- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.821
Bende kuvezdeyken hastanede sagdim. Medela nindi çok güzeldi . Küçükleri varsa alınabilir o zaman.Ben almadim bi arkdasim kullanmamis verdi medelanin mini elektirikli pilli olani digerlerini kullanmadim kiyaslama yapamam ama cok pratik geldi ve iyi cekiyo
empati yoksunu biri ise isin zor. ates normalde cok aglayan bir bebek mi? Efsunla.konustugun surece aglamiyor. Birde ben sevgilibebekten yenidogan kartları almistim.siyah beyaz.cok ilgisini cekiyor onlar. Her hir kart icin ayri ayri konusuyorum.hikaye uyduruyorum.bakiyor surekli arada guluyor.kendince cevap veriyor. Yada oylesine miyikliyo ben cevap saniyorum
Eminmisin kizburda dertler derya icin sismesin en basiti herkes zombie gibi uykusuz yorgun. Gozun korkmasin :))
Kırkı çıkan hanımlar
Gerçektem kırk çıkınca agresiflik sinirlilik gidiyor mu. Walla çatlıcam artık kendımden nefret edyorum.
Sağma makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben aventin almıştım o sıra bebek kuvezdeydi. Sanırım bozuk hiç çekmiyor . Ama biz o psikolojik durumla fiş filan kaybettik değiştirmedim . Şimdi yenisini almak istiyorum bebek emmiyor çünkü .hangisinden memnunsunuz ? Inşallah sorum reklam filan icermiyorsur .soruyorum ama
Canim benimkide normal emzirme tutusuyla alamiyordu ben memeyi ve kafasini tutuyorum resmen zorla agİna tikiyorum memeyi :)) sende oyle dene istersen. Resmen diliyle yandan almaya calisiyordu. Bide memenin ust bolumu bastirip meme basini yukarda turup agzini actiginda veeiyorum alamayinca o sekilde kolayca aliyor. Gorseli bulursam koyayim.Benim oğlan ne yapsam emmiyor kızlar ya. Başımda öyle bi kaynana var üç gün aç kalsın çeker diyor. Çocuk dünden beri aç bisey olmaz diyor . Tabi ben gizlice süt sağıp veriyorum mama veriyorum aç bırakmıyorum ama niye emmiyor bilmiyorum. Biri süt alerjisi olabilir dedi . Normalde bebekler hemen çeker bu ağzına gelince ucu kendini geri itiyor .
Benim oğlan ne yapsam emmiyor kızlar ya. Başımda öyle bi kaynana var üç gün aç kalsın çeker diyor. Çocuk dünden beri aç bisey olmaz diyor . Tabi ben gizlice süt sağıp veriyorum mama veriyorum aç bırakmıyorum ama niye emmiyor bilmiyorum. Biri süt alerjisi olabilir dedi . Normalde bebekler hemen çeker bu ağzına gelince ucu kendini geri itiyor .
Sabirsizlikla bekliyorum maceralarinizi donunce en kisa zamanda anlatirsin umarim :)İstediği olmazsa fena bağırıyor canım, öyle uzun süreler uyanık kalıp kart filan inceleme emiyoruz henüz.
Valla yanımdaki ne derse desin, lohusalığı son gününde gazabıma uğramak istemiyorsa sussun bence :)
Cook gecmis olsun canim.umarim biran once iyilesir bebisinmerhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum bugun 40.mız cıktı ama oğlumla ayrıyız o yoğun bakımdamalesef zatürre oldu miniciğim salı günden beri yatıyo buyuk bebek olduğu için cok aglıyo aglamaktan göbek fıtığı atmış damar yolarını sokmus miğdesine giden sondayı sokmus , kahroluyorum salgın varmış yenidoğan yoğunbakımı bronsit bebeklerle dolu sizler dikkat edin kuzularınıza , ziyaretci almayın toparlayana kadar böylesi cok zor cok cekiyor bebeciğim ne zaman cıkacagımız belli deil oksijene bağlı dua edin
Canim bende orayi takip ediyorum cok sukur mama vermedim bebegime kendime guvenim geldi :)) emzirip duruyorum :)Emzirmeyle ilgili sorun yaşayanlar ve destek isteyenler fbookta yararlandığım güzel bir grup var, sakıncası yoksa yazarım buraya. Yazılmıyorsa da özelden de yazarım fırsat buldukça. Sütün miktarının sağımla ölçülemeyeceğini, sütü artırmanın tek yolunun sadece emzirmek olduğunu bu grup sayesinde öğrendim mesela
Canim cok uzuldum, en kisa zamanda iyi olsun insallahmerhaba hanımlar uzun zamandır giremiyorum bugun 40.mız cıktı ama oğlumla ayrıyız o yoğun bakımdamalesef zatürre oldu miniciğim salı günden beri yatıyo buyuk bebek olduğu için cok aglıyo aglamaktan göbek fıtığı atmış damar yolarını sokmus miğdesine giden sondayı sokmus , kahroluyorum salgın varmış yenidoğan yoğunbakımı bronsit bebeklerle dolu sizler dikkat edin kuzularınıza , ziyaretci almayın toparlayana kadar böylesi cok zor cok cekiyor bebeciğim ne zaman cıkacagımız belli deil oksijene bağlı dua edin
Neresi paylas bence sorun olmaz diye dusunuyorumEmzirmeyle ilgili sorun yaşayanlar ve destek isteyenler fbookta yararlandığım güzel bir grup var, sakıncası yoksa yazarım buraya. Yazılmıyorsa da özelden de yazarım fırsat buldukça. Sütün miktarının sağımla ölçülemeyeceğini, sütü artırmanın tek yolunun sadece emzirmek olduğunu bu grup sayesinde öğrendim mesela
Canım valla kaç gündür mahvoldum resmen emsin diye ama yok . Kafasını bastırıyoruz , agzina veriyoruz resmen sadece çekmesi kalıyor ona yok yine çekmiyor . Ağlıyor kendini itiyor istemiyor memeyi. Emzik ve biberonu çekiyor . Artık bi sağlık sorunu mu var diye şüpheleniyorum yani. Bi bebek nasıl olur da anne memesini böyle reddeder bilmiyorum . Avent var şimdi tekrar mi denesem hiç çekmiyor ya sadece masaj yapıyor gibiCanim benimkide normal emzirme tutusuyla alamiyordu ben memeyi ve kafasini tutuyorum resmen zorla agİna tikiyorum memeyi :)) sende oyle dene istersen. Resmen diliyle yandan almaya calisiyordu. Bide memenin ust bolumu bastirip meme basini yukarda turup agzini actiginda veeiyorum alamayinca o sekilde kolayca aliyor. Gorseli bulursam koyayim.
