2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Seninde normal di dimi canım? Bide ağda olayı var ya korkuyorum ağda yaptırırken bişi olursa

Homely_angel canim sen biogia mi kullaniyordun. Bizim doktor mommy blissi kes dedi maflor probiyotik yazdi. Mommy bliss ile ayni etken madde. Sadece mommy blisste katki maddesi yok organik. Carsamba kontrolde soracagim ne is diye. Sanirim icerik bilgisi yok pek. Yada kendi markasini sattirmak istedi. Off bu doktoruda cok sevmistim. Cok sempatik yaklasmisti efsoda sevmisti onu. Ama simdi canim sikildi olaya.

İnş iyi olur. Evet erkekler bizden panik sorma:)

Kızlar iki gecedir kaka yapamadığı için sancısı vardı galiba çok kötü agliyordu. Biraz önce dayanamayip bu gece belki rahat eder diye zararlı diyende olmasına rağmen sabun denedik . Bakalım ne olacak inşallah kötü bisey olmaz da bebek rahatlar .

Ben size bugün ki olayı anlatayım da gülün...
Annem 2 aylık bebeye içtiğimiz çorbadan tattırdı
Baharatlı tavuk çorbası
Laaaa yazılanlara göre ,kusura bakmayın da nasıl büyümüşüz , böyle böyle büyümüşüz biz bile büyümüşüz, evelallah bişe olmaz
Haaaa benim yerime de gülün

Benim 40 tan sonra başladı, kaka gözlemlemekten bunalıma girdim resmen
Aynen benim de sonradan başladı çok evhamlı oldum. Önce alerji sonra kolların morarması artık eşime şurası şöyle mi burası böyle mi diye diye usandırdım. Annem geldi gitti 1 haftalığına o rahatlattı biraz beni yoksa herşeyi takmaktan bunalımdaydım

Bizim de bu şekilde emiyor bilmiyorum emzikle alakalı mıdır

Cnm yarım saat önce de versen olurdu o kadar da dakikası dakikasına olması şart değilki

Niye kullanıyorki. Ben daha hiç kullanmadım. Oğlumda da 2-3 defadır. Pişik olmadığı sürece neden kullanıyoruz ki

Çok geçmiş olsun cnm. ama bak farkedildi hiç olmazsa. Tedavisi olan bişey üzme kendini

Ben abarttımmı acep. 3 numaraya geçtim dün. 2 tam sarmıyo. Kilomuzu bilmiyorum. Haftaya aşımız var. Bide oğlumdaki doktor büyük tak demişti. Arkadaşınki hatta çift taktırmış kalçası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…