2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende dün alıp kullansammı herkes kullanıyo dedim. Bu gece biraz normsle döndü. Cayır cayır ağlatmaktansa mecbur kaldığımda kullanırım

Ben de kullanıyorum ama sebep gaz değil. Mukustan sonra başladık. Çünkü biogaia aslında bir probiyotik. Yani bağırsak hareketlerine yardım ediyor.

Benimki de cok az uyuyor 35 gunluguz bugun.gecen hesapladim 1 gunde toplam 10saat uyumus doktor az dedi artmasi lazim dedi ama bir turlu uyutamiyorum daha dogrusu uyutsam bile en fazla yarim saate uyaniyor.
Benimki de 32 günlük . Benimde karnını doyurduktan sonra gazını çıkartırken kucagimda uyuyor gibi oluyor ama bıraktığım gibi uyanıyor. O kadar dalmasini filan da bekliyorum yine fayda etmiyor . Bende bugün hesaplicam kaç saat uyuyor diye .bi düzen kurmaya çalışacağım ama nasıl :-( kirklari çıkınca daha normal olurlar mi acaba ?

İnstagramdaki hesabın adını yazarmısın link acılmadıa
Prıma cok kokuyor gerçekten bende şikayetcıyım

Geceyi gündüzü mu şaşırdı acaba ? Ama ilk 3 ay çok düzen bekleme canım .. 6 saate yakın uyumamasi da ilk uyku vakti gelince uyuyamadiysa sonra uykuya geçişi zor oluyor bu her gece mı böyle gündüz tek seferde mı 3/4 saat uyuyor

Dedigin şey damla değil mi canım ? Dün gece eşim getirdi damlattim inşallah etkisini görürüz .
Serum fizyolojik ben kullandım küçük tüpler halinde faydası da oluyor Dr da nazalnem diye burun damlası vermişti ondan da kullandım

Gece uyuyamadigim için dert ediyorum sanki. Şu an kendimi bencil hissettim düşününce doğru her bebek farklı olur farklı düzen kurar ama artık yoruyor beni sürekli uyanık olması . Kirkini bekliyorum sabırla :-(

Gündüz 9 gibi banyo yapıyor , 11-12 ye kadar uyuyor . Sonra kalkıyor 3-4 gibi tekrar uyuyor bi saat .en son da 6-7 gibi uyuyor yine en fazla bi saat sonra sürekli uyanik. Kucagimda uyursa uyuyor yoksa uyumuyor . Bi haftadır geceleri hiç uyumuyor.öncesinde yine iki saat filan uyuyordu. Gece gündüzü karıştırmış olabilir . Gece sürekli ışık açık çünkü. Düzen kurmaya çalışacağım inşallah başarırım . Çok fazla uyanık kalmamasına dikkat etcem. Zombi gibi olduk iyice

Ben de tam uyku konusunda yazacakken yazına denk geldim, normalde her emzirmeden sonra uykuya dalar uyurdu kızım, ancak artık yavaştan uykuları azaldı. Ben de uyyması için ısrar ediyorum ama o uyanık kalmak istiyor sanırım. Böyle böyle sürekli kucağımda kalıyor haliyle.

Ben huggies kullanıyorum çok da memnun kaldım

Ben molfixe başladım. Normal. Bir sıkıntı hissetmedim

Bilmiyorum ki hic ama benimki 5 gun icinde duzelecek gibi degil ozellikle gunduzleri. Yataga koydugum an uyaniyor sabredip kucakta uyutuyorum 1 bucuk 2 saat bu sefer de birbirimize yapisik olunca cok terliyor.

Ben sordum da sen bana sleepy onerdiydin ya :) Primanin kokusunu ben de sevmiyorum.bi de israil urunu diye almak istemiyorum.molfix tasirma yapti sirtina hep bizim.sen ve bi arkadas sleepy onerdi aldim gayet memnunum uzun bunun sirti biraz daha hem de türk malı

Kizlar gaz damlasi ben de kullanmak istemiyorum hic verirken uzuluyorum ama kriz anlari bebege daha zararli. Doktor da oyle aglamasi daha mi iyi dedi bana. Sadece aglamaktan bagirmaktan bahsetmiyorum oyle olsa gerekirse 24 saat basini beklerim ilgilenirim.Ben bir gece bebek catladi diye aklimi kaciricam zannettim. Kirmizi mor oluyor tikaniyor. Ve o anda masaj yapmak, ayaklari karnina cekmek falan ne mumkun. Tek care tekrar emzirerek sakinlestiriyorsun o zaman da 1 saat sonra yeni gaz sancisi.
Bir de soyle bir durum var damlayi gazi olunca vereyim diye birsey yok bu damlalari duzenli kullanmayinca bir ise yaramiyor.

canım kıyamam ben sana. ben de bebek doymuyo galiba diye üçüncü günümüzde mama vermiştim gece çok ağlıyordu. ertesi gün memeyi almadı. nasıl üzüldüm. ama sonra bikaç kere memede ısrar ettim, ya biberonu unuttu ya da biraz ısrar etmek işe yaradı. lütfen ağlama. inşallah alışır, çok bunaltmayalım tabi bebişleri ama bikaç kere ısrar et bakalım. olmazsa da dünyanın sonu değil. kendini hırpalama.

Canım benim benim kızımda öyle ağlasa hiçbişi kar etmeyince bende veririm. Hiç düşünemem. Bide sen bunu haftalardır yaşıuorsun ben iki üç gün yaşayınca herkes veriyo galiba bendemi versem diye düşündüm. Senin yavrun kolik. Benim yeğenimde kolikti. Ne yaşadığını hayal bile edemiyorum. Allahım tez zamanda şifa versin. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…