2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim yara oldu tahinin üstündeki yağ iyi dediler dünden beri onu sürüyorum sanki iyi geldi gibi. Sezaryan ağrım ise afedersin idrarımı yaparken kasıklarım rahmim ağrıyor normal mi bilmiyorum. Bebeğin derdine düşütm kendimi umursamıyorum hiç

Kızlar benim bebek bugğn sabahtan beri çok hareketli acaba doğurcam mı diyorum şaka maka bende hala hiç bir belirti yok yalancı sancı bile çıkmıyo

Sık sağım yapman gerek. Sanki bebek emer gibi en fazla iki saatte bir 20şer dakika.

Benim de aynı oluyor tuvalette aynı .. emzirirken de sezeryan yerim bir acıyor hem göğüs acim hem sezeryan yerim aynı anda ağrıyor aciyor

Tahin i nasıl aldın marketlerde genelde küçük bidon gibi kaplarda satılıyor ama ?

Cnm benim kızımda olmuştu göğüs ucu yarası. Ne kullandıysam fayd etmedi en son aile hekimi medecassol diye bi krem yazdı öyle geçmişti. Emziemeden önce yıkamak gerekiyor tabi. Bi de bi kaç kişiden duydum katı olan kako yağı da çok iyi geliyormuş. Çok fena oluyor acısı bir an önce geçer inşallah

Benim göğsüm kanamıştı oğlumda,çok acı veriyordu,her emzirmeden sonra lansinoh krem sürüp göğüs pedi koymuştum,kısa sürede iyileşti.sezaryen yerim de 10 gün kapalı durmuştu ,kas Ağrın varsa magnezyum içebilirsin.

Hemde ne acıma ya sorma sezeryan acimla aynı hatta daha fazla çok berbat bisi bir an önce gecsedr keyifle emzirebilsem yavrumu

Garmastan pomad kullaniyorum o da silinmesi gereken bir ilaç megnezyum var ondan da içeyim artık ne duysam ne görsem medet umar hale geldim sağolun kızlar

Küçük bidon aldım üerindeki yağı kaşığa döküyorum elimle göğsüme sürüyorum canım

Boşver kafanı bize memen lazım cnm sakin ol kuzunun toparlayacağını zaten biliyorsun sen iyi ol ki daha hızlı toparlansın. Sağ göğsünü. İlk birkaçgün sarı su gibi gelir ama o çok değerlidir unutma. Ağız sütü gibi. 2-3 gün sonra süte dönüştü bende. Normalmiş hemşire öyle dedi bana. Çok geçmiş olsun cnm

Garmastan pomad kullaniyorum o da silinmesi gereken bir ilaç megnezyum var ondan da içeyim artık ne duysam ne görsem medet umar hale geldim sağolun kızlar
Cnm emZirirken göğsünü hilal şeklinde tutupta emziriyorsun değilmi. Bide sürekli sıcak suyla yıkıyorum ben. Mikrop kapınca da yaralar oluşuyor. Temiz olunca daha çabuk geçiyor

V
canim hic uzulme benim bebegimde solunum sıkintisi yuzundrn 2 gun kaldi yogun bakimda biraz zor senin icin ama güçlu ol sagliklLi olsun en kisa zamanda cikar kucagina alirsin ins

Kaç günlüksünüz. Gününe bağlı değişiyor ilk günler az oluyor artıyor arada azaldığı dönemler oluyor. İki saatte bir ssğıyorsan kesilmez merak etme cnm

Kızlar ne zamandır yazamadım size yazılan 588 mesajı da okuyamadım kusura bakmayın.cok üzgünüm doğumdan sonra melegimin kan değerleri düşüyordu gözetim altında 2 gece kaldık emzirmeye de başlamıştım normal dogum oldugu icin carsamba gunu taburcu olacagimiz zaman kan değeri sınırda cikti ne kuvoze aldilar ben taburcu oldum yavrum orda kaldı çok zor oldu emzirmeye gidiyorum hergün ama hastaneden tek çıkmak mahfetti beni bugünde kan değeri normale dönmeye başlamış ancak normal dogumdaki zorlanmadan dolayi solunumu çok hızlı aliyordu hep bu yüzden gözetim altında olduğunu söylediler sütümü sagip götürüyorum yavruma ne olur dua edin bize çok kötüyüm 2 gündür

Cnm saat başı sağ. Ciddiyim. Sürekli bebeğini kucakla. Bol su yeşilllik tüket. Eeeeennn önemlisi inan. Ne olur bırakma kendini. Benim oğlumda iki defa kesildi sütüm. Birinde çok ateşli hastalık geçirdim. Günde iki defz penisilin vuruluyordum. İnan yarım saatte bir sağdım. Kuru memeyi sağdım. Hiç gelmiyordu ama bırakmadım sağdım. İkinci gün damla damla gelmeye başladı derken üçüncü gün eskisi gibi geldi. Herkes boşuna uğraşıyorsun giden gelmez dedi. Doğum yapmayan bir insandan bile süt getirtilebiliyormuş benden de gelecek dedim. Süt gelmediği için oğlum bıraktı mememi. Biberonla vermeye başladım. Alıştı. Sonradan 0 akışlı biberon aldım onu beğenmeyince bana döndü oğlum. Çok zor biliyorum karşıdan ahkam kesmekle olmuyor ama imkansız değil gülüm. Senin yapamayacağın bişi değil.

Geçmiş olsun cnm. Çok üzüldüm. Rabbim şifa versin inşallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…