2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zaten 4e kadar boylr olunca 5 de doktora goturdum ishal bu diye. Doktor brkleyin kakayi yapinca ornek alalim dedi 7 ye kadar bekledik kaka yapmayınca kabi verdiler yapinca ornek alip getirin diye. Hala dahada yapmadi
Sadece idrarda 8 10 lokosit cikti. Onun normali ne bilmiyorum.

Cinsellik konuşulmuş ya bende hamilelikte istek bitmişti şimdi de hiç YÖK ya inanılmaz soguk bakıyorum artık
Kafamda o kadar çok şey var ki taktığım o aklıma gelmiyor gelse bile cok gereksiz görüyorum
Zaten bi de dikiş olayı var bu hafta gidicem insallah istesem de o korkumdan yapamam

O kakanın üzerinden alamıyorlar mi benim kağıtta lökosit de sadece + yazıyor
Yedigib hemen etki eder miymiş kalamar

O kakanın üzerinden alamıyorlar mi benim kağıtta lökosit de sadece + yazıyor
Yedigib hemen etki eder miymiş kalamar
12 saat sonra sute geciyor zaten. Sonraki 6 saat sutu etkiliyormus. Yok o kakadan olmuyor yarim saat icinde ornek alinip hastaneye götürülmeliymis.

İshal olduğunu nasıl anladınız, kaka hep cıvık bizim
Bir de cortluyor o mu acep?
2 saat icinde 3 kere boyle kaka yapti.. doktorumuz iki emme arasi 2den cok kaka ishaldir dedi. Cortluyormu derken anlamadim ama kokuyor ve kakayi yaparken degisik sesler cikiyor evet :)

Liviya sen biraz paniksin biliyorum:) ama artık anne oldun daha soğukkanlı ol, aşı ateş yapabilir öncelikle bunu söyleyeyim çok normal ateş olması. Önemli olan gözlemlemen ve bebeğini ona göre giydirmen. Huzursuzluk dediğim bütün gün kucağımdan inmedi bana ihtiyaç duydu sanırım, herkeste farklı etki edebilir belki de hiç bir şey olmayacak:)

Bu arada ishal konusu geçti benimki patır patır yapmaya başladı, emzirmeden önce bez değiştiriyorum, tam emziricem bidaha kaka yapıyor. Yalnız benimki zaten sıvı yapıyodu zaman zaman hani poposunda ıslaklık oluyordu hep. Anlayamıyorum ishal mi değil mi. Kaka sayısı azalmıştır bir kaç gündür bugün 4-5 bez kakalıydı. Yine de yarına kadar gözlemleyip olmadı bir doktora göstericem.

geçmiş olsun size canlar.

2 emme arasinda 2 den cok olursa ishalmis canim. Emmeden sonra kaka yapmasi normal rmze islemi bagirsaklari calistiriyor. Ama 3 4 kere yaparsa sikinti.

Benim geçmişti tarihi aldı , kodu var ordan belli oluyor ,

Şiş yapınca önden onu taşımayıp düşüyor, ama diğeri belden tutuyor,

Burun tıkanıklığı veya gazı kontrol ediyor musunuz?
Evet canim burnu açık gazı da yok olunca zaten kızariyor ıkıniyor vermek istediğimde 2 saat hemen hemen olmuş oluyor ..hani tersi olur genelde emzik aldırmak zor olur bebeklere süt gelmiyor diye bırakır emziği memeye dadanir benim ki bakalım inşallah hayır olur sonu endişe etmiyorum değil eşime caktirmiyorum o daha çok evham yapar saat başı sorar emiyor mu alıyor mu diye :)

Hamilelikteki panik hic bsy degilmis suanki bambaşkaymis cok agladimi bi yerimi agriyo bezini acip komturol etmeler gece nefes aliyormu demeler neler neler bnm annemde cok penik biriydi hapşırsam hastaneye goturen biriydi onunda etkisi var sanirim bilgi icin teşekkür ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…