- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.521
Dedigin şey damla değil mi canım ? Dün gece eşim getirdi damlattim inşallah etkisini görürüz .Serum fizyolojik al , o etkili oluyor baya
Ben de aspiratör var kullanmıyorum çok zorda kalırsam
Bende vermiyorum damla yalnız degılsın.kendisi ıkınıp cıkarıyo ama gece uykusu çok bölünüyorBende kullanmadım henüz. Burda sürekli damla markaları konuşulunca bi benmiyim dedim. Daha doğrusu henüz gerek duymadım. Çok şükür doğal yöntemlerle idare ediyoruz. Ama ağlaması kesilmezse kullanırım heralde. Ufacık kuzumu da ağlatmak istemem. Uykusunu almasını isterim. Genellikle çörekotuyağıyla masaj yapıyorum karnına. Bacağıyla bastırınca çıkıyor genellikle. İki üç gecedir uykusuz kaldık bende mi versem diyordum. Bugün biraz daha iyiydik geeçi. Ben alıntı yaptıydım kaybolmuşlar yahuu. Gaz damlası için yazdımdı
Ben içiyorum sütü çok arttırıyor. Sanmıyorum zararı olsun, rezene ve bikaç bitki var içinde.Günaydın kızlar. Humana öayı aldım dün. Fakat nette araştırırken sağlıksız oldugu bilgisine rastaladım ne kadar doğru acaba bilgisi olan veya humana stil tea tüketen var mı
Ben kullaniyorum. Sut arttirandan 2.kutudayim kimyonludanda 2 kutu bitti 3.deyim.Günaydın kızlar. Humana öayı aldım dün. Fakat nette araştırırken sağlıksız oldugu bilgisine rastaladım ne kadar doğru acaba bilgisi olan veya humana stil tea tüketen var mı
Benimki de cok az uyuyor 35 gunluguz bugun.gecen hesapladim 1 gunde toplam 10saat uyumus doktor az dedi artmasi lazim dedi ama bir turlu uyutamiyorum daha dogrusu uyutsam bile en fazla yarim saate uyaniyor.Kızlar günaydın. Benim oğlumu gece 12 de uyutmaya bi başladım uyuduğunda sabah 6 ydi. 7.30 da tekrar uyandı. Doyur , altını değiş filan derken bi saat önce yeni uyudu. Hep böyle gece hiç uyumuyor . Gündüz de 3-4 saat uyuyor . Normal mi değil mi anlamıyorum
benim de annem çok dikkatsiz. çok kızıyorum bu yüzden, sonra da üzülüyorum ama yapacak bişey yok sanırım. dikkatli olacaksın kardeşim, kendine nasıl dikkat ediyorsan bebeğe de edeceksin. ben de yemek dışında her işimi kendim yapıyorum 2. günden beri. temizlik yapmış, dedim anne neden o bezi kullandın bi sorsaydın, banyoda kullanılan bezi odaya temizlik için sokmuş. kızdım tabi. anne sor dedim, sor, ne var bunda. tekrar üstünden siliyorum, içime sinmiyor yaptıkları. sonra hasta oldu. bebek de hapşırmaya başladı. dedim anne iyileşene kadar uzak duralım lütfen bebekten, yok ben iyileştim diyo. nefesi nefesine karıştı, yakından seviyor. eşim annemin böyle direnmesine, yok iyiyim demesine bi kızdı. sonra annem üzüldü, gittim teselli ettim. eşimi de sakinleştirmeye çalıştım. yoruldum arkadaş! ya demesi lazım ki, kızım ben biraz üşüttüm, bebeğe yaklaşmayayım, daha o küçücük, kıyamaması lazım değil mi? kendi yere terliksiz basmaz, basarsa ay hasta olucam kesin diye pimpiriklenir, maşallah kendi sağlığını çok düşünür. e bebeğim? biz? biz insan değil miyiz? bencillik kötü bişey ya. sen yazınca böyle, benzettim ben de döktüm içimi, yalnız değilsin arkadaşım.Kızlar canim cok sıkıldı. Annem bize geldi bu gece calistigi icin pek gelip kalmiyor.Kaldiginda da gece yardimi olmaz sabah aldi cocugu 7-8 gibi falandi. Altini degistir dedim verirken.Degistirmeden geri getirdi bi saat sonra emzir diye
Verdigimde uyusun diye degistirmemis.bi kizdim.sonra goturdu bi saat sonra tekrar getirdi emzik verdim atiyor bi daha emzir diye getirdim dedi. bi baktim o da ne verdigi emzik kuzenimin kizininki kalmisti bizde 3 yas emzigiya bunu nasil verirsin o onun emzigiydi hic mi farketmedin kocaman emzik mikrop kapacak cocuk falan dedim.ben nerden bileyim de yikadim da falan filan da dedi.ben kizmaya devam ettim tabi.bi daha gelmiyim o zaman dedi gelme dedim
Sonra kahvalti falan yaptik gitti.benim boyle cikislarima aliskindir.hemen cikisirim sonra pisman olurum simdi de oyle oldum.benim sinir oldugum nokta herseyi boyle dikkatsizce yoruldum artik. Ya sukursuzluk mu ediyorum boyle yaptiklarini begenmeyerek bilmiyorum ama beni cok geriyor bu rahatligi.Allah tan ki fazla gelemiyor.bazen uzuluyorum hic yardimi yok diye ama gelememesi daha hayirli sanirim.kusura bakmayin ilk defa boyle biseyi yaziyorum kafanizi agrittim
Ben kimyonlu rezeneden cok severek kullaniyorum.Günaydın kızlar. Humana öayı aldım dün. Fakat nette araştırırken sağlıksız oldugu bilgisine rastaladım ne kadar doğru acaba bilgisi olan veya humana stil tea tüketen var mı
Selam canım bizde öyleyiz gündüz emsin diye zorla uyandırıyorum gece de uyumuyoruz. Doktor bize normal gece bebeği bi süre böyle olur dediKızlar günaydın. Benim oğlumu gece 12 de uyutmaya bi başladım uyuduğunda sabah 6 ydi. 7.30 da tekrar uyandı. Doyur , altını değiş filan derken bi saat önce yeni uyudu. Hep böyle gece hiç uyumuyor . Gündüz de 3-4 saat uyuyor . Normal mi değil mi anlamıyorum
korkma canım, öyle olmayız inşallah. kendini biraz bilen insan kötü olmaz Allah'ın izniyle. benim annem hep böyle. hep mahcup oluyorum dışarda, başka insanları düşünmeden davranır çünkü. derim neden kendini düşünüyosun hep? bencillik kötü bişeyAy masallah sen yine iyi sabrettin ben hemen kiziveriyorum o zaman o da senin bu kiz da sana boyle yapcak diyor.5 gece kaldi dogumda öldüm uykusuzluktan diye soylenip durdu esim dedi gonder artik dayanamiyor gelmesin. Ya bazen dusunup korkuyorum acaba ileride biz de boyle mi olcaz cocuklarimizla
Kızlaz gaz damlasını kullanmayan varmı.
