2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim bebek bugğn sabahtan beri çok hareketli acaba doğurcam mı diyorum şaka maka bende hala hiç bir belirti yok yalancı sancı bile çıkmıyo

Valla ne zaman doğacağına dair hiç bir belirti ipucu vermiyor aslında. Benimde ağrılarım oluyor bu hafta ama nst’de bişey yok

Allah şifa versin bebeğine bir kaç güne toparlayacaktır inşallah. Sen sütünü düşün.

İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur yavrunTez Zamanda kavuşursunuz inşallah canım.

Allah en guzel vekildir. Ona birak bosver. Strese sinire girme canim sonra sen isman olursin

Garmastan pomad kullaniyorum o da silinmesi gereken bir ilaç megnezyum var ondan da içeyim artık ne duysam ne görsem medet umar hale geldim sağolun kızlar
Canim benim gogsumde yara oldu kremler gecirmedi sana tuhaf gelebilir ama bana tuhaf gelfi çaresiz kalinca yaptim sogani ikiye bölüp yarisini gogsumun ucuna koydum yarim saat bekleyip duş aldim diger gun acima cok hafiflemisti simdi cok sukur iyi ara ara yaparim iyi geldi .sezaryan yeri benimde cok yandi bazen gece daha cok yaniyordu bugun 20. Gun daha iyiyim ins bir kac gun sonra gecer

Kuzenim 40+4 te doğum yaptı 1 hafta kadar daha beklesen mi acaba
Yok canim ctsi yatiş yapilacak artik doktor dedi bu saatten sonra sadece kilo alir içerde durmasının faydasi yok artık. Bir de nst de sancı çıkmıyor bir hafta daha dursam yine çıkmaz heralde.. Ben de kurtulayim bebek de kurtulsun benim karnım çok buyumedi daraldi bebek de icerde

Bende aynı durumdayım canım daha kucağıma almak nasip olmadı bizdede solunum sıkıntısı var bekliyoruz o orda ben burda.bir kere görmeye gittim ondada ağlamaktan helak oldum.

Sağlıkla en hayırlı şekilde bir avaazda kucağına alirsin ınşallah canim
Darısı da bizim başımıza

Bende aynı durumdayım canım daha kucağıma almak nasip olmadı bizdede solunum sıkıntısı var bekliyoruz o orda ben burda.bir kere görmeye gittim ondada ağlamaktan helak oldum.
netu calarım Allah sabır versin size.. Insallah bu mübarek cuma gecesi hümetine en kısa zamanda yavrularinizi alır yuvaniza dönersiniz saglicakla

Sağlıkla en hayırlı şekilde bir avaazda kucağına alirsin ınşallah canim
Darısı da bizim başımıza
Amin amin kuzum 40+1 de olacak benimki inşallah.. Sağlıkla doğsunlar konuşalım artik yavrularimizla koyun koyuna yatalim bir de ben bebegimi çok merak ediyorum kime benziyor agzi nasil burnu nasıl kokusu nasil... Gelsinler artik biz de kavuşalım hayirlisiyla yahu

İnşallah ya

Cnm emZirirken göğsünü hilal şeklinde tutupta emziriyorsun değilmi. Bide sürekli sıcak suyla yıkıyorum ben. Mikrop kapınca da yaralar oluşuyor. Temiz olunca daha çabuk geçiyor
Hilal şekli nasıl oluyor ki ? Elimden geldigince koyu kısmını ağzının içine vermeye çalışıyorum zaten sadece ucunu aldığı anda canimdan can gidiyor ..

Cnm benimde aynı oldu solunumdan dolayi 5 ğin kaldı seni iyi anlıyorum yalnız çıkmak yavrusu orda bırakmak çok zor ama çok şükür şimdi yanımda inş en kisa zamanda sende kavusacaksin

Yok tuhaf gelmiyor soğan olayını da denerim valla yeter ki iyileşsin manyak bir acı bu ya öyle böyle değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…