2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım ben 677 mthfr heterozigotum.bende keseyi gördükten sonra başladım clexane ve coraspine.suan 7+4 um.ilk bebebegimi kaybettikten sonra pıhtılaşma testi yapıldı.kızımda igne ve coraspin kulladım.insallah bebebeklerinizi sağlıkla kucagımıza alırız.maalesef bizim için cok zorlu bir süreç.

Günaydın Karin ağrısından uyuyamıyorum o kadar çok uykum var ki gaz sancısı tuttu geceden beri uyumak istiyorum

Gunayddin kizlar. Hamilelik takvimimde yaziyordu hafta mide siskinlikleriniz olacak eger az yerseniz daha iyi hissedersiniz diye ama ben ciddiye almamistim. Harbiden birkac gündür nefes alamiyorum ya bu ne şişkinlik arkadaş.. Cok sinir bozucu bziey valla yatilmiyo ne yapsam rahat edemiyorum

Günaydin , bende mthfrler heterezigotum ilk kızmda doğumdan iki gün kalaya kadar kullandim kan sulandırıcı bu sefer Dr coraspirin ve kan sulandırıcı iğneye devam ama belki 3 aydan sonra iğneyi bırakabiliriz de dedi .. bırakmak işime gelir ama bebeğe bir sıkıntı çıkarir mı acaba ya

Selam kizlar, araniza bugun katildim. 6+6 hamileyim, dun idrar testi sonucu doktor bakteri oldugunu soyledi, 5 gun boyunca Agumentin antibiyotik verdi. Baska bir doktora da sordum, kullanabilirsin dedi ama aramizda bunu yasayan var mi diye paylasmak istedim.

Insallah canim ya.sizde ikiz varmiydi bizde hic yoktu.ustelik ben 17 ay hamile kalamadim.ramazani bekliyordum laprkopi ardindan tup bebek yapcaktik.ramazanin son hftasi hamile oldugumu ogrendim.dunde ikiz oldugunu.şok ustune sok oldu :)
bizim iki ailedede var ikiz canım güzel şok olmuş :) bende hamile kalmayi hiç düşünmüyordum bizde şok olduk

Antibiyotik i hemen başlaması ilginç olmuş 17/18 haftalıkken ben ağır grip olmuştum o zaman kullanmıştım o ilacı ama başka Dr a sormuşsun demek ki kullanılabilir

inşallah bir sorun çıkarmaz doktorun bir bildigi vardır. ben dogumdan sonrada kullandım clexane.dogum oldugu gün vurulmadım sadece

inşallah bir sorun çıkarmaz doktorun bir bildigi vardır. ben dogumdan sonrada kullandım clexane.dogum oldugu gün vurulmadım sadece
İnşallah ya zaten 10 güne bir gidecem 3 ay olsun diye bekliyorum bakalım nasıl yapacak kontrol zamanlarini iğneyi

Ayrıca benim mide bulantım hiç kesilmiyor kızlar ya yemek yiyince daha fazla oluyor yemesem yine aynı kusma yok ama devamli bulantı halinde içim bir uyurken rahatım

İnşallah ya zaten 10 güne bir gidecem 3 ay olsun diye bekliyorum bakalım nasıl yapacak kontrol zamanlarini iğneyi
sanırım kanda pıhtılaşma zamanına bakıyor doktorlar.benim erken gebelik kaybım oluyor kalp atışı duruyor maalesef. 3 aya gelmeden.insallah kimseye yasatmaz rabbim çok zor.kızında da aynı doktora mı gittin.aslında ignenin hic bir zararı yok neden kesecek acaba

Kızlar benim bulantılar yavaşladı gibi ama işte psikolojik olarak rahat olamıyorum,düşük yapmak ciddi bozuyor insanın kimyasınıinşallah sağlıkla büyüyordur yavrular.
Bende de pıhtılaşma var iğne kullanıyorum her gün ama coraspin vermedi Dr,iğneyi bile zorunlu görmüyor ama ben riske atamam,oğlumda doğuma kadar kullanmıştım,kollarım mor içinde ama yapacak bir şey yok,sağlıklı olsun yavrular da sayılı Zaman çabuk geçer

Tüp bebek ilk kızım İstanbul da yaptırdım ama bu Dr umla devam ettim ilk kan testini yapınca ve pozitifi görünce bilmiyorum aslında bu iğnenin çok da kanıtlanmış bir etkisi olmadığını söyledi son kontrolde bana da . Coraspirin de kullanıyorim aynı zamanda belki de onunla devam ettirecek ama iğneye devam der gibi geliyor bana

Canım bu iğne olayı çok şaibeli,en son gittiğim doktor da aynı şeyi söyledi,çok fazla fikir ayrılığı yaşıyorlar kendi aralarında da,onun için sen kendin devam etmeyi de tercih edebilirsin sonuçta bi zararı yok Ağrısı dışında

herkese iyi pazarlar benimde yemek yemesem bulantim var sadece yemek yersem direk kusma olusuyor ne yesem yaramiyor dramine iciyorum uyutiyor hayirlisi bi atlatsaydik iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…