2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende bi mama bi meme yapıyorum. Ama suan inanılmaz yumusak göğüslerim sıkınca çok tanzikli gelmiyo yazık oda biraz çekip yoruluyo uyuyo diye kıyamıyorum mama veriyorum.
Aynen uyusun diye veriyorum ben de benimde yumuşak göğüslerim canım ama sıktığım zaman fışkıriyo sertlikle pek doğru orantılı değil bence süt işi...

Cnm ben sezeryanım 40 gün olmayacak rahimin toparlanması cart curt lazım dedi. Doğrulık derecesini bilmiyorum. Belkide garanti olsun diye öyle demişlerdir. aslında kurtulmuşsun bir yandan çünkü 40 çıkınca ilk birleşme çok acı veriyor. Oğlumda da kızımda da öyle oldu. Kızımda 3.de tam anlamıyla beraber olanildik
Benimde aklıma takılan ama sormayı unuttuğum konuydu. Normal oldu benim dikişlerim hala iyileşmedi. Çok mu acılı oluyo ilk deneyim. Benim zaten normaldedr ilişki zor olmuştu 1 sene hep canım acıdı. Bize 16. Haftadan beri yasak o yüzden eşim acıyı felan düşünme aklını karıştırma bişey olmaz diyo ama hep aklımda benim yine kendimi kasıcam çünkü :kızgın:

Canım bugün aylar sonra ilk defa kendime bişey alıyım dedim. Eski pantolonlar zateb yüksek bel olduğu için kapanmıyo. Hadi pantolon idareten buldum ama bende gögüsten yana fenalardayım zaten ufak sayılmazdı şimdi bildiğin yürürlen felan konusuyo gömlek denedim belimle orantısız oldu düğmeler kapanmıyo. Bilmiyorum kilo verince onlarda küçülür mü çok üzüldüm ama kendimi çok çirkin hissettim
Canım yapacak bişey yok malesef anne olduk artık :halay:ama biraz büyüyüp serpilsinler spora gider toparlar yine çıtır ana oluruz üzülme neden çirkin olasın ki ben önceden göğüs büyütmeye çalıştım sporla ne güzel seninkiler büyükmüş işte neden küçülsun ki ni süre kilo verene kadar kıyafet yeni alınacak :halay:streç olan yüksek bellerden dene rahat oluyor onlar göbeğim azcik içine çekilse korse takacağım göbekten kapanmiyo kopcalari :KK55:artık deliliğe vuruyorum dün akşam eşimle eksikleri almaya çıktık kot giyeyim dedim eşim dalga geçti kızım ananin düğme kapanmiyo diye :KK8:

Merhaba Kızlar.
Elimde 1 adet siyah momfortbaby kanguru mevcut yenidoğan aparatı ile birlikte. Yalnızca 1 kere kullandım. Orijinal kutusu ile satmayı düşünüyorum.
İlgilenenler olursa özelden iletişime gecebilirler.

Benimde aklıma takılan ama sormayı unuttuğum konuydu. Normal oldu benim dikişlerim hala iyileşmedi. Çok mu acılı oluyo ilk deneyim. Benim zaten normaldedr ilişki zor olmuştu 1 sene hep canım acıdı. Bize 16. Haftadan beri yasak o yüzden eşim acıyı felan düşünme aklını karıştırma bişey olmaz diyo ama hep aklımda benim yine kendimi kasıcam çünkü :kızgın:
Yok cnm normal doğumda sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Çünkü o acıyı dığumda çektin. 10 cm açılma nedemek. Anca daralmaya başlar

Cnm ben sezeryanım 40 gün olmayacak rahimin toparlanması cart curt lazım dedi. Doğrulık derecesini bilmiyorum. Belkide garanti olsun diye öyle demişlerdir. aslında kurtulmuşsun bir yandan çünkü 40 çıkınca ilk birleşme çok acı veriyor. Oğlumda da kızımda da öyle oldu. Kızımda 3.de tam anlamıyla beraber olanildik
Bana doktor hiç bişey demedi bu konuda ama o da sıkıldı artık beklemekten öyle 40 çıksın olayını bilmiyodum ben oldi artık :( ilk acıdı azcik ama o kadar büyük acı olmadı ama sonrası çok az karin agrım oldu onuda pek ağrıdan saymam bide bizim 2 ayı falan geçmişti en son ilişki üzerinden doğumda çok çatı muayenesi oldu ya acimamasini ona bağlıyorum :KK64:

C

Anim ben 52 gun once dogum yaptim 25 kilo verdim su ana kadar. Saglikli beslen.yemenden kısma
Yok iştah var zaten homini gırtlak yiyorum işte gereksiz fazla yemeler bide sağlıksız şeyler mesela ekmek yağ patates kızartması çikolata bunlar gerisi de artık bol haraket.

Back
X