2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ha şöyle bak ne güzel inşallah hep böyle devam edersin...degermi canim yaa onlar yüzünden psikologa gitmişsin dediğin gibi dimdik dur güçlü ol annesin sen artık 2 kat daha güçlüsün yani asicaksin hepsini merak etme gelip geçecek

Birdilimkek o zaman hakkında hayırlısı olsun canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Bi biz kaldık buralarda kimsede yazmıyor artık zaten pek fazla. Benimde bu geceden itibaren 9 günüm kaldı. Şuan hareketlerini hep vajinamın orda hissediyorum neden bilmem ama artık kendiliğinden doğması için hep dua ediyorum. Çok sıkıntı yapıyorum kendime sanırım gece uykularım kaçtı sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum bi nişan falan gelir diye. Anlıcağın psikolojim pert oldu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne diyelim beklemedeyiz bakalım

Benimde aynı geceleri özellikle kasık ağrım oluyo ama düzenli gelip giden değil gelip 2 saat gitmeyen cinsten. Sancının s si yok

Bir sen bir ben kaldık,bir de benimki sezaryen olacağı halde doktorun almaya niyeti yok
38 de almıyolar mı Benim de bazen acaba sezeryan mı olsaydı diyorum en azından günüm belli olurdu. Benim gibi hayatını hep planlı yaşayan biri için böyle beklemek çok zor

Bir de beni düşün 40 haftam bitti canım. Sanci da yok nisan da yok uykum da yok strese giriyorum bazen. Hep normale çalıştırdım şartlandirdim kendimi ama kasmalarimdan dolayi bebek de kilo aldigi icin sezaryen ihtimali çıktı başıma. Sunni sanci alsam ayri dert normalin garantisi yok.. Zor bir karar bizi bekliyor cumartesi sabahi..

Bu gece uyuyamayanlara ben de dahilim. Sürekli hareket ediyor bebeğim. Eliyle ayağıyla oranı buramı ittirip duruyor. Tuvalete gidiyorum daha çıkar çıkmaz yine tuvaletim varmış gibi hissediyorum ittirmelerden. Ayağa kalkınca suyum gelecek gibi düşünüyorum yavaş yavaş kalkıyorum her seferinde. Pek tedirginim bu gece.

Kendini bişey sanıp insanları ezmeye çalışan kişileri sevmem hele zaafını biliyorlar ya insanın vurmaları cok kolay oluyor...Allah senden de razı olsun bi nebze gerçekten faydam dokunduysa ne mutlu bana insanlara destek olmayi moral vermeyi seviyorum gel gelelim aklım kendime yetmiyor ama bunlar zaten bence istedikleri ile evlenemedikleri için sana böyle yapıyorlar kıskanırlar da en tehlikeli tipler aman ac gözünü evine geldikleri zaman da peşlerinden ayrılma böyle insanlardan herşey beklenir...yada onlar gidince girip çıktıkları heryeri kontrol et bu devirde insanların gözünü hırs bürümüş..en güzel sevgi aşkta zor kavuşunca oluyo değeri biliniyo işte...ya böyle kabullenme işte çekeceğim varmış diye niye cekicekmissin bu saatten sonra hala geç değil çizgiyi çekmek için inan esin de anlar ve kv oğlunu kaybetme korkusu ile inan bak nasıl değişir bu sefer liviya diye peşinde gezer aman insan olsun da gerisi önemli değil...sen adam akıllı bi kafani topla çekip gitme sakın bırakma onlara meydanı sonra esin mahcup olur Allah büyük verir sabrını da dermanıni da üzülme artık topla kendini

Canım sakin ol öncelikle...gözün aydın almışsın kucağına ağlama geçer bu da kavuşur sağlığına sıhhatine bebegin tekrar gelir kucagina minnos Allah yardimciniz olsun acil şifalar olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim şifasını versin de bi an önce kavuş yavruna bu da geçecek inşallah iyi düşün ıyi olsun iyi haberlerini de paylaş bizimle...

Sol kasığıma doğru ittiriyor kendini ve sol bacağıma yayılan bi ağrı.... ne yapıyor bu bebiş bilmiyorum........

Bende de sağda ağrı var solda bişey yok, uykum da gelmedi

Benimde aynı geceleri özellikle kasık ağrım oluyo ama düzenli gelip giden değil gelip 2 saat gitmeyen cinsten. Sancının s si yok

Al benden de o kadar haftaya doğar inşallah çağırıyorum ben artık.

Kendi kendimi alıntılayayım. Uyumadan hissetmiştim bisey olacagini zaten. Yarım saat kadar önce suyumun gelmesine uyandim. Kanamam da oldu suyla birlikte. Hazırlandık, çikacagiz hastaneye. Dua edin bize.

Kendi kendimi alıntılayayım. Uyumadan hissetmiştim bisey olacagini zaten. Yarım saat kadar önce suyumun gelmesine uyandim. Kanamam da oldu suyla birlikte. Hazırlandık, çikacagiz hastaneye. Dua edin bize.
Allah yardimcin olsun holsun hayirli sağlıkli gelsin yavrun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…