2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin inşallah

Merhaba kızlar
ct günü bebeğimin kalp atışını duyduk. herşey yolunda dedi...
kız bebeğimin olmasını çok istiyorum
ama rüyamda bir erkek çocuğu gördüm. düğüne gidiyorduk

Benimde iki oğlum var bende hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir kız evlat istiyorum Rabbim bizlerede nasip eder inşallah

Merhaba canlar ben yazamadım bu sıralar düşük yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Hepimiz için sağlık diliyorum

Yeni gelenler varsa onlarada merhaba

İyidir inşallah herkes :)

İnş cnm 27 sindeydi randevum ama duramıyorum hiçbir hamilelik belirtim yok

cnm benimde senin gibi belirtim yok. hafif miğdem bulanacakmış gibi apıyor ama psikolojik olabilir diyorum. Onun dışında bir şey yok. zaten başından beri miğde bulantısı baş dönemsi falan olmadı. birde bu aralar duygu durumumuz değişken de oluyor. böyle şeyler düşünmeye açığız yani. Hayırlısı olsun. İyi düşünmeye çalışmak gerek. İyi düşünelim iyi olsun.
Ben doktor araşıyındayım belki ondan dolayı arada bir gidersem tekrar giderim yoksa benimde kontrolüm ay sonunda onu beklemem gerek. Ço k sık gidince de sonuçta bir şey olmuyor. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride görürüz. Allah nasip ederde.

Kızlar cuma günkü ultrason resmimiz 9 hafta 1 diye ölçmüştü sizin ultrason haftanız degişiyor mu her gittiginizde yani haftada 1 gidiyorsanız büyük yada ufak cıkıyormu benim büyük cıktı da ondan soruyorum
2.36cm di minnagım

Eklentiler

• IMG_2054.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 72
Yok canim büyük degil sanki gayet iyi. Benim minişim de 9+1 de 23.71 cikmisti yani 2.5 cm den 1 mm eksikti. Ultrasonda biraz farkli yönlerden bakarak bile aynı anda farklı boyutlar ölçülebiliyor

Yok canim büyük degil sanki gayet iyi. Benim minişim de 9+1 de 23.71 cikmisti yani 2.5 cm den 1 mm eksikti. Ultrasonda biraz farkli yönlerden bakarak bile aynı anda farklı boyutlar ölçülebiliyor
Sata göre 7 haftalık olmalı ama 9 haftalık ölçülerimiz ondan dedim gerci kızım sata göre 36 haftalıktı ama ultrasonda 39 haftalıktı Doğum yaptım 39 haftalık ölçülerinde cıktı kol bacak boy kafa boyu kilo filan:)

Ben de gittigimde 8+5 idi ama ultrasonda 9+1 demisti doktor canim.. Şimdi hangisine gire hesaplayacagimi bilmiyorum ama genelde farklı cikabiliyormus

cok sukur bak bisi yokmus aynen soyleme gercegi biz biliyoz ama neyse ben mesela lokma yiyemiyom sukret haline

arkadaşlar bugun ne yıyorsam çıkartıyorum açım ama bişey yiyemiyorum enerjim bitti sonlarda artık cok bıtkınım bir de işteyim temelli tükendim bu mıde bulantısının çaresi varmı canlar ya serum yesem faydası olurmu

canım dr bana Zofer 4 mg tablet verdi mide bulantısı için onunla ayakta duruyorum, sende dr bir danış..

onun dışında olips şeker olsun yanında midenin kötü olduğunu hissedince at ağzına, bi de çubuk kraker de iyi geliyor..

Simdi kontrolden geldim bende bebek 8+5 sat a göre 9+1 Dr normal dedi uyumlu yine çok fark yok dedi genelde hep bu aralıkla gidiyor ölçümde hep

Aynıyız bacım seninle :)

Hiç bir faydası yok haftalardr çekiyorum su içsem kustum..12.haftayı bekliycez başka yolu yok..

Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç kalkma dinlen bol bol

Geçmiş olsun canım,Progestan vermedi mi?durdu mu nasılsın şimdi?

Fakülte riskli gebeliğe gittinizmi, pıhtılaşma sorununuz vardı sanırım.çok geçmiş olsun.inşallahh herşey yoluna girer.bebişinizi sağlklı bi şeklde kucağınıza alırsnz
Arkadaslar cok sagol Allah razi olsun.kanama kahverengiye dondu insallah devam etmez.bugun normal kontrol gunumdu.2.kese gelisimi tamamen durmus dedi dr.kanama ondan olabilirmis.yolk sac var ondada ama diger keseyle aradaki fark iyice acilmis.digerinde kalp atisi var ve haftasiyla uyumlu dedi.insallah kaybolurken yada duserken diger keseye zarar vermez dedi.dualariniz icin cok tesekkur ederim.bidahaki haftaya fakulteden randevu almaya calisicam.riskli gebelikten.dr.a gidip guzel haberlerle gelen arkadaslarimada bin masallah diyorum.hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…