2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yarin sabah yaptiricaz insallah hemsirede dedi gece gozlemle diye bur gun suruyo dimi huzursuzlugu bir gun sonra stes filan olmuyo dimi

Sen kaçıncı gündesin canım
62 canim rakama bence de takılma tamamen kafayla alakalı ben dışarıya adapte olmaya başarım kolik krizlerine uykusuzluğa da ama çocuğa bsy olunca inanılmaz takiyorum mesela idrsr yolu ultrason çekilmesi gerek cuma Cumartesi doluymuş
Pazartesi’ye attılar bugün ona bile agladım geç gidersek geç bakılırsa bsyler icin kaç kalırsak diye iyice kafayı sıyırdım

Kalça ultrasonu için götürdüm bugün kızımı Dr bı de karın USG çekelim dedi premature doğduğu için böbreklerden birinde genişleme varmış normali 5mm olan bizimki sol taraf 8.5mm çıktı moralim bozuldu. Beni tedirgin görünce kendiliğinden geçer üç aya bir takip etcez dedi ama her ay idrar kültürü ve tahlil vercekmisiz . İdrar yolu enfeksiyonu için ona sebep olabiliyormus çünkü ve ilk tahlilimizi verdik bugün Mesai bittigi için sonucu gösteremedik ama bol epitel 3lokosit nadir bakteri yazıyor sonuç kağıdında ve i.y.e olmuş bile sanırım. Zaten iki üç gündür kusma olmaya başlamıştı ama ateş flaan yoktu cevremdekiler çok emmistir falan diyordu öyle değilmiş malesef. küçükken başlayacağız sanırım antibiyotik kullanmaya . Canım çok sıkıldı

Doktora bugün sordum rotarix de rotateq de ayni asi farkı yok dedi
Nette de araştırdık ikisinin onay aldığı yerler ve markası farklıymış o kadar içerik ayni diyorlar
Ama bana 3. Ayda yapacağız dedi oğullarıma da öyle yaptım dedi

Şuna pişik olması çok çok nadir, pişik olayı ek gıda da olacak, o yüzden o zamana kadar alıştırmam lazım.. zaten pişik önleyici olsun diye krem de sürüyorum , sonuçta gece uykusu da lazım-o da büyüme hormonu salgılıyor

Cok geçmiş olsun canım bizde başladım en çok da ona moralim bozuldu seni çok iyi anlaşıyorum 50 günlükken antibotiklere başladık diye içim gidiyor ama allah beterinden korusun

İyi de bizdekiler de kürüyor, dolu olan bezden gönder, kabul etsinler artık yapışıyor, uny baby de 1 numara diyorlar ıslak mendil de o da çok zor çıkartıyor kupkuru, kızarıyor zorlarken

Cok geçmiş olsun canım bizde başladım en çok da ona moralim bozuldu seni çok iyi anlaşıyorum 50 günlükken antibotiklere başladık diye içim gidiyor ama allah beterinden korusun
Öyle hani bizimkinin bağışıklığı zaten düşük erken doğdu bibde her ay tekrarlarsa bu böbrek yüzünden ona üzülüyorum sürekli antibiyotik kullanmak .. nette okudum da koruyucu dozda sürekli kullananlar varmış düşünsene bir yıl falan Allah im koru insallah

nemesis fotoda mi belli değil bacım sulu kısım var mk bu kaka da bizim ki doğduğundan Beri bu şekilde yapıyor işkillendim şimdi
Jöle kıvamında hiç olmadı
İshal olduğunda üstünde zaten sulu kısım kalıyor söyle oluyor çorba donar üstünde su kalır ya ishalse öyle oluyor Sanırım dün bizim öyleydi

Kaç aylık oldunuz

Cildine yapisinca boyle oluyordu canim. Doktor normal degil dedi zaten. Ama sikligida onemli. 2 emme arasi 2 den coksa sorun var demekmis.

İyi de bizdekiler de kürüyor, dolu olan bezden gönder, kabul etsinler artık yapışıyor, uny baby de 1 numara diyorlar ıslak mendil de o da çok zor çıkartıyor kupkuru, kızarıyor zorlarken
Aynen kurumuş kakayı uni baby hiç çıkarmıyor resmen çitilemek zorunda kalıyorum pipoyu :) o sebeple su pamuk yapıyorum ben evdeysem
Benimki de 37 de doğdu zaten ne oliyorss erken doğmasından oluyor kolik gaz sarılık hep erken doğmasından oldu bagieska gelişmedi cok vs
Benimde korkum senelerce kullanmamız ya ds başka yere sıçraması Pazartesi ultrason var valla içim içimi yiyor ne çıkacak diye
idrar testinde çıkmayan enfeksiyon kültürde çıktı onu da anlamadım hemde yüksek miktarda çıkmış
Korkum böbreğe sıçraması ve yürümesi enfeksiyonun allahım yardımcımız olsun

Eki Görüntüle 2129026 Eki Görüntüle 2129027

Cildine yapisinca boyle oluyordu canim. Doktor normal degil dedi zaten. Ama sikligida onemli. 2 emme arasi 2 den coksa sorun var demekmis.
Şimdi anladim evet dün bi tane böyleydi bir de cumartesi böyleydi birer defa
Evet popoda sulu kalıyor baya acınca fark ediliyor
Bizim ya ilk sütten ya kayısıdan antibiyotikten o zaman
Yoksa salı gününden beri kullanıyoruz antibotugi o zaman olurdu devam etmedi cok şükur
İnsallah bsy çıkmaz canjm

burada deli gibi emen bi kız annesi olarak demek istiyorum ki, arada emzik veriyorum ben. açsa zaten emziği atıyor. ısrar etmiyorum ama aç değilken cop cop emiyor ve memede de çok uzun kalıyor. yani daha az emme olmadı, onu demek istedim. ama tamamen kişisel tercih, saygı duyarım.

Ben artanları gündüzleri 1 saatte 2 saatte bir 1 numarayı kullandım gece de 2 numarayı kullandım, poposundan anlarsın düşüyorsa belinden ya da bacakları kızarıyorsa. Küçük geliyordur.
Popodan düşüyor ben daha tam oturmuyor diye düşünüyorum büyük geldiğini düşünüyordum meğer küçük mü geliyor ahaha :)
27 paketli kaldı bitsin 2 e geceyim
Bi kutu 1 numarayı da gidip değiştireyim o zaman e bebek değiştirir insallah 1 ay geçti galiba

Ama aç olduğu zaman doysun diye vermiyorsun ki , zaten bir anne anlar ne zaman gerek olduğunu, aç olduğunda zaten boş olunca atıyor memeyi istemiyor.
Ben uyku geçişlerinde kullanıyorum , memeyi uyumak içn kullanıyor bu sefer emdiği için uykuya geçecek zaten çok süt aldığından gazdı rahatsız oluyor onu çıkarmak çalışıyor , şişiyor çıkarmaya çalışıyor kasıyor , kaçtığı için kusuyor , bu sefer hıçkırık tutuyor derken .. hop ...
Dışarı çıkıyorum uykusu bitti emmek için ağlıyor emene kadar ki sürede veriyorum ağlamaktan kızarmıyor ,
Dışardayım vakitsiz uyandı , evin yakınlarındayım bana gel diyorlar 5 dk da emzik kurtarıyor gibi gibi
Yanı anı kurtarmak adına,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…