2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selamlar arkadaşlar, uzun zamandır yazamadım taşınma telaşımız var malesef..

Öncelikle gebeliği sonlanaan arkadaşlara çok üzildüm, ben de bir düşük yaptım ve acısını çok iyi biliyorum, ne desek boş biliyoeum o yüzden sadece Allahtan sabır ve sağlıklı hamilelikler diliyorum..

Kasık agrısı yaşayan arkadaşlar benim de agrım vardı ama dr magnezyuma başlattı ve şükür agrım kalmadı, kasıl aları ve krampları kesiyormuş.

Bulantıya gelince maşesef benim de hala devam ediyor, öğlene kadar kötüyüm ama öğleden sonra şükür kendime geliyorum..

Bu arada acilden geliyorum.kanamam varbuyuk kesede kalp atisi kucukte yolk sac kesesi var.ama kanama icin bise demedi.yatip dinleniceksin bekleyip gorucez dedi.dua edin banada arkadaslar
Progestan vermedimi benimde bastan beri kese yaninda kanamam var (disardan bisey yok ama) gunde 3 progestan verdi haftalardir kullaniyorum bu sayfadada kimin kanamasi varsa progestan kullaniyor sanirim sende sor bi dr una istersen baslasammi falan diye bazi drlar fazla rahat oluyor sanirim
Pimpirikli dr u cok severim

Bu arada acilden geliyorum.kanamam varbuyuk kesede kalp atisi kucukte yolk sac kesesi var.ama kanama icin bise demedi.yatip dinleniceksin bekleyip gorucez dedi.dua edin banada arkadaslar
Fakülte riskli gebeliğe gittinizmi, pıhtılaşma sorununuz vardı sanırım.çok geçmiş olsun.inşallahh herşey yoluna girer.bebişinizi sağlklı bi şeklde kucağınıza alırsnz

merhaba arkadaşlar,

bir kaç gündür yazamadım, her girdiğimde acı haberleri aldıkça o kadar üzüldüm ki elim klavyeye gitmedi resmen. Rabbim kayıp yaşayanlara sabır versin, kanaması olanlar varmış şifaları gelsin ve tüm bebeklerimizi korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…