2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bugün eşim 24 saatlik nöbete gitti. Yarın sabaha kadar yok. Annemde hasta oldu gelemiyor. İlk kez tek kalıcaz gece. Hoş eşim zaten eve sadece uyumaya geliyor yoğunluğundan ama en azından evde biri vardı. Şimdi napıcam bakalım :)

Bizde bugün kv ile doktora gittik bebeğin kaka yapmaması bayağı sancılı geçiyor , gece ağlama ve uyumama oluyordu bu gece dayanamam artık dedim. Eşimin işi vardı kv ile gittik. Neyse doktor diyor sut ürünleri yeme . Kv diyor sen dışarıda çok yemek yedin hamileyken ondan böyle oldu . Kayınpeder sen kaynananin dediğini yapıp sabun atacaktin fitil ne diyor . Doktora gitmek bile sorun

Ya herkese alerji diyince dr lar benim kafam karıştı. Bizim kakada bi kere kan gördük öyle gittik dr a. Tahlilde gizli kan çıkmadı. Yine de 1 aydır diyetteydim. Homely_angel in dr u da çok kan ve döküntü olur diyince Bugün bozdum diyeti sabah tost yedim bakalım ne olacak

Yok cnm korkacak insan değilim. Kendimi tabiki de ifade ederim. Ama burası hassas bir forum. Hamilelikte sen bile yaşadın alınmalar kırılmalar çok oluyor. doktorların uzmanların söylediklerine çok aykırı düşüyo o söylemediklerim. O uzmanlar 2 saatte bir bezi değiştirin derken ben geceleri değiştirmeyin gündüz de pislettikçe değiştirin desem , Bunun gibi su verme yemekti kucaktı emzikti sanki insan bilinçsizmiş gibi hiç bişi araştırmıyormuş gibi düşünülüyor. Herdefasında bunların açıklamalarını yapacak zamanımda yok. Çoook normal bende zamanında kabullemedim. herkesin kendi kararı ya öyle böyle tecrübe ediniliyor

Sende şeker yokmuydu canım

Ya kızlar bizim herseye normal dedi tahlillerde normal çıktı ama bana süt ürünlerini yasakladı . Bide böyle dene diye keyfi diyet mi yapıcam

Oynanmamali derken ? Yani bende tan fitil vermistim bunun. Üstüne okumak iyi olmadı

Ya kızlar bizim herseye normal dedi tahlillerde normal çıktı ama bana süt ürünlerini yasakladı . Bide böyle dene diye keyfi diyet mi yapıcam
Bacim simdi sana yapma desem olmaz ama bence yapma. Bizim doktor mesela sut alerjisi olsa hemen baslar 50. Gun baslamaz dedi. Birde o alerji icin ozel testler var oyle anlasilmaz dedi. Ayrıca ne yersen ye icinde sut urunu bulur illaki dedi.

Kiz ben mi yanlis yapiyorum acaba. Boyumuz 62 cm kilomuz 5.300 cikti bugun. 2 numara taktim bez yine buyuk cis yapinca direk yandan siziyor 1 numara sizdirmiyor. Burda 5 kiloya 3 takan var ben mi yanlis yapiyorum :/
Kız ben o kiloda 3 e geçmiştim:)) sızdırmıyorsa sıkmıyorsa sorun yoktur o zaman:)

Bu arada kiz bebegi olan anneler. Brbrk cis yapinca ustten ustten temizleyecekmisiz sadece su ve pamukla. Ama kaka yaptıysa ve vajene bulastiysa guzelce silmek gerekiyormuş. Cunku bebisin hormonlari henuz tam anlamiyla calismadigi icin tam temizlik saglamiyormus. Ve bu da bize idrar yolu enfeksiyonu olarak donuyormus. Yine pamukla ve suyla guzelce yukaridan assagiya silmek lazimmis. Ama sabun vs kullanmak yok sadece su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…