2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ultrason cihazi iyi olmayabilir belki çünkü ben de aynı zamanlarda baktırdıgımda çok net göründü bizimki.. başka doktora baktır bence

Ankaradayım ben. Aslında bizde doguma ödemezdik belkide benim ekstralari odemedi sigorta

Belki aynı hastanedir diyecektim :) ama değilmiş. Yalnız aklında olsun kan setlerini filan dışarda özel laboratuvarda yaptırırsan 1/3 fiyatına geliyor :)

Bence ultrason aleti pek başarılı değilmiş.

Kizlar size bir sorum var, cevap verirseniz cok sevinirim. Telefon konusunu ne yapiyorsunuz? Ben yatarken kapatiyorum sadece ama gun icinde hep elimde. Acaba radyasyon falan zarar veriyomudur?

Kizlar size bir sorum var, cevap verirseniz cok sevinirim. Telefon konusunu ne yapiyorsunuz? Ben yatarken kapatiyorum sadece ama gun icinde hep elimde. Acaba radyasyon falan zarar veriyomudur?

Evet hatta cok zararli ama bir yerde evdeki kablosuz wifi nin daha fazla manyetik alan yayip daha tehlikeli oldugunu okumustum ama detayini hatirlamiyorum simdi. hatta bi arastirayim tekrardan bu vesileyle :)

Evet hatta cok zararli ama bir yerde evdeki kablosuz wifi nin daha fazla manyetik alan yayip daha tehlikeli oldugunu okumustum ama detayini hatirlamiyorum simdi. hatta bi arastirayim tekrardan bu vesileyle :)
Evet 60 kişilik alanda 60 bilgisayar ve 60 telefon ile çalışıyorum. Bunun önüne geçmek imkansız

Kızlar bişey sorucam.. hamilelik sürecinde saç dökülmesinin durduğunu veya çok azaldığını okumustum. Ben de Hale'n fazla fazla dökülüyor normalde de dökülür bi değişim olmadı yani sizde bi değişiklik var mı bu konuda

Ben de bir değişiklik yok sanırım, aynı duruyor.

Bende bir değişiklik yok canım kimi dökülür diyor kimi dökulmez diyor bence bi fark yok

3 aydan sonra vitamin ve kan ilaclarini kullanmaya baslayalim ozaman dokulmuyor cnm. Doguma kadarda saclarimi kestirmedim belime kadar uzadi harika omustu canlanmisti paril paril parliyordu ama Ben gecen sene dogum yaptim 1 senedir emziriyordum emzirirkende cok dokuluyor vucut vitaminsiz kaliyor

Hmm anladım canım. Evet onu da okudum Doğumdan sonra yine aynı haline dönüyormuş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…