2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım ucunu sen şekillendirme, bebek ağzına alında dili ve damağı arasına sıkıştırınca şekillenmeli. Memeyi kahverengi bölümün biraz üzerinden sıkmalısın ağzına kolay alsın diye.

Bir de üstüne uzanıyorum yazmışsın, sen dik oturmalısın. Bebek kucağında ve tüm vücudu sana dönük şekilde olmalı. Yani sadece kafası değil. Memeni ağzına verdiğinde, poposu da diğer memenin alt hizasında kalmalı.

Hadi hayırlısı, ben nişan geldikten 21 saat sonra düzenli kasılmaları hissettim, 4 saat sonra hastaneye gittim, 6,5 saat sonra doğurdum :)

Çok geçmiş olsun nasıl oldun?
Daha iyiyim ya. Sonunda dayanamadim tuzlu suyla kusturdum kendimi oyle gecti.

Bugun bizim.kalca ultrasonumiz 1.ay kontrolumuz ve hepatit asimiz var. Zor bir gun olacak.

Birde.kizlar bebegine kalp ekosu cektiren ve goz muayenesi yaptiran var mi. Bizim pediyatrist rutin olarak onerdi.ama yaptirsammi bilemedim.

Canlar şimdi uzun soluklu biberonla mama yedikten sonra biberonu ağzından çekince fışkırarak kustu çok korktum ilk kez oluyor ciddi bişey değildir demi canlar

Canım ya sende bayağı ugrasiyormussun bende öyle 1.5 saat denedigimi hatırlıyorum ama aç kalıyor almıyor nasıl bebek anlamadim. Mamaya başladım artık ama yine emzirme çalışmalarına devam edeceğim belki alır diye .

evet, sanırım senin nişan su ile beraber gelmiş. sağol canım cevabın için. yeni deneyimlerle aranıza katılıp bi işe yaramak istiyorum artık :)

bizim oğlan mütemadiyen ağlıyor kızlar. Bugün 15. Gün. Günün her saatinde ağlıyor katıla katıla. Bugün sabah, yarın öğlen, öbür gün akşam. Zombi gibi dolanıyorum artık ve delirmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…