- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.021
Kuzum bizim gecti icin daraldimi disari cik iyi gelir biz gezmelerdeyiz hergunKızlar selam
Biz bugün 46 günlük olduk bende kırkım falan çıkmasına rağmen hala buhranlarım streslerim endişelerim devam ediyor sizlerde böylemisiniz hala?
hadi ya :/ ne denir ne olur bilmiyorum gerçekten. umarım çözüme kavuşur canım.Amin canım hepimize guzel büyümeler olsun inşallah canım ama bu sefer de eşimle sorunlar çıkmaya başladı ve benim için gayet ciddi sorunlar bunlar
E göbekte yoksa bacaklar kolay geçer bence okadar dert etme..yetişmez zaten ben kendimi alıştırdım artık bu fikire yaza kilolu giricem malesefkilosu iyiyse elleme kız adamı:)
Valla ben bu konuda tarafsızım annem ananem der hep bugün ağlayınca karnı tok altı temiz gazi yok acaba iyesi mi batıyo canı mi acıyo kızım dedi ananem:) çok kucağa alınan çocuklarda olurmuş dediklerine göre:)
benim için zor ama kesinlikle unutulmaz çok özel ve güzeldi. ben dayanamadım ama arkadaşlarım var normal doğuran, yine olsa yine normal doğururum diyorlar. beni baz alma canım. herkesin kendine özel bir hikayesi, kendine has bi acı anlayışı var. benim için de zor olduğu kadar güzeldi, yani sonu güzeldi :) ama dediğim gibi, kendini hiç bi hikayeye şartlama sakın, öyle olucak böyle olucak vs. gibi...canım normal mi oldu seninde zor mu geçti cok aciyo mu ya...
Kızlar selam
Biz bugün 46 günlük olduk bende kırkım falan çıkmasına rağmen hala buhranlarım streslerim endişelerim devam ediyor sizlerde böylemisiniz hala?
Bu kaka normal değil mi yaBi kaka resmide bizden gelsin
Biz doktor kontrolunden ciktik. Takipte kal dedi doktorumuz. 3 saatte 4 den fazla kaka yaparsa serum takilacak.kaka ornegi ile idrar tahliliverecegiz birde. Hava degisimi olabilir dedi usutmus olabilir dedi birdr brn haftasonu karides ve kalamar yemistim ondanda olabilir dedi. Bakacagiz duruma gore.
65 te bittimiSabırlı ol.. 40 sembolik bir rakam, yavaş yavaş azalarak bitecek. 65. Günden bildiriyorm. Bitmese kimse ikinciye cesaret etmezdi. Yavaş yavaş oluyor ama bitiyor emin ol
Güldüm çok sorarken bitmişse 65 i bekliyim65 te bittimi
7.ayda da yaşadıkAhaaa 6.ayın gecesinde öldük
Yarin iki aylik aşımız var korkuyorum acaba ateş huysuzluk yaparmi varmi iki aylik aşı yaptiranlar
65 te bittimi
Burun tıkanıklığı veya gazı kontrol ediyor musunuz?Emzik emen bebekler meme almada durum nedir kızlar ? Bır iki gündür beni emerken kafayı geriye geriye atiyor benim oğlan sanki emmek istemiyor gibi ama çok açıkinca bir şekilde emiyor bosaltiyor göğüsu .. gece de arada yaptığı oluyor .. emziği uyku ile çok iliskilendirdi uykuya geçmek için mi ister ki emziği de memeyi almaz ya da ben sık mı emziriyorum da istemiyor 2/2.5 saatte bir veriyorum genelde
Peki çok ağır geçirdinmi endişeleri o güne kadar.ben belki farkettiysen süte taktım azalırsa kesilirse diye düşünmekten kafayı çizdim.Ben yaptırdım, zor tabi rotavirüsle birlikte 4 aşı oldu, yalnızca o gün huysuzluk ve hafif ateş oldu hemen üstünü soydum düştü zaten, gece de gözlemledim ertesi güne bir şey kalmadi
Şimdilik bitti:)
Biliyorlar kuzum bizimki de gece 11 ile 3 arasını biliyor :)Her akşam 7 yi nereden biliyor bu kız hep aynı şey oluyor, ağlama krizi ve uykuya dalamama , gazı yok kesinlikle
Kuzum gazdan olabilirEvet yikamayi hergun yapmaya baslayayim gun asiri yikiyorum normalde. Ama yikanma bittikten sonra bazen giydiremeden bile emmeye baslatiyorum cunku kiyamet kopuyor :)
Ben gecen gun dakika dakika not tuttum toplam 1 gun boyunca 10 saat uyumus. Mesaj attim doktor 1 aylik bebek icin cok az dedi. Tamam az oldugunu biliyorum ama nasil uyutucam, ben mi beceremiyorum acabagece uykusu yine 6-7 saat suruyor ama gunduz sifir
Bende devam ediyor her gün ağlayacak bsy biliyorumKızlar selam
Bende aynıyım ya 5 gün yapmadi kaka bekledim 4 gün yapmadi kaka bekledim 10 gün yapmadi bekledim şimdide dün 3-4 kez yapti kaka bekliyorum telefonum kaka resimleriyle doldu :) doktora ata ata bi hal oldumBenim 40 tan sonra başladı, kaka gözlemlemekten bunalıma girdim resmen
Bizim d eo pozisyon da mutlu , hatta çoğu zaman öyle uyuyo baba daAnladim yarı oturur pozisyon..normal aslinda cocuk demek o şekild E rahat ediyor canı acısa zaten aglar bence..
Sen kaçıncı gündesin canımBiliyorlar kuzum bizimki de gece 11 ile 3 arasını biliyor :)
Kuzum gazdan olabilir
Burun tıkanık olabilir
Doymuyor olabilir
Ya da hiç biri olmaz kendi rutini vardır
Bisiklet falan çevirsen bacaklarıyla yorulsa ise yarar belki
Bende devam ediyor her gün ağlayacak bsy biliyorum
Bende aynıyım ya 5 gün yapmadi kaka bekledim 4 gün yapmadi kaka bekledim 10 gün yapmadi bekledim şimdide dün 3-4 kez yapti kaka bekliyorum telefonum kaka resimleriyle doldu :) doktora ata ata bi hal oldum
Bi hafta böyleydi bizim de,Kızlar bitek biz mi böyleyiz sizde böyle misiniz Allah aşkına ben artık delirmek üzereyim
Uyanık olduğu her saniye memede. Sabah atıyorum 9da başladık güne. Ben akşama kadar emzirme üst değişme ve alt açma yapıyorum sadece. Size yemin ediyorum tuvalete gidecek vakit olmuyor. Memede uyuypr bırakınca uyanıyor. En fazla en fazla 1 saat uyuyor. O sırada darmadağın evi mi toplayım yemek mi yapayım. Hiç bişey yaptırmıyor bana. Akşam avm gittik 9da evdeydik. Vallahi billahi 9dan beri tek yaptığım şey oturduğum yerde emzirmek altını almak. Saat oldu 2. Yiyor gaz oluyor o gazı çıkarırken kaka yapıyor yeniden memeye geliyor. Kusuyor yeniden meme. Bide gaz sancısı olduğunda da meme istiyor rahatlamak için. Bu defa geceleri huzursuzsa ve çok emdiyse ağzından burnundan fışkırtarak kusuyor. Öyşe kusarsa diye tıvalete gidemiyorum iyice dalmadan. Dalarsada 1 saat zaten.
Ben artıl psikolojik olarak iyi değilim. Böyle gidecek diye oturup ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?