- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.021
Benim kızım çok kusardı. Her emmeden sonra sanki bütün emdiğini çıkarırdı. Aylık aldıpı kg 500 gr ın altına düşmezse müdahale etmşyoruz demşşti dr. Ama şimdi ilaç falan veriyorlsr sanırım. Şimdi oğlumda kusuyo ara ara ama kızım kadar olmayınca bana nprmal geliyo. Sürekliyse eğer Anneyi de çok bunaltıyo o kusmalar varsa bi tedavisi konuş bence dr unuzla.Kizlar sizin bebeler kusunca soz napiyorshnuz resmen bizimki butun migdesini bosaltiyor( sonrada bir daha emmiyor tabi buyuk adam bana kusmasi bile migde bulantisindanmis gibi davraniyor eli ayagi bosaliyor.
Benim kızım çok kusardı. Her emmeden sonra sanki bütün emdiğini çıkarırdı. Aylık aldıpı kg 500 gr ın altına düşmezse müdahale etmşyoruz demşşti dr. Ama şimdi ilaç falan veriyorlsr sanırım. Şimdi oğlumda kusuyo ara ara ama kızım kadar olmayınca bana nprmal geliyo. Sürekliyse eğer Anneyi de çok bunaltıyo o kusmalar varsa bi tedavisi konuş bence dr unuzla.
Evet canım kalp rahatsızlıkları söz konusu olduğunda şekeri olan anneler riskli gruptaymış. Ama illa şekeri olanda kalp sorunu olacak diye de bir şey yok.Ufurum diyabetten dolayi mi olurmusbizim ondan olabilir o zaman ya cok uzuldum simdi
Sadece bir risk faktörü kızlar sıkıntı yapmayalım. Her diyabetli annenin çocuğunda olacak diye bir durum yok.Bende diyabetliyim hem de geçmeyeninden :) ama kalple ilgili riskten kimse bahsetmedi.
Bir aylık olmadan kontrole gitmiştik. İkinci ayda gidince tekrar sorayım bende
Gazı olduğunda yapıyor benim oğlan o hareketiKızlar bazen bebeğiniz memenizle kavga eder gibi yapıyormu ağzı açık almak istiyor ama almıyor ağlaya ağlaya.kafasını mememe götürüp götürüp emmiyor.
Geceleri sadece mama veriyorum canımm bende 80 e çıkarıyım bakalım sorun olacak mıBnmki sadece mamayla beslendigi icin her iki saaette 120 cc veriyorum canm sen sutte veriyorsa. 70 cc yeterli bnce
Kac haftalik oldu canm hafta haftaya kadar kac cc verilicegi mama kutusunda yaziyo ya birde gece kac saatte veriyorsunGeceleri sadece mama veriyorum canımm bende 80 e çıkarıyım bakalım sorun olacak mı
Meme ucunu kontrol et bende ucunda üstünde beyaz abse gibi vardı tek delik olan yerde .. aynı senin gibi göğüsde bişi yok ağrı yok ama emerken ilk aciyor ve emzirme bitince aciyor genel cerahha gittim bir krem verdi emzirmeye devam et . Her emzirme öncesi sonrası temizle dedi bu kadar
Cok o ara ben her gun yikiyorum her sabahta yuz agiz temizligi yapiyorum.
Evet oyle oldu. Ama bana zamanla duzelir icine doner dediler :)
3 haftadan once pek onerilmiyor canim emzik. Emzikten sut gelmeyince memeyide red ediyormus bebis Az daha sabret sonra verirsin.
Benimki de ayni, bir de doydugunu anlamadan emmeye devam ediyor bu sefer kusuyor. Emzik vermicektim ama maalesef 10. Gun verdim. Cok sevmedi bizimki nadiren aliyor yine meme aranmaya devam ediyor
Kızlar bazen bebeğiniz memenizle kavga eder gibi yapıyormu ağzı açık almak istiyor ama almıyor ağlaya ağlaya.kafasını mememe götürüp götürüp emmiyor.
60 CC verdiğimde eğer çok emmisse çıkarıyor ben iki kere veriyorum mama 24 saatte ..Mama veren anneler bi kerede kaç cc veriyosunuz mamayı. Ben 70 felan veriyorum ama hala aranıyo. İki göğsümüde emiyo boşaltıyo yine aranıyo dün istediği kadar doyurdum karnını sonra ağız dolusu kustu. Aç mı değil mi anlayamıyorum
Çatlak sonrası enfeksiyon olmuş dedi yarmayalim emzir temiz tut kremi kullan geçer dedi .. yine acısı hala varBeyaz apse gibi bende de var ya ben doktora görünmedim. Agri oluyor bende de aynı şekilde. Mastit mı dedi doktor başka bişey mi?
Çatlak sonrası enfeksiyon olmuş dedi yarmayalim emzir temiz tut kremi kullan geçer dedi .. yine acısı hala var
Antibiyotik krem mi verdi ne kullandın adı neydi.Meme ucunu kontrol et bende ucunda üstünde beyaz abse gibi vardı tek delik olan yerde .. aynı senin gibi göğüsde bişi yok ağrı yok ama emerken ilk aciyor ve emzirme bitince aciyor genel cerahha gittim bir krem verdi emzirmeye devam et . Her emzirme öncesi sonrası temizle dedi bu kadar
2 yaşında tam düzene giriyor herseyi şu an çok uzak gibi dimi.off ki ne offValla lohusalık beni fena çarptı, meme acısı, kabızlık, hemoroidler(2. Çocuğu olanlar biraz moral verin, ne zaman geçecek bu dertler (
Senin büyük kaç yaşında canım.tek çocuk hiç çocuk derlerdi doğruymusYa o kabızlık bendede var cnm hatta bugün zorlayınca kanadı oda dikişlere baskı yapıyor dikişim acıyor.
2. Çocuk gerçekten çok zor allahım sabır versin bize biri ilgi bekler diğeri meme ister koca sevgi ister of of
Geçmiş olsun canım nasıl anladilarKizlar oglumda kasik fitigi cikti yarin acil ameliyat olacak var mi basina gelen
Benimki de yapti dün. .süt de geliyor sanırım başka bi sıkıntıdan yapıyor gaz vb.Kızlar bazen bebeğiniz memenizle kavga eder gibi yapıyormu ağzı açık almak istiyor ama almıyor ağlaya ağlaya.kafasını mememe götürüp götürüp emmiyor.
Aynı sorun bendede varEnfeksiyon muÇocuga zarar vermiş midir emzirirken ya ben de gideyim hemen doktora.
Aynı sorun bendede var(çok canım yanıyor
Yok emzir dedi gayet rahat bir şekildeEnfeksiyon muÇocuga zarar vermiş midir emzirirken ya ben de gideyim hemen doktora.
Dextrocin diye bir kremAntibiyotik krem mi verdi ne kullandın adı neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?