Ben aventten cok memnunum kizlar ya hastanedeki o medelayla bende sagdim ama o bildgin sanayi tipi sut sagma makinesi ki yara olmasina birebir. Masrit falan olunursa insanlar kiraliyor onu. Aventinki ilk gunlerde cekmedi beni normalmis oda Zaten damla damla geiyor. Sonra elimle meme etrafinda dolasmaya basladim sagarken osekilde sutum cikti. Simdi sadece makinayi elimle tutsam bile baya guzel sagiyor. Birde agiz kismi yumusak ya masaj yaparak sagiyor ben cok memnunum
Bide sut akisini saglamak adina beklemek gerekiyor bazen sagarken.
Ilk günde iki saat uğraşmıştık almamisti. O zaman süt yok zaten diye üstünde durmadik. Sonra kuveze girdi bi hafta kaldı orda hortumla beslendi. Sonra emzirmeye çalıştım yok . Bi haftadır savaş halindeyiz resmen her yolu deniyoruz ama almıyor .stresliyim zaten bu da üstüne geliyor . Bi arkadaş dedi benim yeğenim böyleydi sute alerjisi çıktı diye aklıma takıldı o da . Belki bu da mi öyle diye .Canım biberon ve emzik verdiysen onlar kolaylığa alıştırırmış, memeyi reddederlermiş. Hep vermeyi denesen belki çözebilirsin. Bir de ağzına rahat girmesi lazım memenin, ağzıyla doğru orantılı memeni sıkıp ağzına sokmalısın. Ağzını tam açmalı.
Saol canım benimminşallah zamanla memeyi de alır, üzülme. onun dışında iyiyseniz maşallah sizeee
2 gündür alıyo şükür canım ama mamayı kesmedim bende. Tabi yarım saat sürüyo alması ama buna şükürAynı canım bizim de tıkanıyor bende damlatiyorum emzirmeden önce. .
Canım önce elinle saymayı dene ucunu sonra ağzına ver sütü çekmiyorsa ondan ağlar..benimde çok büyük değil uçları hatta sol göğüs ucum çok küçük ama emince çıkıyo silikon ucu hemen almayabilir bende bir iki gün uğraştım sonra baktı süt geliyor içinde birikiyor emmeye başladı uçla süt sağıyorum bende benim de okadar fazla gelmiyor benim kız 10 günlük oldu daha yeni yeni artmaya başladi senin daha artacaktır..mamayi kesme canım bence doymuyorlar çünkü sen söyleyenlere bakma ver 30ml mama ben öyle yapıyorum beni de emiyo mama da veriyorum yoksa deli gibi kendini sıkarak ağlıyo kıpkırmızı oluyo
Kızlar benim bebiş çok sarardı. O kadar dikkat etmeme mama takviyesi yapmama rağmen yarın kontrolümüz var sağlık ocağında ama gözlerinin beyaz yeri felan sarı. Sık emzirmek dışında bildiğimiz bi yöntem var mı çok korkuyorum
Bir yerde bebegin basina bastirmak bebegi sinirlendirir emmez diye okumustum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama birde bastirmadan dene. Bebegini tam memeye bakacak sekilde tut burnu memr ucune denk gelsin. Meme ucunu dudaginin kenarina dokunup cek birlac kere agzini acincada tum kahverengiyi sıktırio sok.Canım valla kaç gündür mahvoldum resmen emsin diye ama yok . Kafasını bastırıyoruz , agzina veriyoruz resmen sadece çekmesi kalıyor ona yok yine çekmiyor . Ağlıyor kendini itiyor istemiyor memeyi. Emzik ve biberonu çekiyor . Artık bi sağlık sorunu mu var diye şüpheleniyorum yani. Bi bebek nasıl olur da anne memesini böyle reddeder bilmiyorum . Avent var şimdi tekrar mi denesem hiç çekmiyor ya sadece masaj yapıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?