi bi gelsin diyoruz bi hazırlıklar tamam değil diyoruz napsin garipler

Canm bizde yaptricaktik bn dayanamam diye yaptrmiyorum bugunmu yaptrdiniz nasil yapiyorlar bebek hissediyormu cok agliyormu

Bugun yaptirdik hastanede cocuk cerrahi yapti. 20 dk falan surdu. Kremle local uyusturup yaptilar. Agri kesici fitil verdiler bide merhem simdilik emip uyuyo pek sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…