Bir benim oğlanmi gececi? Hala gece uykusuna geçmedi. Saat 12 bakışıyoruz.
Sabahlari 2 yumurta bol bol domates peynir salatalik yiyorum arada badem yada ceviz muz yiyorum oglen genelde sebzr yiyorum yada chia ve yogurt aksamda genelde protein ve salata gecede bebek uyuyunca 700 kalori yakmadan antrenmani bitirmiyorum.
benim de annem çok dikkatsiz. çok kızıyorum bu yüzden, sonra da üzülüyorum ama yapacak bişey yok sanırım. dikkatli olacaksın kardeşim, kendine nasıl dikkat ediyorsan bebeğe de edeceksin. ben de yemek dışında her işimi kendim yapıyorum 2. günden beri. temizlik yapmış, dedim anne neden o bezi kullandın bi sorsaydın, banyoda kullanılan bezi odaya temizlik için sokmuş. kızdım tabi. anne sor dedim, sor, ne var bunda. tekrar üstünden siliyorum, içime sinmiyor yaptıkları. sonra hasta oldu. bebek de hapşırmaya başladı. dedim anne iyileşene kadar uzak duralım lütfen bebekten, yok ben iyileştim diyo. nefesi nefesine karıştı, yakından seviyor. eşim annemin böyle direnmesine, yok iyiyim demesine bi kızdı. sonra annem üzüldü, gittim teselli ettim. eşimi de sakinleştirmeye çalıştım. yoruldum arkadaş! ya demesi lazım ki, kızım ben biraz üşüttüm, bebeğe yaklaşmayayım, daha o küçücük, kıyamaması lazım değil mi? kendi yere terliksiz basmaz, basarsa ay hasta olucam kesin diye pimpiriklenir, maşallah kendi sağlığını çok düşünür. e bebeğim? biz? biz insan değil miyiz? bencillik kötü bişey ya. sen yazınca böyle, benzettim ben de döktüm içimi, yalnız değilsin arkadaşım.
İnsallah kuzum cok şükür bugun biraz iyi bnm yardımımla gazini cikartti biraz ama oyle boyle degl uyurken bile karnindan cok gürültü ses cikiyo ne zmn gecicek bu gaz sancisi cok zormuşBi kaç güne eski düzenine döner bence canım. Bende hiç kıyamıyorum öyle zorlanırken Aşlah ım keske ben çeksem o ağrıyı diyorum hep
Herşeyden uzaklaşınca artık alışkanlık oluyor aklıma bile gelmiyor hiçbir şey hissetmiyorum bende anlamadımcanım oyle dusunme ama olur mu gecici bi donem kendini şartlandirma bitti gitti diye
Canim doktora sordun mu aslında dün bi yazı okudum çevirirmiş biz dert ediyoruz Amerika’da yapılan araştırmaları çevirmişler Kisscssi her bebeğin düzeni farklı demiş adamlar bulursam atayım linkiKızlar günaydın. Benim oğlumu gece 12 de uyutmaya bi başladım uyuduğunda sabah 6 ydi. 7.30 da tekrar uyandı. Doyur , altını değiş filan derken bi saat önce yeni uyudu. Hep böyle gece hiç uyumuyor . Gündüz de 3-4 saat uyuyor . Normal mi değil mi anlamıyorum
Bir benim oğlanmi gececi? Hala gece uykusuna geçmedi. Saat 12 bakışıyoruz.
Kuzum sanırım 5 dama sabah öyle akşam
İçiyorum kuzum her sabah kahvaltısında
Çok güzel benzetmiş bende netten araştırınca biri bi yerden diğeri başka yerden onay almış ayni gibi okudum teşekkür ederim canım
Neden mecburen defin bi de niye geç yaptırdın
Bizde 10 da uyanınca geç uyuduk 12 e geliyordu
Grupta bu kaçıncı süt diyeti başlanan. Acaba süt alerjisi bu kadar yaygın mı yoksa doktorlar her gidene bu teshisi mi koyuyor???
Bu arada ben kukuda olan deligin neden olduginu anladim aslinda cok basit neden aklıma gelmedi bilmiyorum o köprü gibi dikişin altında da bir dikiş vardı bence o tutmadı attı o yüzden orası delik gibi parmak girer şekildecanım oyle dusunme ama olur mu gecici bi donem kendini şartlandirma bitti gitti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?