2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kendi kendimi alıntılayayım. Uyumadan hissetmiştim bisey olacagini zaten. Yarım saat kadar önce suyumun gelmesine uyandim. Kanamam da oldu suyla birlikte. Hazırlandık, çikacagiz hastaneye. Dua edin bize.
Allah ım bi bebiş daha geliyoo Allah bi avazda kurtarsın canım sağlıkla kucağına al biZede dua etmeyi unutma

Kızlar sezeryandan sonra göğüs ağrınız oldumu üşütmektenmi olur acaba?geceden beri göğsüm ağrıyor sırtıma vuruyor ameliyathane soguk ondanmı acaba?

Cnm uyuyormusun?? Uyumazsan sut gelmez. Birde bebegini ve emzirdigini dusun hayal et aklindan da diger sacma dusunceleri at ozaman bak sut nasil geliyor. Ay sutum olmicakmi diyince hemen fark ediyor

Kızlar sezeryandan sonra göğüs ağrınız oldumu üşütmektenmi olur acaba?geceden beri göğsüm ağrıyor sırtıma vuruyor ameliyathane soguk ondanmı acaba?
Canim ilk gece agri olabilirmis, sut basmasi diyolar. Kanallar zorlandigi icin oluyormus. Sicak kompres, ilik dus alabiliyorsan ya da sac kurutma makinesiyle isitanlar varmis. Bence sut geliyor onun habercisi.

Sağolun kızlar aklınıza geldikçe dua edin bana bugün. Biraz uzun sürecek sanırım. Çok fazla açılma yokmuş. Yattım hastaneye bekliyorum.l
Rabbim bir avazda kurtarsin canim sunni sanci mi verecekler acaba.. Yarın aynı yollardan ben gececegim nasipse biz sana dua ediyoruz sen de bize et kuzum.. Rabbim acı ağrı vermeden bir anda kucagina koysun yavrunu

Rabbim bir avazda kurtarsin canim sunni sanci mi verecekler acaba.. Yarın aynı yollardan ben gececegim nasipse biz sana dua ediyoruz sen de bize et kuzum.. Rabbim acı ağrı vermeden bir anda kucagina koysun yavrunu

İnşallah dua edeceğim herkese. Şimdi sancim var aslında ama sık değil. 15 dakika arayla.

Beklenti_delisi Hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağına al inşallah. Biz de üç beş kişi kaldık doğurmayan. Bize de dua edin güzel annelerimiz. Valla gelen giden yok. Normal mi sezaryen mi olacak o bile net değil. Böyle beklemek güzel değilmiş valla.

bende çok merak ediyorum bir kez rüyamda gördüm gerçekten o mu acaba diyorum
Bende bugün squat falan yapayım belki gelir 39+0 m bugün

bende çok merak ediyorum bir kez rüyamda gördüm gerçekten o mu acaba diyorum
Bende bugün squat falan yapayım belki gelir 39+0 m bugün

O hareketi yaparken bebek içimden kayıp fırlıcakmış gibi hissediyorum sanki eşıfmanıma düşçek gibi Eşim diyor ki ikide bir neden eşofmanın ağını tutuyprsun iyice kafayı yedik ikimizinde 18 şubat. Bakalım ne zamn doğurucaz canım

Kendi kendimi alıntılayayım. Uyumadan hissetmiştim bisey olacagini zaten. Yarım saat kadar önce suyumun gelmesine uyandim. Kanamam da oldu suyla birlikte. Hazırlandık, çikacagiz hastaneye. Dua edin bize.

Ayy umarım kucağına almışsındır canım ne güzel doğum başlayarak gitmissin hastaneye inşallah bizlerde öyle oluruz tabi kaç kişi kaldık acaba

Suni sancıyla ilgili böyle bir yazı okudum aklınızda olsun kızlar . Ne kadar doğrudur bilemem ama.

Son 4 gün hala tık yok bakalım. Birazdan kontrole gideceğim suyum azalmıştı hala azalıyorsa riskli bir durum varsa sazeryan görünüyor bana. İkinci dogumum sezeryan olduğu için suni sancı da veremiyorlar. Dua edin kızlar. Normal olsun çok istedim ama nasip kısmet artık.

Evet bakalım kim önce doğum yapacak bide bana erkek 9ay10 gün kız 9ay diyip duruyorlardı hani nerde tam 9ay 3. Gundeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…