2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
inşallah canım sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.bende doktor bulmakta cok zorlandım.1 dusukte iğne vermiyorlar iki üç olsun öyle kullanırsın diyolar.insallah hersey yolunda gider.bende koldan vuruluyorum simdiden morarmaya başladı.bende riske atamam
igne kullanmanın bile garantisi yokken.oglunda da kullanmadıysan coraspin gerek yoktur

Çok acıtıyor ya :))) devam derse artık 38 e kadar kullanırım zaten

Hatırlamıyorum kullanmış olabilirim ilk aylar5 yıl oldu unuttum gitti

2 gün aramız var seninle :) Dr da ölçü olarak ne çıktı bebek benim ki 3/4 gün geriden geliyor sat a göre
Takvimi dr un dedigi haftaya göre ayarladim. Sata gore 1 subat yoksa . 12. Haftayi bekliyorum umutla bulantilar gecer belki diye. Kizimda 15 16. Haftaya kadar devam etmişti gibi hatirliyorum ama inşallah bu sefer o kadar sürmez

Allah kolaylik versin hepinize kizlar cok zor olmalı her gün iğne

Cok zor canim.ben igne gordummu kacardim dusun her aksam gobekten vuruluyorum.kendim vuramadim ilk gun acilde gittim vurdurdum.ikinci gun 1 saatin sonunda hala batiramayinca esim aldi batirdi.hala esim yapiyor.insallah gobekte yer kalmayip kola gectigim gunleri gorurum bende.ignenin yetip yetmedigini gosteren faktor xa testini ilk ne zaman yaptirmak gerekiyo kizlar biliyomusunuz.bide benim ikiz yetmeyecek diye korkuyorum

Öyle bi test mi varmış :) oğlumda yaptırmamıştım bunda da yaptırmam galiba,dozunu doktorun bilir canım ikizde değişiyor mu bilmiyorum.bir de ben göbek olayına hiç başlamadım ilkinde de kolda başladı kolda bitti

Dr.larda bilmiyo canim.bi doz deniyolar olmadi bidahaki gebelikte yukseltiyolar.deneme yanilmayla yani.kanda bakilan pihtilasma zamani gibi bi test bu.forumlarda okudugum kadariyla ayda 1 yada 15 gunde bir baktirmak gerekiyo.yada iyice buyudugunde bebege giden damarlar gozlemlenerek kan akisinin yeterli olup olmadigi direnc olusup olusmadigina bakilarak igne dozu arttirilip azaltilabiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…