2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Haydaa bugün herkese nasıl denk geldi böyle bizde de aynj durum var takipteyim

Kakayı nasıl fark edicem derken(2 aydır hiç bu kadar olmamıştı) bugün burnumun direği kırılacak kıvama geldi de anladım sonunda. nemesis dediğin gibi bağırsak sesleri var bizimkinde de , 3 saatte 3. Kakası oldu . Normalde anne sütü alan bebeklerin kakası cıvık oluyor zaten ishal nasıl anlaşılıyor ki? Sadece sık olması mı

Umarım gerek kalmaz serumafilan . Yediklerindendir ve geçer hemen.

Iki emme arasinda 3 kaka fazlaymis canim. Bagirsak sesi disardan duyuluyorsa huzursuzsa ve ates baslarsa beklemeden getirin dedi doktorumuz. Su gibiydi kivami.civiktan ziyade.

Umarım gerek kalmaz serumafilan . Yediklerindendir ve geçer hemen.
Insallah oyledir.muz ye dedi bana doktorumuz. Bakalim.

Iki emme arasinda 3 kaka fazlaymis canim. Bagirsak sesi disardan duyuluyorsa huzursuzsa ve ates baslarsa beklemeden getirin dedi doktorumuz. Su gibiydi kivami.civiktan ziyade.

Insallah oyledir.muz ye dedi bana doktorumuz. Bakalim.

Yok neyse ki iki emme arası 2 kez kaka yaptı, biraz miktar olarak fazlaydı ondan tedirgin oldum ama kkntrol etmekte fayda var tabi.

Baslamistim. Doktor kestirdi bugun. Ilave bir sey kullanma takipte kal diye.

Ben ondan da şüphe ediyorum, kendim probiyotik yoğurt yendiğim zaman hemen cıvıklaşır.
Biogaia da yağ içinde çözülmüş bakteri sonuçta, kabız olanlara yağ veriliyorsa kabız olmayınca ishal gibi yapabilir.

Aynen bizim doktorda aynini dedi. Keci kakasi gibi olmadikca kabiz sayilmaz dedi.
Bizimkinin de kakasi hep boyle civik oldugu icin yanlardan tasiyo cogu zaman ama ben hic dert etmedim normaldir diye.arası sık olunca sıkıntı demekki
Bu kadar civikta normal degilmis canim. Jole kivaminda olmaliymis

Kızlar erkek bebeklerinizin boyu kilosu nasıl
Bizimki 4 gün önce yani 1 aylıkken kilosu 5.100 gr
Boyu 61 cm
Baş çevresi 38 cm geldi
Normalin üstünde mi acaba
Masallah kuzucuga biz 74 günluguz 70 gunlukken 5.400 gr 58 cm bas çevremizde 39 du gelisiminiz biraz hizli ama bence problem olacak bisey allahim nazarlardan korusun cnm

Bende 2 numara kullaniyorum prima premium care tam 3 kg da 2 numaraya gectim 6 kg oluncada 3 numaraya gecicem taşmadan degilde gobekden kapatmak zor olup sanki gevsekmis gibi kalinca kiloya göre degistiriyorum

Bizim kizi usuttuk sanırım hafta sonu ishal oldu. Doktora goruruyoruz bakalim simdi
Gecmis olsun canım hemencik toparlarsınız insallah
Homely_angel ben yogurt yemiyorum gaz yapar diye probiyotik yogurt severim yesem gaz yapar mi sizde gaz oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…